CANON EOS C70

Cameră de cinema cu montură RF

Dispunând de sistemul de montură RF, Cinema EOS C70 unifică aparatele foto DILC cu camerele de cinema.
Cameră EOS C70 cu obiective

Montură cu diametru mare

EOS C70 este prima cameră Cinema EOS care utilizează revoluţionara tehnologie cu montură RF de la Canon, cu performanţă optică de ultimă generaţie.

EOS C70, montură RF
Bărbat care ţine EOS C70, cameră de cinema EOS
Bărbat care filmează cu EOS C70, cameră EOS cinema

Sistem de focalizare scurtă în spate

Având o distanţă mai scurtă a flanşei în partea din spate, de aprox. 20 mm (ceea ce este mai puţin de jumătate din distanţa de pe aparatele foto DSLR), obiectivele pot sta mai aproape de planul focal al senzorului camerei. Această focalizare scurtă în spate nu doar permite un design mai compact al corpului camerei, dar oferă şi mai multă libertate pentru utilizarea sistemului optic pentru claritate de la un colţ la altul.

Sistem de comunicare a datelor cu 12 pini

Sistemul de comunicare al monturii RF foloseşte mai multe canale dedicate anumitor funcţii; sistemul său de date revoluţionar îmbunătăţeşte cooperarea dintre obiectiv şi cameră şi funcţionalitatea acestora.

Se obţine astfel un control lin al diafragmei, focalizare automată pe o zonă mai largă şi precizie îmbunătăţită a focalizării, plus corecţii optice extrem de sofisticate şi stabilizare îmbunătăţită a imaginii.

Obiectiv RF, stabilizarea imaginii

Exploraţi gama de obiective RF

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ

Doriţi să fiţi contactat de un reprezentant Canon?

Completaţi formularul scurt de mai jos pentru a solicita să fiţi contactat de un specialist de produs Canon.

Articole conexe

 • Un ciclist montan execută o cascadorie în aer, cu soarele în fundal. Imaginea este realizată de jos şi încadrată de macii roşii şi iarba de pe colină

  ARTICOL

  Filmarea în 8K şi 4K supraeşantionată cu Canon EOS R5

  În primele şedinţe video cu Canon EOS R5, Martin Bissig şi Ivan D’Antonio au explorat cum capacităţile sale 8K reduc timpul necesar pentru a filma şi extind opţiunile de creativitate.

 • Film making, EOS C70

  ARTICOL

  Femeile în industria producţiei de filme: o nouă prezenţă în domeniu

  Câteva realizatoare de film cunoscute dezvăluie modul în care au dat lovitura în industria cinematografică şi oferă sfaturi femeilor care speră să le calce pe urme.