TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

BINOCLURI
DE CĂLĂTORII

Călătoriţi cu puţine bagaje cu binoclurile noastre cele mai portabile cu stabilizare.

Transport uşor – utilizare fără efort

Bine echilibrate şi uşor de transportat, binoclurile noastre compacte oferă stabilitate şi claritate cu diverse opţiuni de mărire. Utilizaţi-le confortabil pe perioade lungi sau pentru vizualizare ocazională în timpul călătoriilor.

Călătoriţi cu puţine bagaje

Binoclurile noastre cu greutate redusă - 8x25 IS - cântăresc 480 g şi încap uşor în geantă sau în buzunar. Modelele mai mari 10x30 IS II, 12x36 IS III şi 10x32 IS cântăresc 600 g, 660 g şi respectiv 780 g, dar oferă un factor superior de mărire şi câmp vizual mai larg, fiind ideale pentru safari.

Travel light

Vizualizare foarte stabilă

Bucuraţi-vă de o experienţă de vizualizare mai relaxată dintr-un vehicul sau o ambarcaţiune în mişcare sau când vă plimbaţi. Stabilizatorul optic de imagine (IS) de la Canon corectează numeroase tipuri de mişcări pentru a vă oferi o vizualizare extrem de stabilă şi pentru a reduce solicitarea ochilor.

A super steady view

Ideal pentru aventură, călătorie, piese de teatru şi concerte

Tovarăşul de călătorie perfect, binoclul compact este ideal pentru a privi de la distanţă peisajul oraşului la orizont şi a identifica animale şi natură în mediul rural. Sau utilizaţi-l în interior, la piese de teatru sau concerte, pentru a urmări piesa ca şi cum v-aţi afla în rândul întâi.

Compact binoculars

Apropiaţi-vă la calitate impecabilă

Datorită expertizei Canon privind sistemele optice, vă puteţi bucura de o vizualizare clară şi detaliată. În plus, puteţi regla fiecare binoclu conform dioptriilor dvs. şi puteţi ţine uşor în mână modelele cu mărire superioară când purtaţi mănuşi, graţie unei prize cauciucate.

Canon’s optical expertise

Binocluri recomandate pentru călătorii

Alegeţi dintre cele mai portabile binocluri ale noastre cu stabilizare, pentru cele mai frumoase călătorii.

Alte activităţi

Descoperiţi gama noastră completă de binocluri şi obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege binoclul potrivit pentru dvs.

Produse conexe