Birdwatching binoculars
alt text goes here

BINOCLURI
PENTRU URMĂRIREA PĂSĂRILOR

Binocluri de înaltă performanţă pentru urmărirea păsărilor şi a animalelor sălbatice.

Calitate şi performanţă Canon

Toate binoclurile noastre pentru urmărirea păsărilor dispun de sistemul optic de precizie Canon şi un stabilizator optic de imagine pentru a asigura o experienţă comodă şi relaxată de urmărire a păsărilor pe perioade lungi de timp.

Apropiaţi-vă cât de mult aveţi nevoie

Binoclurile noastre cu mărire de 8x până la 10x oferă portabilitate completă pentru urmărirea ocazională a păsărilor. La acelaşi nivel de mărire, binoclurile mai luminoase sunt mai bune în condiţii de lumină redusă, în timp ce modelele 12x şi 14x sunt ideale pentru urmărirea păsărilor mai mici sau a animalelor sălbatice aflate la distanţă.*

8x to 10x binocular

Bucuraţi-vă de o vizualizare mai luminoasă

Cu cât binoclul colectează mai multă lumină, cu atât vizualizarea va fi mai luminoasă. Binoclul 10x42L IS WP are un sistem optic premium Canon seria L şi asigură un câmp vizual luminos, fiind ideal pentru urmărirea păsărilor în condiţii de lumină redusă.

10x42L IS WP binoculars

Vizualizare foarte stabilă

Beneficiaţi de o vizualizare extrem de stabilă în timp ce ţineţi binoclul cu mâna, precum şi de facilitarea identificării şi a urmăririi păsărilor (chiar şi în zbor) la factori ridicaţi de mărire datorită stabilizatorului optic de imagine (IS) Canon, care corectează cu precizie numeroase tipuri de mişcare şi de tremurat.

Aflaţi mai multe

A super steady view

Apropiaţi-vă la calitate impecabilă

Identificaţi cu uşurinţă păsările la orice nivel de mărire graţie sistemului optic de precizie Canon, cu prisma optică Porro II cu distorsiuni reduse şi acoperirea Super Spectra a obiectivului, care asigură o vizualizare luminoasă, clară şi detaliată.

Canon precision optics

Urmăriţi în orice condiţii meteorologice

Binoclurile noastre impermeabile premium 10x42L IS WP pot face faţă celor mai dificile condiţii, dispunând de protecţie la intemperii conform standardelor industriale japoneze (JIS7). Alte modele dispun de o suprafaţă cauciucată pentru prindere uşoară şi diverse niveluri de rezistenţă la intemperii.

waterproof 10x42L IS WP

Bucuraţi-vă de un câmp vizual mai larg

Binoclurile cu mărire mai redusă de 8x până la 10x asigură un unghi vizual mai larg, pentru a urmări mai uşor păsările aflate la distanţă sau care se deplasează rapid. Binoclurile cu acelaşi factor de mărire măresc subiecţii în aceeaşi măsură, dar unele oferă un câmp vizual mai larg, cu mai multe detalii înconjurătoare.

See a wider view 8x to10x binoculars

Binoclu recomandat pentru urmărirea păsărilor

Alegeţi dintr-o gamă de factori de mărire pentru cea mai bună experienţă de urmărire a păsărilor.

Alte activităţi

Descoperiţi gama noastră completă de binocluri şi obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege binoclul potrivit pentru dvs.

*Imaginile sunt oferite doar în scopuri de prezentare.

Produse conexe