CANON XF605

Tehnologie de focalizare automată revoluţionară

Focalizare automată cu detectarea ochilor

XF605 beneficiază de cele mai recente progrese în renumita tehnologie Canon Dual Pixel CMOS AF. Este prima cameră video din seria XF care dispune de focalizare automată cu detectarea ochilor, permiţând XF605 să detecteze şi să urmărească cu precizie oamenii, chiar şi atunci când un alt subiect apare în prim-plan.

Tehnologie avansată EOS iTR AF X

XF605 este prima cameră video profesională care utilizează tehnologia de focalizare automată cu „deep learning” EOS iTR AF X, care poate rămâne fixată pe capul subiectului chiar şi atunci când acesta îşi întoarce privirea de la cameră.

Ghid pentru focalizarea Dual Pixel

Când focalizează manual cu XF605, utilizatorii pot beneficia de un ghid de focalizare pe ecran ce utilizează informaţiile de la sistemul Dual Pixel CMOS AF pentru a indica dacă focalizarea este pe zona din faţa subiectului sau pe cea din spatele lui. Când ghidul de pe ecran devine verde, operatorii pot fi siguri că au obţinut o focalizare precisă.

Focalizare automată cu prioritate pentru feţe

Focalizarea automată cu prioritate pentru feţe reglează automat focalizarea pentru a detecta faţa unei persoane din cadru, în timp ce focalizarea automată doar pentru feţe va răspunde doar când o faţă este detectată în cadru.

Focalizare automată cu urmărire

Selectaţi un subiect de pe ecranul tactil sau cu joystickul, iar XF605 va menţine subiectul focalizat în timp ce acesta ce se deplasează în cadru.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon XF605

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon XF605, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Articole conexe

  1. Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video poate să difere de produsul comercial.