CANON XF605

Înregistrare flexibilă

Formate de înregistrare potrivite pentru transmisii

XF605 acceptă înregistrarea 4K UHD la 59,94p/50,00p 4:2:2 pe 10 biţi utilizând formatul Canon XF-AVC de încredere bazat pe MXF, precum şi formatele MP4 versatile.

Moduri de înregistrare îmbunătăţite

Profitaţi de întregul potenţial creativ al camerei XF605 printr-o gamă largă de moduri de înregistrare. Modul de înregistrare rapidă şi cu încetinitorul permite înregistrarea clipurilor la rate de cadre de până la 120P în FHD, pentru secvenţe de acţiune şi mişcare lentă uimitoare. Nu pierdeţi niciun moment cu modul de pre-înregistrare, exploraţi animaţia stop-motion cu înregistrarea de cadre şi creaţi cu uşurinţă filme cu redare accelerată pe cameră utilizând înregistrarea la anumite intervale.

XF605

XF605 este dotată cu opţiuni extinse de fişiere de imagine personalizate, cu trei variaţii BT.709 (Normal, Wide, Standard), precum şi cu EOS standard şi EOS neutru pentru o mai mare flexibilitate a producţiilor.

Utilizatorii îşi pot încărca şi propriile LUT-uri 3D în cameră prin crearea de tabele de căutare pentru înregistrarea internă, funcţionând alături de setările personalizate de imagine existente.

Versatilitatea înregistrării pe două carduri SD

Cele două sloturi pentru carduri SD UHS-II oferă o gamă flexibilă de opţiuni de înregistrare, inclusiv înregistrarea simultană în diverse formate de fişiere şi la diferite rezoluţii şi eşantionarea culorilor. XF605 introduce totodată o opţiune nouă de înregistrare audio simultană, permiţând salvarea fişierelor audio pentru transcriere pe un card, în timp ce filmul principal este înregistrat pe un altul.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon XF605

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon XF605, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Articole conexe

  1. Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video poate să difere de produsul comercial.