CANON XF605

Control de la distanţă şi funcţionalitate de reţea

XF605 dispune de conectivitate 12G-SDI, Wi-Fi şi Ethernet care acceptă transmisia prin IP în H.264, ideal pentru streaming live.

Ieşire video USB

Prima cameră video profesională din seria XF care acceptă ieşirea video (UVC) dintr-un terminal USB-C, XF605 poate fi utilizată şi ca o cameră web. USB PTP este, de asemenea, acceptat, permiţând importul fişierelor de pe cameră pe un calculator.

Funcţii de control de la distanţă

XF605 este compatibilă cu o gamă largă de soluţii de control de la distanţă, atât prin cablu, cât şi wireless. Aceasta acceptă telecomanda multifuncţională Canon RC-V100 şi noua funcţie de comandă de la distanţă prin browser, care a fost optimizată pentru filmarea de către un singur operator, utilizând un smartphone sau o tabletă. Telecomenzile compatibile precum RC-IP100 pot fi şi acestea utilizate pentru a controla XF605 în cadrul unei configuraţii cu mai multe camere, cu camere Canon PTZ şi anumite camere Cinema EOS.

XF605

Profitaţi de aplicaţia Content Transfer Mobile pentru a simplifica transferurile în reţea sau utilizaţi portul Wi-Fi sau Ethernet integrat pentru a vă conecta la FTP.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon XF605

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon XF605, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Articole conexe

  1. Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video poate să difere de produsul comercial.