CANON XF605

Conectivitate profesională

Conectivitate adaptabilă

În ciuda dimensiunilor sale compacte, XF605 oferă o gamă completă de terminale profesionale, inclusiv 12G-SDI pentru trimiterea unui semnal de ieşire 4K necomprimat printr-o singură interfaţă, ieşire HDMI, USB de tip C, două intrări XLR şi altele.

XF605

Suport de accesorii multifuncţional

XF605 include un suport de accesorii multifuncţional cu contacte electronice. Accesoriile compatibile pot fi utilizate pentru a extinde capacităţile existente ale camerei, oferind versatilitate maximă pe teren.

XF605

Flexibilitate audio extinsă

Două intrări XLR pe mânerul camerei XF605 oferă posibilitatea de a conecta direct microfoane profesionale. Butoanele de control independent al sunetului oferă monitorizarea precisă a nivelurilor de sunet, asigurând cel mai bun sunet pentru producţiile dumneavoastră. Înregistrarea audio pe patru canale este, de asemenea, disponibilă atunci când combinaţi intrările XLR, de 3,5 mm sau pentru microfonul stereo intern.

XF605

Versatilitate de ieşire simultană

Cu opţiuni de ieşire simultane pentru EVF, LCD, SDI şi HDMI, XF605 se adaptează uşor pentru vizualizare multiplă şi înregistrare externă utilizând o varietate de dispozitive. Atât vizorul electronic, cât şi ecranul LCD acceptă instrumente de asistenţă la vizualizare, permiţând operatorilor să regleze fin expunerea pentru conţinutul HDR.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon XF605

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon XF605, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Articole conexe

  1. Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video poate să difere de produsul comercial.