OPERATORI HIBRIZI

Fotografii incredibile de 45 de megapixeli până la 20 cps

Un senzor CMOS full frame de 45 de megapixeli surprinde imagini de o claritate incredibilă, cu zgomot redus şi un interval dinamic larg, la viteze în rafală de până la 20 cps, cu o sensibilitate de până la 51200 ISO. Funcţia de bracketing pentru expunere automată oferă opţiuni de expunere consecvente, iar temporizatorul de interval oferă posibilitatea unui efect creativ de redare accelerată.

Treceţi la imagini cu o rezoluţie incredibil de înaltă

Senzorul full-frame şi procesorul DIGIC X ale camerei EOS R5 C funcţionează împreună pentru a oferi imagini de 45 megapixeli, de înaltă calitate, la maximum 20 cps, cu obturatorul mecanic sau la 12 cps cu obturatorul mecanic. Modul Foto al EOS R5 C dispune şi de faimoasa tehnologie Dual Pixel CMOS AF II de la Canon, „ştiinţa” culorilor calde organice şi sensibilitatea de 52.000 ISO, care fac din EOS R5 C o soluţie excepţională pentru fotografia profesională.

Imagini în formate profesionale

Modelul EOS R5 C are aceeaşi arhitectură ca sistemul EOS R şi ca urmare poate surprinde imagini într-o gamă largă de formate de fişiere profesionale, inclusiv RAW, C-RAW şi JPEG. Imaginile HEIF de 10 biţi pot fi surprinse şi cu intervalul dinamic mărit şi cu reproducerea culorilor, datorită utilizării PQ HDR gamma şi a spaţiului de culoare BT.2020.

Fotografia cu redare accelerată

Funcţia Temporizator de interval de care dispune EOS R5 C poate fi setată să surprindă un anumit număr de imagini într-un anumit timp. Această funcţie este perfectă pentru crearea unor secvenţe cu redare accelerată profesională. În plus, pot fi setate şi moduri de imagine personalizate, precum prioritatea de diafragmă / timp de expunere sau ISO automat, asigurându-vă controlul creativ complet pentru a crea un conţinut uimitor cu redare accelerată.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Înregistraţi-vă interesul faţă de Canon EOS R5 C

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre Canon EOS R5 C, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.