APLICAŢIE

Canon Content Transfer Mobile

O aplicaţie pentru iOS care conectează un iPhone cu XF605 pentru transferul fără probleme al materialului filmat de pe cameră pe un server FTP.

Se aplică taxe de abonament

Fluxuri de lucru mai rapide şi mai eficiente pentru ştiri

Content Transfer Mobile (CTM) este o aplicaţie pentru iOS care permite descărcarea de filmări pentru ştiri pe un iPhone şi încărcarea acestora directă pe serverul FTP al unui post de televiziune prin 4G/5G sau Wi-Fi. De asemenea, oferă o gestionare avansată a metadatelor.

XF605

Descărcaţi conţinut de pe cameră pe telefon

Utilizaţi CTM pentru a conecta XF605 la un iPhone, fie prin Wi-Fi, fie printr-un cablu USB-C compatibil, şi descărcaţi fişiere MP4, XML, metadate şi proxy audio pe iPhone.

Încărcaţi conţinut de pe telefon pe un server FTP

Pe lângă faptul că gestionează ce fişiere stocate local sunt încărcate pe un server FTP, CTM permite şi descărcarea de conţinut de pe cameră şi transferul instantaneu pe server într-o singură operaţie, pentru un flux de lucru mai eficient.

XF605
XF605

Editarea metadatelor pentru ştiri

Un avantaj semnificativ al CTM este faptul că permite editarea şi importul metadatelor înainte şi după ce înregistrarea a fost realizată. Aceasta susţine standardul NewsML-G2, oferind consecvenţă şi uşurinţă de integrare într-un flux de lucru de transmisie, precum şi gestionarea fişierelor. Fişierele XML pot fi editate în CTM şi scrise pe cameră sau, alternativ, metadatele care au fost înregistrate în cameră pot fi, de asemenea, modificate în CTM, permiţând utilizatorilor să actualizeze informaţiile despre conţinut înainte de încărcarea pe server.

Produse conexe

 • Camere video profesionale

  XF605

  O cameră video 4K versatilă cu calitate de transmisie, ce oferă focalizare automată avansată, conectivitate şi streaming pentru producţiile solicitante.
 1. Limbi acceptate

  Disponibilă în engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, rusă, turcă şi portugheză.

  Compatibilitate – Canon XF605*

  *Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video pot să difere de produsul comercial.