CANON EOS C70

Funcţii profesionale şi practice

EOS C70 dispune de o multitudine de funcţii, precum ISO automat, filmare pe verticală, control tactil direct şi stabilizare electronică a imaginii. Duceţi-vă creativitatea şi filmarea într-o nouă eră.
EOS C70, filmare utilizând ecranul LCD, comenzi tactile

Control tactil direct

EOS C70 include o interfaţă intuitivă şi cu design nou pentru control tactil direct, permiţând accesul imediat la setările de pe ecran şi reglarea lor rapidă. Atingeţi elementele pe care doriţi să le modificaţi şi glisaţi pentru a le regla.

EOS C70, comenzi tactile directe, ISO automat, amplificare automată

ISO automat şi amplificare automată

EOS C70 dispune de ISO/amplificare automată pentru tranziţii uniforme, reglând automat sensibilitatea la trecerea de la zone întunecate la zone luminoase şi invers. Alegeţi pragul selectând limita ISO, iar aparatul va avea grijă de restul: încă un lucru care nu trebuie să vă preocupe în timpul filmării, permiţându-vă să vă concentraţi pe surprinderea momentului.

Filmare pe verticală

Pe lângă orificiile de montare pe trepied din partea inferioară a camerei, alt orificiu de montare de pe mâner facilitează filmarea prelungită pe verticală – cu camera montată fie pe trepied, fie într-o articulaţie cardanică.

Această opţiune de filmare pe verticală oferă flexibilitate în timpul filmării pentru dispozitive mobile inteligente sau publicitate digitală. Pur şi simplu selectaţi din meniu orientarea în care vreţi să filmaţi – sau atribuiţi un buton cu funcţie personalizată pentru acces şi mai rapid (metadatele privind rotirea sunt acceptate numai la înregistrarea MP4).

Filmare pe verticală, EOS C70
filmare pe verticală, EOS C70

Compatibilitate cu stabilizarea electronică integrată a imaginii

EOS C70 este prima cameră cu sistem Cinema EOS care acceptă un sistem cooperativ de stabilizare a imaginii cu obiective cu montură RF. Sistemul permite camerei şi obiectivului să lucreze la unison pentru cele mai bune rezultate. Combinând un obiectiv RF cu stabilizatorul de imagine electronic de pe EOS C70 se obţine o stabilizare optimă a imaginii. Performanţa anti-vibraţii a fost şi aceasta îmbunătăţită comparativ cu obiectivele EF convenţionale + IS electronic.

Obiectiv RF

La montarea directă a unui obiectiv RF pe cameră, obiectivul şi corpul lucrează la unison pentru performanţă optimă.

IS electronic încorporat folosind obiectivul RF

Obiectiv EF

Când se montează un obiectiv EF prin adaptorul EF–EOS R, obiectivul şi corpul sunt stabilizate independent.

Stabilizare a obiectivului independentă de corp

Acceptă obiective anamorfice

EOS C70 acceptă obiectivele anamorfice decomprimând imaginea atât pe ecranul LCD, cât şi la ieşirea HDMI. Camera acceptă utilizarea de obiective anamorfice cu comprimare 1,3x şi 2x.

Capacitate de filmare pe verticală, EOS C70

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ

Doriţi să fiţi contactat de un reprezentant Canon?

Completaţi formularul scurt de mai jos pentru a solicita să fiţi contactat de un specialist de produs Canon.

Articole conexe

 • Un ciclist montan execută o cascadorie în aer, cu soarele în fundal. Imaginea este realizată de jos şi încadrată de macii roşii şi iarba de pe colină

  ARTICOL

  Filmarea în 8K şi 4K supraeşantionată cu Canon EOS R5

  În primele şedinţe video cu Canon EOS R5, Martin Bissig şi Ivan D’Antonio au explorat cum capacităţile sale 8K reduc timpul necesar pentru a filma şi extind opţiunile de creativitate.

 • Film making, EOS C70

  ARTICOL

  Femeile în industria producţiei de filme: o nouă prezenţă în domeniu

  Câteva realizatoare de film cunoscute dezvăluie modul în care au dat lovitura în industria cinematografică şi oferă sfaturi femeilor care speră să le calce pe urme.

 • Jolade Olusanya holds a Canon EOS C70 camera to film a woman seated on the floor in front of him.

  ARTICOL

  Prima şedinţă foto cu Canon EOS C70

  Jolade Olusanya despre cum a folosit camera Canon Cinema EOS cu montură RF pentru a înregistra un film frumos cu poeta Sophia Thakur.

 • A man stands in a wheat field holding a Canon EOS C70 camera by his side.

  ARTICOL

  EOS C70: vă prezentăm noua cameră Cinema EOS cu montură RF

  Montură nouă, design nou, oportunităţi noi… Descoperiţi cum camera Canon Super 35 mm compactă şi puternică vă poate extinde opţiunile creative.