BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

BINOCLURI PENTRU
CURSE ŞI
EVENIMENTE SPORTIVE

Nu pierdeţi acţiunea la evenimentele sportive, precum curse de cai şi de motociclete sau spectacole aviatice.

Apropiaţi-vă confortabil

Binoclurile noastre compacte şi portabile pentru curse vă apropie de subiecţi în mod confortabil. Stabilizatorul optic de imagine permite vizualizări superstabile cu binoclul în mână, iar câmpul vizual mai larg facilitează baleierea pistei sau a cerului şi urmărirea ţintelor care se deplasează rapid.

Apropiaţi-vă cât de mult aveţi nevoie

Măririle între 8x şi 12x sunt ideale pentru evenimente sportive în aer liber. La spectacole aviatice sau când vă aflaţi departe de acţiune, măririle superioare de 10x şi 12x sunt ideale; iar mărirea de 8x este o alegere bună pentru evenimentele de interior.

Get as close as you need

Vizualizare extrem de stabilă cu binoclul în mână

Relaxaţi-vă la curse cu o vizualizare extrem de stabilă în timp ce ţineţi binoclul cu mâna, datorită stabilizatorului optic de imagine (IS) Canon, care corectează o gamă largă de mişcări şi tremurături. Identificaţi şi urmăriţi cu uşurinţă subiecţii care se deplasează rapid cu ajutorul suportului de panoramare lină.

Super steady handheld viewing

Calitate superbă pe întreg cadrul

Binoclurile noastre pentru evenimente sportive vă apropie de acţiune cu detalii clare datorită sistemului optic de precizie Canon şi straturilor protectoare Super Spectra pentru lentile. Elementul Canon de aplatizare a câmpului asigură o vizualizare detaliată pe toată suprafaţa cadrului şi reduce solicitarea ochilor.

Canon precision optic

Operare simplă şi comodă

Designul bine echilibrat asigură manevrarea comodă şi uşoară, pe perioade lungi de timp. Ramele mari din cauciuc se pot plia dacă purtaţi ochelari, iar regulatorul de dioptrii adaptează sistemul optic la vederea dvs. O curea şi o geantă de transport vă păstrează binoclul în siguranţă.

Easy comfortable operation

Binocluri recomandate pentru evenimente sportive

Alegeţi dintr-o gamă de niveluri de mărire care vă apropie de acţiune în mod confortabil.

Alte activităţi

Descoperiţi gama noastră completă de binocluri şi obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege binoclul potrivit pentru dvs.

Produse conexe