CINEMA RAW LIGHT

Formate şi instrumente de înregistrare profesionale extinse

Alegeţi dintr-o gamă largă de formate de înregistrare, inclusiv opţiunile Cinema RAW Light, precum şi XF-AVC şi MP4. Surprindeţi un interval dinamic extins cu înregistrarea Canon Log 3, PQ şi HLG, utilizând instrumente profesionale, precum monitorul de formă de undă şi culorile false.
EOS R5 C

Formate de înregistrare internă flexibile

Modelul EOS R5 C asigură filmarea în formatul RAW intern pe 12 biţi cu Cinema RAW Light de până la 2,6 Gbps. Există trei opţiuni Cinema RAW Light disponibile cu EOS R5 C: LT (Light), ST (Standard) şi HQ (High Quality), care asigură mai multă flexibilitate a fluxului de lucru pentru nevoile de producţie.

Mai sunt disponibile şi numeroase opţiuni de înregistrare profesionale suplimentare, inclusiv formatele 4:2:2 pe 10 biţi, cum ar fi XF-AVC de la Canon în ALL-I sau Long GOP de până la 810 Mbps, HEVC MP4 de până la 540 Mbps şi 4:2:0 pe 8 biţi, H.264 MP4 de până la 150 Mbps.

Pe lângă acestea, mai există opţiuni pentru decupare pe senzor în formatele 8K Full Frame la 5.9K Super 35 mm şi 3K Super 16 mm, pentru obiectivele optice compatibile şi frecvenţele de date reduse.

EOS R5 C

Interval dinamic excepţional

Formatele de înregistrare internă PQ şi HLG, precum şi Canon Log 3, sunt disponibile cu EOS R5 C pentru obţinerea unui interval dinamic excepţional, păstrând detaliile atât în zonele întunecate, cât şi cele luminoase. PQ şi HLG asigură conţinut în formate pregătite pentru HDR, pentru film şi televiziune, în spaţiul de culoare BT.2020, iar Canon Log 3 oferă flexibilitate creativă pentru gradarea filmării în faza de postproducţie.

EOS R5 C

Două carduri media şi înregistrare simultană

Cele două sloturi pentru carduri media (1 pentru CFexpress tip B / 1 pentru UHS-II SD) oferă opţiuni sofisticate de înregistrare simultană, care includ diferite formate, rezoluţii şi adâncimi în biţi care pot fi înregistrate pe fiecare card, pentru a susţine o varietate de fluxuri de lucru profesionale. Este disponibilă şi înregistrarea tradiţională în fişiere proxy 4:2:0 pe 8 biţi şi prin comutare / pe două sloturi.

EOS R5 C

Înregistrare RAW externă la 8K prin HDMI

EOS R5 C poate genera formate RAW prin HDMI către dispozitivele de înregistrare Atomos compatibile, cum ar fi NINJA V+, pentru înregistrarea RAW pe 8K ProRes pe 10 biţi, până la 30 cps. Simultan pot fi înregistrate şi fişiere proxy XF-AVC pe cardul SD pentru fluxuri de postproducţie eficiente.

EOS R5 C

Instrumente pentru filmare profesionistă

Modelul EOS R5 C dispune de o gamă largă de instrumente pentru filmare profesionistă, precum Monitorul de formă de undă pentru analizarea luminozităţii unei imagini de la stânga la dreapta şi Culoare falsă pentru reprezentarea vizuală a expunerii, pe baza unei scale de culori. Printre funcţiile suplimentare se numără înregistrarea reală 24p DCI, unghiul de obturare de 180 de grade, compatibilitatea cu tabelele de căutare pentru importarea LUT-urilor 3D şi intrarea/ieşirea pentru coduri temporale.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon EOS R5 C

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon EOS R5 C, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.