MARINE BINOCULARS
alt text goes here

BINOCLURI
MARITIME

Binocluri robuste, rezistente la apă şi la intemperii.

Perfecte pentru activităţi în apă

Ideale pentru plimbările cu iahtul şi alte utilizări în apă dulce sau sărată, aceste binocluri asigură o vizualizare relaxată, chiar şi în ape agitate.

Vizualizări superstabile

Beneficiaţi de vizualizări superstabile într-o ambarcaţiune în mişcare cu stabilizatorul optic de imagine (IS) Canon. Oferă corecţie rapidă şi precisă a diferitelor tipuri de mişcări şi tremurat, pentru a ţine în mână binoclul nostru puternic şi a localiza şi urmări cu uşurinţă subiecţi aflaţi la distanţă, care se deplasează rapid.

Aflaţi mai multe

A super steady view

Apropiaţi-vă la calitate impecabilă

Vedeţi detalii apropiate cu o calitate excelentă a culorii şi contrast uimitor graţie prismei optice de precizie Canon Porro II cu distorsiuni reduse şi acoperirii de lentilă Super Spectra. Perfect pentru identificarea clară a subiecţilor pe mare.

Aflaţi mai multe

Get closer in superb quality

Construit pentru cele mai dificile condiţii

Dispunând de protecţie la intemperii conform standardelor industriale japoneze (JIS), binoclul nostru complet rezistent la apă (WP) poate face faţă unei cufundări temporare în apă până la 1 metru timp de 5 minute, iar modelele noastre rezistente la intemperii (AW) fac faţă stropirii cu apă.

Aflaţi mai multe

waterproof binoculars

Binocluri maritime recomandate

Alegeţi dintr-o gamă de factori de mărire cu binoclurile noastre rezistente la apă şi la intemperii

Alte activităţi

Descoperiţi gama noastră completă de binocluri şi obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege binoclul potrivit pentru dvs.