Adaptor EF-RF

Canon ADAPTOR DE MONTURĂ EF-EOS R 0,71x

Un adaptor EF la RF pentru a folosi gama largă de obiective Canon EF pe camera EOS C70.

Specificaţii

 • Mărire

  0,71x

 • Compact

  77,2 x 76,6 x 20,7 mm aprox.

 • Greutate redusă

  200 g

Canon Camera

ADAPTABILITATE

Adaptaţi obiectivele EF pentru a le utiliza pe sistemul RF Super 35 mm

ADAPTORUL DE MONTURĂ EF-EOS R 0.71x este un adaptor de montură de la EF la RF pentru utilizarea gamei largi de obiective Canon EF full frame pe EOS C70.
Canon Camera

ÎNCADRARE

Menţineţi unghiul de vizualizare full frame

Adaptorul oferă acelaşi unghi de vizualizare când se utilizează obiective full frame pe senzorul Super de 35 mm al camerei EOS C70, adaptând distanţa focală cu un factor de 0,71x de la formatul full frame la formatul Super 35 mm.
Canon Camera

LUMINOZITATE

Mai luminos cu un stop

Prin reducerea distanţei focale a obiectivului, ADAPTORUL DE MONTURĂ EF-EOS R 0.71x creşte transmisia luminii, mărind efectiv valoarea f/stop a unui obiectiv. De exemplu, un obiectiv F2,8 devine aproximativ F2,0, pentru înregistrare la lumină scăzută şi zgomot de semnal mai redus.
Canon Camera

CONECTARE

Comunicare superioară între obiectiv şi corp

Este menţinută comunicarea completă între obiectivele EF şi corpul camerei, cu compatibilitate cu Dual Pixel CMOS AF1, precum şi corectarea iluminării periferice şi a aberaţiilor cromatice. Adaptorul transmite, de asemenea, informaţii de la obiectiv şi le afişează pe ecran (sunt acceptate valoarea F, distanţa focală şi metadatele obiectivului).
Canon Camera

Construcţie fără compromisuri

Proiectate pentru fiabilitate şi durabilitate, plăcile de blocare incluse fixează adaptorul de corp cu patru şuruburi. Înregistraţi cu încredere chiar şi atunci când utilizaţi obiective mari şi grele.

Canon Camera

Înscrieţi-vă acum

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

EVENIMENTE

Canon Vision

Pe 24 septembrie 2020 la ora 14:00 CEST vă aşteptăm la lansarea unei noi camere video şi a altor produse

Canon Camera
EOS C70 ce conţine cutia

Conţinutul cutiei

 • ADAPTOR DE MONTURĂ EF-EOS R 0.71x

 • 2 x plăci de blocare şi 4 x şuruburi

OBIECTIVE COMPLET COMPATIBILE

În iulie 2020, următoarele obiective EF Canon sunt complet compatibile cu adaptorul de montură EF-EOS R 0,71x. Aceste obiective permit corecţie optică completă, focalizare automată şi compatibilitate cu metadatele cu EOS C70.

Produse conexe

Alte adaptoare de montură RF

S-ar putea să vă intereseze şi

 1. Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel. Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.