CANON EOS C70

Adaptabilă

Inspirată de alte camere Canon cu montură RF, EOS C70 este compactă, uşoară şi dispune de o varietate de comenzi personalizabile, permiţându-vă să vă adaptaţi la orice situaţie.
Bărbat care filmează cu EOS C70, cameră EOS cinema

Compact, uşor şi fiabil

EOS C70 are un design nou, inclusiv un grip multifuncţional cu 3 butoane personalizabile şi joystick multidirecţional. Camera este concepută pentru a fi un dispozitiv indispensabil, rezistent şi uşor, datorită corpului din policarbonat din fibră de carbon. Designul compact permite aparatului să fie montat confortabil şi pe drone, articulaţii cardanice, instalaţii de mână sau de umăr, precum şi pe căşti FPV şi vehicule.

EOS C70, filmare utilizând ecranul LCD
Filmare cu drona cu EOS C70, fată pe câmp
Dronă cu cameră de cinema profesională, EOS C70
Bărbat care filmează cu EOS C70, cameră EOS cinema

Filtre ND integrate

EOS C70 dispune de un filtru cu densitate neutră extrem de subţire, nou dezvoltat, optimizat pentru distanţa mai scurtă a flanşei monturii RF.

Acest sistem de filtru ND controlat electronic acceptă 2/4/6 şi un interval extins de 8/10 stopuri, ceea ce oferă posibilitatea de a crea imagini cu o adâncime redusă a câmpului, chiar şi în condiţii de fotografiere luminoase.

Bărbat care ţine EOS C70, cameră de cinema EOS, sistem de filtru ND
Filtru ND, EOS C70

Montură cu patină robustă

EOS C70 încorporează o patină robustă pentru montarea mânerului sau ca suport de accesorii pentru ataşarea unei varietăţi de accesorii, precum un microfon extern.

Vedere de sus a camerei EOS C70, montură cu patină

Sistem independent de ventilare a compartimentului

EOS C70 adoptă un sistem de flux de aer independent echivalent cu cel găsit pe camerele Cinema EOS de nivel superior. Această structură de ventilaţie independentă este concepută să separe fluxul de aer, împiedicându-l să cadă direct pe componentele electronice. Acest design împiedică şi pătrunderea corpurilor străine, precum apa şi nisipul, în sistemele electrice, ceea ce face EOS C70 un instrument versatil pentru filmarea la locaţie.

EOS C70 Ventilation system
Sistem de ventilare EOS C70
Dronă cu cameră de cinema profesională, EOS C70

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ

Doriţi să fiţi contactat de un reprezentant Canon?

Completaţi formularul scurt de mai jos pentru a solicita să fiţi contactat de un specialist de produs Canon.

Articole conexe

  • ARTICOL

    Filmarea în 8K şi 4K supraeşantionată cu Canon EOS R5

    În primele şedinţe video cu Canon EOS R5, Martin Bissig şi Ivan D’Antonio au explorat cum capacităţile sale 8K reduc timpul necesar pentru a filma şi extind opţiunile de creativitate.

  • ARTICOL

    Femeile în industria producţiei de filme: o nouă prezenţă în domeniu

    Câteva realizatoare de film cunoscute dezvăluie modul în care au dat lovitura în industria cinematografică şi oferă sfaturi femeilor care speră să le calce pe urme.