CAMERĂ CINEMA MICĂ

Un design compact şi uşor, cu răcire activă

EOS R5 C este cea mai compactă şi uşoară cameră Canon Cinema EOS, care dispune de un vizor OLED, un ecran LCD luminos şi pivotant şi de 13 butoane care pot fi alocate de utilizator. Un nou ventilator pentru răcire activă permit intervale lungi de înregistrare, iar corpul rezistent din aliaj de magneziu asigură durabilitatea profesională.
EOS R5 C

Sistemul de răcire internă pentru intervale lungi de înregistrare

Pentru EOS R5 C s-a implementat un sistem de răcire activă care disipează eficient căldura din corpul principal şi face posibilă înregistrarea pe intervale lungi, la rezoluţia 8K până la 60P. Opţiunile pentru modurile ventilatorului Permanent pornit şi Automat permit utilizatorilor să reducă la minimum posibilul zgomot de la ventilator în timpul înregistrării.

EOS R5 C

Design intuitiv cu LCD tactil şi 13 butoane alocabile

Modelul EOS R5 C dispune de un vizor OLED de 0,5 inch şi de înaltă rezoluţie pentru analiza precisă a imaginilor, un afişaj cu matrice de puncte pentru verificarea rapidă a setărilor / modurilor camerei şi de un monitor LCD luminos pivotant de 3,2 inch, pentru vizualizare uşoară din mai multe unghiuri, ziua sau noaptea.

O gamă extinsă de 13 butoane alocabile şi trei selectoare digitale este disponibilă datorită designului ultracompact al camerei video EOS R5 C. Aceste caracteristici pot fi programate printr-o interfaţă nouă, care permite accesul rapid la funcţiile video/foto preferate, precum monitorul de formă de undă, focalizarea automată şi viteza ridicată a cadrelor.

EOS R5 C

Compactă, robustă şi uşoară

Cântărind doar 680 grame, EOS R5 C este camera video Canon Cinema EOS cea mai compactă şi uşoară, care păstrează şi calităţile construcţiei premium şi caracteristicile ergonomice confortabile de care dispune EOS R5.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon EOS R5 C

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon EOS R5 C, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.