VITEZA

Fotografiaţi rapid şi silenţios: 20 cps1 în linişte.

Transformaţi un moment efemer unic într-o imagine captivantă

Transformaţi un moment efemer unic într-o imagine captivantă, care va dăinui o viaţă întreagă. Utilizaţi EOS R6 pentru a fotografia continuu fără ca obturatorul să facă vreun zgomot, la o viteză incredibilă de 20 de cadre pe secundă1, sau înregistraţi cu obturatorul mecanic la 12 cps rafale de până la 240 de fişiere RAW sau peste 1000 de fişiere JPEG, cu AE şi urmărire AF simultane.

EOS R6, viteză, focalizare automată, caiac-canoe pe râu învolburat, în valuri

Imagine încadrată perfect pe creasta valului datorită vitezei de 20 de cadre pe secundă, a obturatorului electronic. silenţios şi manipulării cu viteză mare de reacţie pentru adaptare la viteza cu care se mişcă subiectul, cu ajutorul creativităţii dvs.

© Samo Vidic / Ambasador Canon

Focalizare automată precisă pe EOS R6 cu urmărirea unui canotor într-un râu învolburat,

Samo Vidic, ambasador Canon, surprinde cu precizie un moment cu un canotor, datorită vitezei de 20 cps şi focalizării automate cu urmărire.

© Samo Vidic / Ambasador Canon

EOS R6, 20 CPS, moment perfect cu un balerin în aer

Moment perfect surprins la 20 de cadre pe secundă.

© Javier Cortes / Ambasador Canon

„Posibilitatea de a lucra cu viteze de până la 20 cps facilitează surprinderea acelui moment decisiv.”

Indiferent dacă fotografiaţi un dansator în cel mai înalt punct al saltului sau o pasăre răpitoare prinzând prada, aceste rate de cadre vă pun la dispoziţie mai multe opţiuni privind imaginea şi mai multe ocazii de surprinde momentul perfect. În plus, când este necesar, aveţi la dispoziţie şi un obturator mecanic de 12 cps1.

Focalizarea automată în acţiune pe EOS R6

Comenzi acolo unde aveţi nevoie de ele

EOS R6 nu este rapid doar la interior; este conceput să fie rapid şi intuitiv şi la exterior. Comenzile sunt amplasate exact unde v-aţi aştepta, iar caracteristicile ergonomice precum joystick-ul pentru focalizare automată şi selectoarele rotative posterioare vă permit să efectuaţi reglaje instinctiv în timp ce priviţi subiectul.

Tehnologie anti-pâlpâire


Este inclusă şi faimoasa noastră tehnologie anti-pâlpâire, care elimină nevoia de modificare a expunerii în condiţii de lumină artificială cu pâlpâiri, sincronizând fiecare cadru pentru a coincide cu momentul de luminozitate maximă.

Focalizarea automată cu urmărire pe EOS R6 şi identificarea unui subiect în mişcare, ecran tactil LCD

Focalizaţi pe ce este mai important

Datorită focalizării automate Dual Pixel CMOS AF II, EOS R6 identifică şi urmăreşte subiecţii în mişcare mai bine decât oricare alt aparat foto mirrorless de până acum.

Geanta de echipamente a Wandei Martin

Echipamentele cheie folosite de profesionişti pentru fotografiere

Fotograf, Wanda Martin, ambasador Canon, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Aparate foto

EOS R6

Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

Aflaţi mai multe

Obiective

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Parte din trioul de obiective profesionale cu zoom RF, acest obiectiv dispune de deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii, precum şi de un motor Nano USM pentru focalizare silenţioasă.

Aflaţi mai multe

Articole conexe

Exploraţi aceste articole pentru a afla cum Canon EOS R6 excelează în atât de multe domenii.

 • VIDEO HIBRID

  Un singur aparat pentru fotografii şi filme

  Pe lângă fotografiile de calitate superbă, EOS R6 realizează şi filme de excepţie.

 • CALITATEA ŞI STABILIZAREA IMAGINII

  Imagini la calitate excelentă, în condiţii mai puţin ideale

  În interiorul aparatului EOS R6 veţi descoperi tehnologii care se regăsesc şi pe emblematicul nostru model EOS-1D X Mark III.

 • FOCALIZARE AUTOMATĂ

  Focalizaţi pe ce este mai important

  Datorită focalizării automate Dual Pixel CMOS AF II, EOS R6 identifică şi urmăreşte subiecţii în mişcare mai bine decât oricare alt aparat foto mirrorless de până acum.

 • MANEVRARE ŞI CONECTIVITATE

  Conceput de Canon pentru dvs.

  Designul EOS R6 va părea liniştitor de familiar din primul moment.

  1. Viteza de fotografiere poate varia în funcţie de tipul bateriei, de utilizarea unui mâner cu compartiment pentru baterii sau a conexiunii Wi-Fi, precum şi de temperatura de funcţionare. Pentru detalii suplimentare, consultaţi specificaţiile.

   Până la aprox. 20 cps cu funcţie de urmărire a focalizării automate/expunerii automate 
   Se aplică anumitor obiective RF/EF, când diafragma este complet deschisă. Pentru o listă a obiectivelor compatibile, consultaţi site-ul web Canon oficial. Viteza de fotografiere în rafală variază în funcţie de timpul de expunere, setarea diafragmei, starea diafragmei în timpul fotografierii continue, condiţiile subiectului, luminozitate (în special în condiţii de luminozitate redusă) şi tipul de obiectiv.
   Până la aprox. 12 cps cu funcţie de urmărire a focalizării automate/expunerii automate*
   Când se utilizează obiective RF şi unele obiective EF. Pentru o listă a obiectivelor compatibile, consultaţi site-ul web Canon oficial. Viteza de fotografiere în rafală variază în până la 3 etape, în funcţie de tipul bateriei, nivelul de încărcare a bateriei, numărul de baterii, obiectivul utilizat, temperatură, setarea Wi-Fi încorporat (pornit/oprit) şi de utilizarea sau nu a unui mâner cu baterii, a unui kit de conectare c.c. sau a unui adaptor de alimentare USB. Pe lângă factorii de mai sus, viteza maximă de fotografiere în rafală poate scădea din cauza timpului de expunere, diafragmei, utilizării bliţului, procesării pentru reducerea pâlpâirii, condiţiilor subiectului şi luminozităţii (în special într-un loc întunecat).