CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANON
CALITATE OPTICĂ

Fiecare lentilă binoculară Canon este concepută şi construită utilizând tehnologia noastră optică bine-cunoscută, pentru a vă oferi experienţa de vizualizare ideală.

Calitate excepţională pentru cea mai bună vizualizare

Sistemul optic binocular Canon oferă cea mai bună rezoluţie, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, indiferent de mărirea de care aveţi nevoie.

Claritate pe toată suprafaţa cadrului

Beneficiaţi de identificarea corectă şi detaliată a subiectului graţie unui element de aplatizare a câmpului, care oferă vizualizare superbă şi clară pe toată suprafaţa cadrului.

Edge to edge sharpness

Obiective de precizie Canon

Sistemele optice binoculare Canon sunt succesoarele obiectivelor noastre unice pentru aparate foto EF - modelul 10x42L IS WP chiar îndeplineşte standardele ridicate ale obiectivelor din seria L. Liniile drepte apar drepte datorită funcţiei de distorsiune pozitivă a sistemului optic de precizie Canon.

Precision Canon lenses

O experienţă intensă de vizualizare

Bucuraţi-vă de o vizualizare în culori vii, cu contrast ridicat şi un balans precis al culorilor datorită acoperirii Super Spectra a lentilei, care elimină petele albe şi reflexiile.

A vivid viewing experience

Culori frumoase

Modelele noastre de top, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS şi 14x32 IS, dispun de elemente de obiectiv din sticlă cu dispersie ultrascăzută (UD) pentru o calitate excelentă a culorii, aşa încât să puteţi identifica cu precizie subiecţii.

Beautiful colour

Găsiţi binoclul perfect pentru dvs.

Alegeţi binoclul Canon potrivit pentru dvs., în funcţie de întrebuinţare sau tipul de produs.