STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

BINOCLURI
PENTRU ASTRONOMIE

Vedeţi planete, aglomerări de stele, nebuloase şi galaxii cu binoclurile noastre cu mărire maximă, rezistente la intemperii.

Vedeţi mai multe pe timp de noapte

Binoclurile noastre pentru astronomie au obiectiv cu lentile mai mari pentru a permite pătrunderea unei cantităţi mai mari de lumină pe timp de noapte şi niveluri mai ridicate de mărire, pentru a vedea mai departe. Un stabilizator de imagine stabilizează vizualizarea dacă priviţi stelele cu binoclul în mână sau îl puteţi ataşa uşor pe un trepied.

Pătrundeţi mai adânc în spaţiu

Binoclurile noastre cu mărire superioară 18x şi 15x vă permit să vedeţi mult mai adânc în spaţiu, dezvăluind mai detaliat planetele şi stelele îndepărtate. Binoclurile 10x42L IS WP oferă o vizualizare mai luminoasă pentru observaţii pe timp de noapte.

Binoculars stargazing

Apropiaţi-vă la calitate impecabilă

Vedeţi cu claritate puncte de lumină individuale şi culori precise pentru identificarea uşoară a obiectelor graţie sistemului optic de precizie de la Canon, care include designul prismei Porro II, elemente de obiectiv cu dispersie ultraredusă (UD) şi acoperiri Super Spectra.

Canon precision optics

Produsul a fost construit pentru a face faţă celor mai dure condiţii meteo

Puteţi utiliza toate binoclurile noastre în condiţii meteorologice dure, datorită construcţiei robuste şi nivelului înalt de etanşare la factorii de mediu, care le protejează pe timp de ploaie şi de furtună.

Built to withstand harsh weather

Binocluri recomandate pentru astronomie

Acestea sunt modelele pe care le-am selectat pentru experienţe uimitoare de privit stelele.

Alte activităţi

Descoperiţi gama noastră completă de binocluri şi obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege binoclul potrivit pentru dvs.