CANON XF605

Sensibilitate ridicată şi interval dinamic ridicat

Capabilă să înregistreze intern în formatele Hybrid Log-Gamma (HLG) şi Perceptual Quantization (PQ), XF605 este un instrument versatil de producţie rapidă de materiale HDR. Pentru producţii care necesită flexibilitate de gradare extinsă, Canon Log 3 oferă un interval dinamic remarcabil şi facilitează obţinerea unui aspect unitar într-o configuraţie cu mai multe camere.

XF605 este prima cameră video din seria XF care este echipată cu mod de sensibilitate ridicată, ceea ce înseamnă că, în condiţii de iluminare slabă, capacităţile senzorului au fost îmbunătăţite semnificativ, oferind o sensibilitate echivalentă cu F12 la 2.000 de lucşi. De asemenea, a fost adăugată o nouă funcţie de mărire a amplificării, permiţând ca amplificarea standard între -6 dB şi 21 dB să fie instantaneu mărită la 36 dB de la butonul personalizabil de către utilizator. XF605 este echipată şi cu un mod infraroşu pentru a filma în condiţii de întuneric aproape complet.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon XF605

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon XF605, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Articole conexe

  1. Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video poate să difere de produsul comercial.