CANON XF605

Excelenţă în imagini

Obţineţi putere şi flexibilitate

Prima cameră din seria XF care combină un senzor CMOS 4K de 1 inch cu procesorul de imagine DIGIC DV7, XF605 stabileşte un nou etalon pentru calitatea profesională a imaginii la nivel de transmisie.

Excelenţă optică

Cu un design optic care include două elemente de lentile asferice şi un element de lentile Super UD, obiectivul 4K de înaltă performanţă din seria L de pe XF605 este capabil să producă o calitate impresionantă a imaginii în toate părţile ecranului. Zoomul optic 15x versatil oferă o distanţă focală echivalentă cu 35 mm de 25,5 mm – 382,5 mm şi flexibilitate suplimentară prin zoomul avansat 30x pentru imagini Full HD de înaltă calitate.

Stabilizare puternică a imaginii

Stabilizarea imaginii pe 5 axe de la Canon asigură rezultate de o claritate excepţională, indiferent dacă filmaţi cu camera în mână sau în mişcare. Utilizând o combinaţie între IS standard, IS dinamic şi IS motorizat, XF605 oferă un control extrem de eficient al stabilizării imaginii, asigurând rezultate bune pentru o serie de subiecte şi situaţii de filmare.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon XF605

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon XF605, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Articole conexe

  1. Aspectul camerei Canon XF605 din aceste fotografii şi conţinutul video poate să difere de produsul comercial.