IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi o revistă de modă cu Canon Zoemini S2

Cu toţii avem haine care nu ne plac – dar poate că încă nu şi-au găsit perechea. Influencerul de stil Molly Wójcik arată cum vă puteţi utiliza aparatul foto instantaneu cu imprimantă Canon pentru a crea noi combinaţii de ţinute.
Influencerul de stil Molly Wójcik, îmbrăcată cu o geacă vişinie şi o eşarfă cu paiete, ţinând în mână un Canon Zoemini S2 roz auriu pentru a-şi face un selfie.

Cei mai mulţi dintre noi purtăm doar aproximativ trei sferturi din hainele pe care le deţinem.1 Restul stau degeaba, neglijate, adunând praf. Însă, înainte de a le pune într-o sacoşă pentru a le da la un magazin de haine la mâna a doua, gândiţi-vă cum puteţi da o nouă şansă hainelor nepurtate creând o revistă de modă.

Influencerul polonez în domeniul modei şi frumuseţii Monika Wójcik, cunoscută mai bine în rândul urmăritorilor ei ca Molly, a adunat un public impresionant de 160.000 de oameni pe reţelele sociale prezentându-şi alegerile în materie de ţinute, care reflectă stilul de la începutul anilor 2000, însă cu o notă personală. „Mă inspir din stilul Y2K”, explică Molly. „Îmi place foarte mult atmosfera anilor 2000, aşa că deseori mă raportez la aceasta pentru a-mi crea aspectul. Stilul meu în materie de modă este dominat de nuanţe vesele, accente holografice şi materiale futuriste.”

Abordarea ei relaxată în materie de modă înseamnă că are de ales în fiecare zi din mai multe opţiuni, aşa că Molly a creat un instrument care să o ghideze – cu ajutorul aparatului foto de buzunar cu imprimantă foto Canon Zoemini S2. „Folosesc revista pentru a vedea rapid cum vor arăta împreună două articole vestimentare”, explică ea. „Astfel, pot alege cu uşurinţă stilurile.”

Pentru a vă crea propria revistă de modă, pur şi simplu urmaţi ghidul pas cu pas al lui Molly – şi urmăriţi videoclipul ei de pe TikTok pentru a vedea cum a făcut ea.

Influencerul de stil Molly Wójcik ţine în mână un Canon Zoemini S2, purtând pantaloni roz, o bluză albă, o eşarfă, apărători pentru urechi şi o poşetă supradimensionată.

Pentru cineva care este mereu în mişcare, Canon Zoemini S2 este ideal – uşor, dar cu o durată de viaţă a bateriei de până la 25 de fotografii. „Ce îmi place foarte mult la Canon Zoemini S2 este că are un design portabil, ceea ce înseamnă că îl am întotdeauna cu mine”, spune entuziasmată Molly. „Aparatul foto şi aplicaţia Mini Print sunt distractive şi mă ajută să surprind momente într-un mod care se potriveşte stilului meu, aducând puţină bucurie în viaţa de zi cu zi.”

Influencerul de stil Molly Wójcik îmbrăcată cu un hanorac roz şi făcându-şi un selfie ţinând în mână un Canon Zoemini S2.

Aspectul lui Molly a atras întotdeauna atenţia, iar pe reţelele sociale s-a dezvoltat în mod natural. „De când mă ştiu, stilul meu a ieşit în evidenţă, aşa că am decis să încep să-mi arăt ţinutele acolo unde să le poată vedea toată lumea – pe internet.” În ceea ce priveşte perspectiva ei estetică, mai mult înseamnă mai mult: „Aduc înapoi la viaţă piesele emblematice de la începutul anilor 2000: eşarfe strălucitoare, treninguri din velur, haine de blană şi curele cu paiete. Pentru machiaj, aleg gene colorate, farduri de ochi strălucitoare şi, bineînţeles, luciu de buze! Iar când îmi fac unghiile, arăt deseori fotografii din 2010 ca sursă de inspiraţie.”

1. Pregătiţi-vă revista şi ţinutele

Numărul de combinaţii de ţinute pe care le veţi putea include în revista dumneavoastră de modă depinde de câte pagini conţine. Puteţi utiliza un carnet cumpărat sau puteţi folosi o sfoară pentru a îmbina foi de carton sau hârtie groasă. După ce vă decideţi asupra numărului de pagini, puteţi începe să selectaţi acelaşi număr de articole vestimentare pentru partea de sus şi cea de jos a corpului.

„Am adunat haine pe care ştiam că le voi purta în această perioadă a anului”, spune Molly, care s-a concentrat pe sezonul de toamnă/iarnă în revista ei. Ca în cazul lui Molly, este posibil să aveţi haine în plus: „Am observat cât de multe haine din garderoba mea nu mai port”, îşi aminteşte ea. Astfel, Molly a luat decizia să-şi elibereze dulapul – dacă faceţi la fel, asiguraţi-vă că nu ajunge nimic la groapa de gunoi. „Vă încurajez să nu aruncaţi haine”, îndeamnă Molly. „Le puteţi dona la magazinele de haine la mâna a doua, le puteţi pune într-un container pentru bunuri uzate sau le puteţi posta într-o aplicaţie de vânzări de produse second-hand. Să dăm hainelor o nouă şansă la viaţă!”

2. Accesorizaţi

Deşi Molly se bazează pe haine în culori şi stiluri vesele şi îndrăzneţe, nu întotdeauna hainele sunt cele care creează ţinuta potrivită. „Prefer moda retro, însă uneori observ într-un magazin ceva foarte banal care-mi place, cum ar fi blugi clasici sau o bluză albă”, spune Molly. „Accesoriile reprezintă cel mai important element al unui anumit stil. Adăugându-le, aspectul devine «personal». Adăugaţi o eşarfă strălucitoare, o poşetă şi o beretă colorate şi astfel chiar şi o ţinută banală va atrage atenţia.” Dacă vă simţiţi încrezători, puteţi adăuga aceste elemente suplimentare în revista dumneavoastră. Încercaţi să le decupaţi din fotografiile efectuate cu Canon Zoemini S2 şi să le aranjaţi pe ţinute pentru a vedea cum arată.

3. Faceţi o poză

Molly a folosit smartphone-ul pentru fotografiile pentru revista ei, însă Canon Zoemini S2 are un aparat foto de 8 MP cu oglindă şi inel luminos pentru ca fotografiile dumneavoastră să fie de cea mai bună calitate. „Când faceţi selfie-uri, este esenţial să evitaţi umbrele puternice şi să staţi cu faţa spre lumină”, spune Molly, care a făcut multe astfel de selfie-uri! Însă, pentru această activitate specifică, este esenţial ca fiecare fotografie să se potrivească, altfel ţinutele nu vor putea fi combinate în mod eficient atunci când întoarceţi paginile revistei pentru a schimba articolele de îmbrăcăminte pentru partea de sus şi cea de jos a corpului. „Am făcut fotografii mai întâi cu partea de sus a corpului şi apoi cu partea de jos”, spune ea. „Nu uitaţi să vă asiguraţi că realizaţi fotografiile din acelaşi unghi şi că poziţia dumneavoastră este similară.” Dacă faceţi selfie-uri cu Canon Zoemini S2, puteţi folosi opţiunea Vizualizare live din aplicaţia Canon Mini Print pentru a vă vedea poziţia.

Două mâini cu unghiile date cu ojă într-o culoare veselă deschid o revistă de modă cu ţinute tăiate la jumătate pentru a putea întoarce separat paginile cu partea de sus şi pe cele cu partea de jos a corpului.

Molly avea nevoie de o serie unitară de fotografii pentru ca revista ei să aibă rezultatul dorit, dar, în general, la realizarea selfie-urilor, ea sugerează să încercaţi cu diverse încadrări. „O ţinută întreagă poate evidenţia stilul, însă atenţia pe detalii precum expresia facială, accesoriile sau machiajul pot face fotografia chiar mai frumoasă”, spune ea.

Două mâini deschid o revistă de modă cu ţinute tăiate la jumătate pentru a putea întoarce separat paginile cu partea de sus şi pe cele cu partea de jos a corpului. Lângă revistă, pe un teanc de perne se află un Canon Zoemini S2.

„Puteţi chiar folosi hainele despre care aţi crede că nu se vor asorta cu nimic altceva decât cu o bluză albă”, spune Molly. „S-ar putea să aveţi o surpriză plăcută!”

4. Imprimaţi fotografiile şi creaţi albumul

Acum că aţi fotografiat ţinutele, a venit momentul să vă apucaţi de confecţionat! Dacă preferaţi să creaţi revista de modă în etape, imaginile vor fi salvate pe cardul Micro SD al aparatului Canon Zoemini S2. După ce aţi selectat fotografiile pe care le veţi utiliza, imprimaţi-le cu aplicaţia uşor de folosit Canon Mini Print. „Cu această aplicaţie, imprimarea fotografiilor este o aventură distractivă, iar opţiunile de personalizare adăugă un strop de creativitate”, adaugă Molly, care a folosit inclusiv stickere pentru a decora ramele foto din album. „Opţiunile erau nenumărate!

„Nu uitaţi că ambele fotografii trebuie să se potrivească la mijlocul revistei”, spune Molly. „Am imprimat toate fotografiile şi apoi am măsurat cu precizie unde trebuie să le poziţionez şi am tăiat cartonul. Aceasta a fost cu siguranţă activitatea care mi-a luat cel mai mult timp, dar în final a ieşit perfect.” Canon Zoemini S2 imprimă pe hârtie foto ZINKTM de 5 x 7,6 cm cu verso autoadeziv, aşa că am lipit rapid şi uşor imaginile în revistă. „În ceea ce priveşte ordinea fotografiilor, ale mele au fost complet la întâmplare, însă cred că cel mai bine este să le aranjaţi începând cu hainele pe care le purtaţi cel mai des.”

În plus, acest proiect i-a simulat creativitatea lui Molly şi în alte feluri. „În prezent, în apartamentul meu am multe fotografii realizate cu Canon Zoemini S2 pe care le-am înrămat”, spune ea. „Un album de fotografii cu prietenii mei ar fi un cadou excelent. Prefer cadouri confecţionate manual şi cred că prietenii mei vor fi încântaţi.”

Inspiraţie despre cum să vă arătaţi stilul

Revista de modă a lui Molly este ceva ce va preţui mult timp. „În anii care vor urma voi putea vedea cum mi s-au schimbat stilul şi aspectul”, spune ea. Pentru Molly, moda nu este doar un mijloc de autoexprimare, ci o formă de conexiune socială. „Vreau să încurajez încrederea în sine inspirându-i pe ceilalţi să încerce diferite stiluri de modă şi să-şi descopere propriul stil. Pentru mine, o ţinută nu este doar o ţinută, ci o poveste despre cine sunt eu şi cum doresc să fiu percepută. Moda nu se rezumă doar la haine.”

Iar acum este rândul dumneavoastră! Aşa că luaţi Canon Zoemini S2, selectaţi, stilizaţi, fotografiaţi şi arătaţi şi altora!

Articol scris de Rachel Segal Hamilton

Produse conexe

 • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Canon Zoemini S2

  Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.
 • Imprimante pentru acasă

  Canon Zoemini 2

  Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Articole conexe

 • get-inspired-show-your-style-fashion

  IMPRIMARE CREATIVĂ

  Vizualizaţi-vă stilul de vacanţă

  Optimizaţi organizarea bagajelor cu Canon Zoemini 2.

 • Canon Zoemini S2

  IMPRIMARE CREATIVĂ

  Idei creative cu gama Canon Zoemini

  Eliberaţi-vă creativitatea când sunteţi în deplasare cu un aparat foto instantaneu şi o imprimantă de buzunar.

 • O femeie cu păr lung şi blond care poartă ochelari de soare cu lentile roz pozează în faţa unei draperii roz cu şiraguri de mărgele. Imaginea ei este vizibilă în partea din spate a aparatului foto de pe masa din faţa ei.

  FOTOGRAFIA PORTRET

  Îmbunătăţiţi-vă selfie-urile

  Nina Collins, creatoare TikTok, arată cum să realizaţi autoportrete creative acasă.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Creaţi un panou cu obiective

  Asortaţi-vă spaţiul cu stilul dumneavoastră cu Canon SELPHY Square QX10.