FOCALIZARE AUTOMATĂ PE OCHI ÎN TIMP REAL

Focalizare rapidă, precisă şi fiabilă

Bucuraţi-vă de tehnologia Dual Pixel CMOS AF revoluţionară de la Canon. Obţineţi o urmărire precisă a focalizării prin focalizarea automată pe ochi şi EOS iTR AF X, chiar şi când un subiect nu priveşte spre camera video. Ghidul pentru focalizare Dual Pixel inovator ajută operatorii chiar şi când aceştia folosesc focalizarea manuală, pentru filmări perfect clare.
EOS R5 C

Focalizarea automată avansată şi recunoaşterea subiectului

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon este recunoscută în domeniu ca un sistem pe care se pot baza realizatorii de filme şi fotografii profesionişti. EOS R5 C moşteneşte o versiune îmbunătăţită a acestui sistem, care dispune de focalizare automată pe ochi şi EOS iTR AF X. Această tehnologie utilizează un algoritm avansat de deep-learning care recunoaşte feţele cu precizie, inclusiv când este vizibil un singur ochi, şi va urmări un subiect chiar şi când acesta nu priveşte spre camera video.

Reglarea focalizării automate profesionale

Modelul EOS R5 C dispune de aceleaşi setări exclusive pentru focalizarea automată ca şi camerele video Cinema EOS, precum „Numai feţe” şi recunoaşterea cu prioritate pentru feţe, astfel încât camera să reacţioneze la schimbările scenei aşa cum se doreşte. Reglarea fină a vitezei de focalizare automată şi de reacţie poate fi realizată şi pentru a obţine efecte cinematice de adaptare lentă a focalizării sau focalizarea automată instantanee pentru acţiune în ritm alert.

EOS R5 C

Ghid pentru focalizare Dual Pixel

Sistemul Dual Pixel CMOS AF de la Canon poate fi utilizat şi când un operator de cameră foloseşte focalizarea manuală. Ghidul de focalizare este un instrument precis şi inovator care informează vizual operatorul dacă focalizează pe faţa sau spatele unui subiect. Când ajutorul vizual al ghidului de focalizare de pe ecranul LCD sau de pe vizor devine verde, s-a obţinut o focalizare manuală extrem de clară.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon EOS R5 C

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon EOS R5 C, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.