digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Descărcaţi pe iOS

Digital Photo Professional Express

Pentru fluxurile de lucru în domeniul fotografiei digitale wireless şi portabile, Canon Digital Photo Professional Express (DPP Express)* oferă unele dintre funcţiile puternice ale software-ului Canon DPP pentru computer pe iPad-ul compatibil. Funcţionând alături de aplicaţia Canon Camera Connect, Canon Digital Photo Professional Express permite importul, răsfoirea şi editarea din mers a imaginilor Canon .CR3 RAW sau JPEG.

*Reţineţi că versiunea 1.2.0 şi versiunile ulterioare ale aplicaţiei Digital Photo Professional Express vor fi disponibile cu o taxă lunară de abonament începând cu octombrie 2019. Detalii suplimentare vor fi disponibile în curând.

Conectaţi-vă wireless

Cu aplicaţia Camera Connect* instalată pe dispozitivul iPad compatibil, este uşor să vă conectaţi wireless la aparatul foto pentru a descărca imagini. Imaginile stocate pe cardul de memorie al aparatului foto pot fi descărcate automat, instantaneu, pentru examinare, distribuire sau editare în aplicaţia DPP Express.

camera and app

Dezvoltaţi-vă imaginile din mers

După ce imaginile sunt importate, puteţi examina, procesa şi edita fişiere Canon .CR3 RAW şi JPEG la rezoluţie maximă. Utilizând convertorul de fişiere RAW original de la Canon, puteţi fi sigur că fişierele sunt procesate la cea mai bună calitate a imaginii şi cele mai fidele culori.

using the app

Creaţi şi aplicaţi istorice de editare

Pentru a crea şi compara simultan versiuni diferite ale aceleiaşi imagini, DPP Express permite Mai multe istorice de editare. Util în diferenţierea şi compararea efectelor sau a modificărilor setărilor pentru aceeaşi imagine, această funcţie creează până la patru istorice de editare pe care le puteţi vizualiza şi salva. Pentru a aplica acelaşi set de corecţii unor fotografii diferite, Istoricele de editare pot fi chiar copiate şi inserate între imagini utilizând funcţiile de reglare DPP Express Copiere şi inserare.

edit histories on app

Descărcaţi acum

Aplicaţia Digital Photo Professional Express poate fi descărcată din Apple App Store pentru dispozitivele iOS compatibile.


Compatibilitate

Versiune SO: iOS 11.4
Dispozitive: iPad Pro toate modele/iPad (a 6-a generaţie)/mini4/Air2 (iPad cu capacitate RAM instalată de 2 GB sau mai mult) 


Pe prima generaţie de iPad mini2/mini3/Air poate fi instalată, dar nu se oferă suport. Nu puteţi să instalaţi aplicaţia pe o versiune anterioară a
modelelor de iPad şi iPhone/iPod touch de mai sus

Limbi

Japoneză, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, chineză (simplificată), rusă, coreeană, turcă, portugheză braziliană