O1 header

Am venit, am văzut, ne-am udat

Cinci lucruri care fac surferii urbani de neuitat

Paradisul râurilor învolburate, al surferilor urbani, al fotografilor neînfricaţi, al tehnologiei de ultimă generaţie şi al echipamentelor pentru camere; permiteţi-ne să vă purtăm în culisele celei mai recente poveşti „Come and See”.

1. Eisbach.

Douăzeci de tone de apă rece ca gheaţa se ridică în fiecare secundă peste blocuri de beton scufundate, creând un val sălbatic, perpetuu. Peste o sută de surferi din întreg oraşul vin aici în fiecare zi pentru a se relaxa după munca de peste zi şi a încerca mişcări uimitoare.

2. Console, console şi mai multe console.

Acestea fac totul mai bine. Timp de peste 3 zile, echipa noastră a folosit un amestec incredibil de tehnici fotografice şi de film inovatoare, dispunând de console adaptate, construite special pentru această experienţă incredibilă. Am utilizat console pentru a vă transporta direct pe digurile râului Eisbach din München cu telefonul dvs. mobil. Consola la 180º utilizează un obiectiv grandangular, montat pe noua cameră Cinema EOS C300 Mark II, în timp ce alte console permit efectiv realizarea propriei succesiuni rapide de fotografii şi transfocarea pentru a vă apropia de acţiune, punând camere Canon autentice la îndemâna dvs.3. Surferii noştri. Surferii locali domină râul.

Filmul a fost realizat cu trei dintre cei mai cunoscuţi surferi de pe râu, Tao, Karina şi Alex. Sunt incredibili, nimic nu a fost prea greu pentru ei, iar abilităţile şi vitalitatea acestora pe val ne-au vrăjit pe toţi.

4. Samo.

Fotograful nostru profesionist a utilizat noua cameră Canon EOS-1D X Mark II în timpul sesiunii pentru a captura perfect acţiunea pe măsură ce treceam de la apus la noapte. Şi Samo este lipsit de orice inhibiţie. După sesiune, s-a urcat pe placa lui Tao şi a făcut surf în cizme de cauciuc.5. Noaptea.

Noaptea, totul este mai răcoros. Desigur, am fi putut fotografia în timpul zilei, dar unde ar mai fi fost provocarea? Am folosit strălucirea ambientală a luminilor stradale pentru a captura atmosfera oraşului şi lumini plutitoare imense, pneumatice, care au creat efectul luminii lunii, care izolează fiecare surfer pe valul dezlănţuit de dedesubt.

Exploraţi experienţa interactivă Surfer urban aici.