Video hibrid

Visul unui creator de conţinut. Un singur aparat foto pentru fotografii şi filme

Javier Cortes filmează un balerin într-un teatru cu Canon EOS R6

Javier Cortes în acţiune, filmând un balerin care exersează în Teatro Massimo, Sicilia. ® Teatro Massimo.

Pe lângă fotografiile de calitate superbă, EOS R6 realizează şi filme de excepţie. Fotografiaţi la rezoluţii de până la 4K/60p sau la rate de cadre de până la 120p când filmaţi în Full HD – toate cu Dual Pixel CMOS AF, care oferă focalizare automată cu urmărire continuă. Utilizaţi tehnologiile avansate ale aparatului foto pentru a surprinde un interval dinamic extins şi culori încântătoare.

Mâini care ţin un Canon EOS R6 într-un cadru natural

Fotografiaţi ţinând aparatul foto în mână şi profitaţi la maximum de obiectivul puternic combinat cu stabilizatorul de imagine încorporat în modelul EOS R6.

Fotografierea unui balerin într-o zonă naturală deschisă cu coloane

Fotografiaţi la 4K 60p pentru a surprinde graţia şi fluiditatea baletului, cu detalii excepţionale şi culori naturale.

Canon EOS R6 ţinut la un unghi jos, pentru a surprinde un dansator care stă pe podea

Ecranul cu unghi variabil ajută la încadrarea imaginii când se fotografiază dintr-un unghi jos pentru efect dramatic. ® Teatro Massimo.

Creaţi aspectul şi senzaţia dorite

EOS R6 poate filma la o gamă largă de rezoluţii şi rate de cadre, în funcţie de aspectul şi senzaţia pe care doriţi să le obţineţi.

La rezoluţia UDH 4K, realizatorii de filme pot obţine claritate şi detalii superbe şi pot alege dintre mai multe valori pentru rata de cadre:
• 23,98p pentru aspect şi senzaţie cinematografice
• 25p şi 30p pentru reproducere normală
• 50p şi 60p pentru reproducerea mişcării fluide a subiecţilor dinamici sau crearea de efecte de redare cu încetinitorul la jumătate din viteză

Când filmaţi cu rezoluţia Full HD sunt disponibile opţiuni suplimentare:
• 100p şi 120p pentru o reproducere mai uniformă a subiecţilor care se mişcă foarte rapid şi efecte extreme de redare cu încetinitorul la un sfert din viteză.*

Pe lângă un intervalometru tradiţional pentru fotografii, EOS R6 permite şi filmarea cu efect de redare accelerată 4 K şi Full HD. Aceasta permite videografilor să surprindă schimbările ce au loc într-o scenă la o scară de timp mult mai lentă decât în mod normal şi să le compare cu o filmare în timp real sau cu redare cu încetinitorul.

* În timpul filmării în format Full HD 100/120p sunetul nu este înregistrat

Javier fotografiază două balerini într-un teatru cu Canon EOS R6

Javier fotografiind balerini şi demonstrând capacităţile excelente de filmare ale EOS R6, precum şi ale stabilizatorului de imagine cu 8 stopuri. ® Teatro Massimo.

Calitate a imaginii de nivel profesional

EOS R6 vă oferă posibilitatea de a înregistra cu Canon Log 1 pentru rezultate care păstrează detaliile în zonele luminoase şi umbrite la înregistrarea în condiţii de contrast ridicat. Filmările realizate cu Canon Log 1 sunt uşor de gradat în cadrul fluxurilor de lucru de editare în post-producţie, ceea ce va facilita aplicarea unui aspect sau profil de culori specific sau stabilirea corespondenţei cromatice cu filmările realizate cu alte aparate foto care utilizează acelaşi format.

EOS R6 acceptă în prezent codecul H.265 pe lângă codecul H.264 mai tradiţional. Acesta permite filmarea la 4:2:2 pe 10 biţi, pentru o calitate incredibilă a imaginii, fie că este înregistrată intern pe carduri de memorie SD sau extern pe un dispozitiv de înregistrare cu ieşire micro-HDMI.

Gestionarea intervalului dinamic

La filmarea în condiţii de contrast ridicat, modul Film HDR al aparatului EOS R6 înregistrează alternativ cadre subexpuse şi cu expunere corectă, apoi le combină într-un singur cadru care păstrează automat detaliile din zonele luminoase. Dar asta nu este tot.

EOS R6 acceptă acum şi înregistrarea HDR PQ atât pentru filme, cât şi pentru fotografii. Acest mod cu interval dinamic ridicat utilizează un cuantificator perceptiv pentru filme cu imagine uimitoare când sunt vizionate pe ecrane compatibile cu HDR.

Aparatul foto înregistrează PQ HDR într-un format care respectă specificaţia BT.2100 (PQ) HDR şi compresia H.265, pentru ca înregistrarea să poată fi editată în software compatibil.

Balerin pozând într-o zonă deschisă, înconjurată de coloane

„Canon EOS R6 îmi permite să am rezultate mai bune ca cineast.”

Dual Pixel CMOS AF II

Sistemul nostru Dual Pixel CMOS AF II îmbunătăţit permite focalizarea continuă, uniformă şi cu încredere în toate modurile de înregistrare. Dispune şi de detecţia feţei şi a ochilor, operând la peste 100 la sută din cadru,* fiind astfel ideal pentru filmări cu acţiune rapidă. De asemenea, sistemul poate recunoaşte pisici, câini şi păsări şi le poate urmări în cadru cu uşurinţă, ajustând focalizarea pentru a le menţine clare.

Sunt uşor de creat şi tranziţiile de tip transfocare care mută zona clară dintr-un loc în altul, controlând în acest fel atenţia privitorilor. Este un efect profesional rafinat, iar cu EOS R6 este uşor de obţinut. Nu trebuie decât să atingeţi ecranul tactil al aparatului foto (sau ecranul unui dispozitiv inteligent conectat), iar aparatul foto va refocaliza uniform la o viteză pe care o stabiliţi din sistemul de meniuri.

* Numai cu obiective compatibile. Este posibil să nu se poată muta cadrul de focalizare automată către marginea ecranului în anumite condiţii legate de scenă sau subiect.

EOS R6 dispune de „zebre” – tipare cu dungi care sunt suprapuse pe ecran pentru a vă avertiza dacă un obiect sau o zonă se apropie de un anumit nivel de luminozitate şi de o posibilă supraexpunere. Acestea pot fi setate să se declanşeze la diverse niveluri de luminozitate, utilizând opţiunile din meniul principal al aparatului EOS R6.

Balerin pozând într-o zonă deschisă, înconjurată de coloane

Focalizaţi pe ce este mai important

Datorită focalizării automate avansate Dual Pixel CMOS AF II, EOS R6 identifică şi urmăreşte obiectele în mişcare mai bine decât oricare alt aparat foto mirrorless de până acum.
Un aparat Canon EOS R6 ţinut în mână

® Teatro Massimo.

Instrumente care vă ajută să focalizaţi
Când focalizaţi manual, EOS R6 vă oferă mai multe instrumente care vă pot ajuta să obţineţi claritatea esenţială şi să obţineţi rezultatele pe care vi le doriţi.

Evidenţierea focalizării
Marginile zonelor focalizate din scenă sunt conturate cu o culoare pe care o puteţi alege.
Mărirea focalizării
Mărind imaginea, prima dată cu 5x şi apoi cu 10x, veţi putea vedea mai bine imaginea şi evalua focalizarea.
Asistenţa pentru Dual Pixel CMOS AF
Prima dată integrată în aparatul nostru Cinema EOS C300 Mark II, tehnologia Dual Pixel CMOS AF disponibilă pe aparatul EOS R6 măsoară distanţa faţă de subiect utilizând algoritmii Dual Pixel şi afişează un indicator care indică dacă subiectul este focalizat sau nu.

Timpi de fotografiere

EOS R6 asigură o înregistrare video puternică şi capacitate de fotografiere într-o carcasă compactă. La cele mai rapide rate de cadre şi rezoluţii se generează inevitabil căldură din cauza capacităţii rezoluţiei, ratei de cadre şi a focalizării automate. Timpii de fotografiere aproximativ pentru rezoluţiile şi ratele de cadre disponibile în medii cu temperaturi de 23 °C / 73 °F, începând de la zero, sunt detaliaţi mai jos.

4K 60P
- 94% din lăţimea senzorului: 30 de minute
- decupare APS-C (5,1 K supraeşantionat): 35 de minute*1

4K 30P
- 94% din lăţimea senzorului: nu este limitată de căldură
- decupare APS-C (5,1 K supraeşantionat): 40 de minute*1
*1 Înregistrarea este limitată la 29 de minute, 59 de secunde. Indică timpul la care înregistrarea poate fi reluată imediat

Dacă aparatul foto atinge limita de temperatură, se recomandă oprirea acestuia pentru a permite disiparea căldurii.
Timpii aproximativi de recuperare pentru un mediu de 23 °C / 73 °F este indicat mai jos, dar este afectat de diverşi factori, cum ar fi temperatura ambiantă, funcţionarea continuă a aparatului foto şi rezoluţia de fotografiere selectată. Durata până când timpul complet de înregistrare este valabil va varia în funcţie de temperatura ambiantă.

4K 60P
- 10 minute de răcire asigură aprox. 5 minute timp de înregistrare

„REALIZAREA DE FILME ARE PUTEREA DE A VĂ PURTA ÎNTR-O CĂLĂTORIE”

Geanta de echipamente a lui Javier Cortes

Echipamentele cheie utilizate pentru realizarea de filme profesionale.

Javier Cortes ţine în mână un aparat foto Canon EOS R6

Aparate foto

EOS R6

Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

Aflaţi mai multe

Obiective

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Parte din trioul de obiective profesionale cu zoom RF, acest obiectiv dispune de deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii, precum şi de un motor Nano USM pentru focalizare silenţioasă.

Aflaţi mai multe

Obiective

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Cel mai rapid obiectiv cu zoom ultra-grandangular de la Canon, cu un motor Nano USM, stabilizare a imaginii echivalentă cu 5 stopuri, precum şi 3 elemente asferice şi 2 elemente UD pentru claritate uimitoare. Wanda spune că o ajută să creeze „imagini frumoase şi incredibil de clare”.

Aflaţi mai multe

Canon RF 50mm F1.2L USM

Un obiectiv care stabileşte noi standarde de performanţă fotografică, oferind claritate desăvârşită, control creativ suplimentar şi o performanţă în condiţii de lumină scăzută care este pur şi simplu remarcabilă.

Aflaţi mai multe

Articole conexe

Exploraţi aceste articole pentru a afla cum Canon EOS R6 excelează în atât de multe domenii.

 • MANEVRARE ŞI CONECTIVITATE

  Conceput de Canon pentru dvs.

  Designul EOS R6 va părea liniştitor de familiar din primul moment.

 • VITEZA

  EOS R6 – fotografiere continuă, silenţioasă

  Utilizaţi EOS R6 pentru fotografiere continuă şi silenţioasă până la o viteză incredibilă de 20 de cadre pe secundă.

 • FOCALIZARE AUTOMATĂ

  Focalizaţi pe ce este mai important

  Datorită focalizării automate Dual Pixel CMOS AF II, EOS R6 identifică şi urmăreşte subiecţii în mişcare mai bine decât oricare alt aparat foto mirrorless de până acum.

 • CALITATEA ŞI STABILIZAREA IMAGINII

  Imagini la calitate excelentă, în condiţii mai puţin ideale

  În interiorul aparatului EOS R6 veţi descoperi tehnologii care se regăsesc şi pe emblematicul nostru model EOS-1D X Mark III.