ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

BINOCLURI COMPACTE
PENTRU ORICE VREME

Binoclurile rezistente la apă şi la intemperii de la Canon pot face faţă celor mai dure condiţii exterioare. Călătoriţi cu puţine bagaje cu modelele noastre compacte.

Binocluri rezistente la apă şi la intemperii

Alegeţi dintre binoclurile noastre premium rezistente la apă 10x42L IS WP, cu sistem optic seria L de la Canon, şi modelele noastre rezistente la intemperii 18x50 IS AW şi 15x50 IS AW.

Ideale pentru activităţi în aer liber

Aceste binoclurile robuste sunt ideale pentru plimbări cu iahtul sau pescuit pe orice vreme. Priviţi stelele cu modelele noastre cu mărire maximă şi rezistenţă la intemperii sau optaţi pentru binoclul portabil 10x42L IS WP pentru a urmări păsările la calitate premium.

Ideal for outdoor activities

Suficient de robuste pentru orice aventură

Modelele Canon rezistente la apă şi la intemperii au o priză uşoară în condiţii de umezeală, iar acoperirea robustă din cauciuc permite utilizarea binoclului în orice condiţii.

Rugged enough for every adventure

Excelentă etanşare împotriva intemperiilor

Binoclurile noastre rezistente la intemperii dispun de protecţie la intemperii conformă cu standardele industriale japoneze (JIS4), aşadar sunt protejate împotriva stropirii cu apă. Binoclurile noastre complet rezistente la apă (JIS7) pot rezista la cufundări temporare în apă adâncă de 1 metru timp de 5 minute.

Excellent weather sealing

Binocluri compacte şi uşor de transportat

Binoclurile noastre compacte dispun de mai multe niveluri de mărire: de la 12x36 IS III la modelul ultracompact şi cu greutate redusă 8x25 IS.

Ideale pentru călătorii, evenimente şi sporturi

Tovarăşul de călătorie perfect, binoclurile noastre compacte şi portabile încap uşor într-o geantă mică, pentru a le avea întotdeauna la îndemână. Ideale pentru a vă apropia semnificativ de subiecţi la evenimente sportive sau concerte.

Ideal for travel, events and sports

Operare simplă şi comodă

Designul bine echilibrat asigură o manevrare comodă şi uşoară. Ramele mari din cauciuc sunt reglabile pentru a se potrivi dioptriilor dvs., iar persoanele care poartă ochelari pot vedea cu uşurinţă întregul câmp vizual datorită focalizării comode la distanţă în spatele ocularului.

Easy comfortable operation

Comenzi tactile simple

Asigură un control tactil simplu al butonului mare şi uşor accesibil al stabilizatorului de imagine, precum şi un cadran de focalizare lină, care poate fi acţionat cu orice mână.

Simple fingertip control

Alegeţi binoclul perfect

Descoperiţi binoclul ideal pentru scena pe care doriţi să o apropiaţi.