MONTURA RF CANON

Montura RF asigură flexibilitate privind obiectivele

Datorită monturii RF, camera video Canon EOS R5 C este compatibilă cu o gamă largă de elemente optice, inclusiv obiectivele RF de top, precum şi cu obiectivele EF sau Cinema prin adaptoarele de montură EF-EOS R. Stabilizatorul de imagine electronic avansat cu 5 axe ajută la obţinerea unor filmări profesionale uniforme şi stabile.
EOS R5 C_Lifestyle

Tehnologia monturii RF

Montura RF oferă noi oportunităţi de design pentru obiective, care combină diafragmele largi, elementele optice cu rezoluţie înaltă şi performanţele de top pentru a crea obiective unice pentru realizatorii de filme şi fotografi. Montura RF cu 12 pini extinde lăţimea de bandă pentru comunicarea dintre obiectiv şi camera video, oferind un nivel îmbunătăţit de focalizare automată, stabilizare a imaginii şi control personalizabil, care fac din obiectivele RF o alegere ideală pentru filmare.

Adaptaţi şi creaţi cu adaptoarele de montură EF-EOS R

Montura RF rămâne compatibilă cu obiectivele Canon EF Cinema şi cele foto, datorită gamei de adaptoare de montură Canon EF-EOS R. Obţineţi o adâncime redusă superbă a câmpului în medii cu lumină puternică, în timpul filmărilor, utilizând adaptorul de montură Canon pentru filtre cu montare în spatele obiectivului cu un filtru ND variabil.

Tovarăşul perfect pentru realitate virtuală

Datorită compatibilităţii complete cu obiectivul Canon RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye, camera EOS R5 C este soluţia ideală pentru crearea de conţinut VR captivant la 180°, datorită senzorului full-frame 8K şi intervalelor lungi de înregistrare. Cu această combinaţie unică de obiectiv, cameră video şi flux de lucru, dezvoltată de Canon, crearea de conţinut VR cu o claritate extraordinară devine simplă şi eficientă.

Stabilizare electronică avansată a imaginii

EOS R5 C dispune de acelaşi sistem electronic sofisticat de stabilizare a imaginii pe 5 axe, cu care sunt echipate camerele Cinema EOS profesionale, precum EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III şi EOS C70. Această tehnologie avansată funcţionează împreună cu stabilizatorul optic de imagine din obiectivele compatibile, pentru filmări stabile şi uniforme. În plus, stabilizatorul electronic de imagine este disponibil când se utilizează obiective fără stabilizare, precum modelele Cinema Prime şi Zoom.

Compatibilitate cu obiectivele anamorfice

Camera EOS R5 C acceptă obiective anamorfice prin adaptoarele de montură terţe. Cu opţiunile de decomprimare 2x, 1,8x şi 1,3x prin ecranul LCD şi ieşirea HDMI, EOS R5 C are compatibilitate şi flexibilitate mărită privind obiectivele, pentru realizarea de filmări cinematografice creative.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon EOS R5 C

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon EOS R5 C, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.