Calitate şi viteză cu PIXMA

PIXMA-logo-and-emblem.pngGama noastră PIXMA a fost concepută pentru a oferi cea mai înaltă calitate de imprimare. Combinaţia tehnologiilor unice de imprimare cu cartuşele de cerneală şi hârtia Canon garantează rezultate excepţionale, la calitate de laborator.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

Tehnologia FINE

Bucuraţi-vă de fotografii cu detalii superbe

FINE este tehnologia unică cu cap de imprimare de la Canon care stă la baza fiecărei imprimante PIXMA şi permite imprimarea rapidă a fotografiilor cu detalii superbe. Dispunerea extrem de precisă a cernelurilor se realizează prin utilizarea unui număr mare de duze de cerneală microscopice poziţionate dens prin intermediul unui proces fotolitografic.

hybrid-ink-system.png

Sistem de cerneală hibrid

Text clar şi culori vibrante pentru fotografii

Pentru reproducerea superioară a culorilor în grafică şi texte clare în documente, numeroase imprimante PIXMA utilizează cerneluri pe bază de coloranţi şi cerneluri negre pe bază de pigmenţi. Cernelurile pe bază de coloranţi se utilizează pentru a imprima fotografii de calitate deosebită în culori vii, iar cernelurile negre pe bază de pigment produc imprimate cu litere mărunte clare şi precise şi cu linii perfecte.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Cerneluri fotografice

Fotografii de calitate şi cu durată lungă de viaţă la dvs. acasă

Păstraţi-vă amintirile o viaţă întreagă. Combinaţia dintre cernelurile Canon şi hârtiile fotografice Canon originale îmbunătăţesc capacitatea excepţională de imprimare a tehnologiei cu cap de imprimare FINE cu ajutorul căreia obţineţi fotografii mai vibrante şi mai frumoase care se decolorează mai greu.

CL100plus.png

Cernelurile ChromaLife100+ oferă îmbunătăţiri în reproducerea culorilor şi a nuanţelor intense de negru pentru fotografii mai vii. Imprimatele pot rezista mai mult de 200 de ani într-un album foto, aproximativ 40 de ani când sunt prezentate sub sticlă (rezistenţă la lumină) şi 10 ani fără sticlă (rezistenţă la gaz).

CL100.png

Cu cernelurile ChromaLife100 fotografiile se decolorează mai greu. Imprimatele realizate pe hârtie PP-201 pot rezista până la 100 de ani într-un album foto

LUCIA.png

Cernelurile profesionale cu pigmenţi LUCIA oferă o reproducere precisă a culorilor şi longevitate îmbunătăţită a imprimatelor. Imprimatele pot rezista aproximativ 200 de ani într-un album foto, 80 de ani când sunt prezentate sub sticlă (rezistenţă la lumină) şi 50 de ani fără sticlă (rezistenţă la gaz).

print-speed-banner2.png

ISO-ipm.png

Viteze de imprimare

Aflaţi şi comparaţi vitezele de imprimare reale

Tehnologia FINE permite viteze mari de imprimare a fotografiilor şi documentelor. Canon utilizează cele mai recente standarde internaţionale convenite (ISO) la măsurarea vitezelor de imprimare şi de copiere. Astfel, puteţi fi absolut sigur de performanţă în cazul utilizării oricărei imprimante sau multifuncţionale Canon.

Cifrele care reflectă durabilitatea fotografiilor sunt estimate prin utilizarea unor teste accelerate.

Cifrele care reflectă durabilitatea fotografiilor cu ChromaLife100 se referă la cernelurile CL-541/CL-441 şi hârtia PP-201

Cifrele care reflectă durabilitatea fotografiilor cu ChromaLife100+ se referă la cernelurile CLI-551/CLI-451 şi hârtia PT-101

Cifrele care reflectă durabilitatea fotografiilor cu LUCIA se referă la cernelurile PGI-72 şi tipurile de hârtie SG-201/LU-101

Cernelurile pentru modelul PIXMA iP100 acceptă ChromaLife100 fără rezistenţă la lumină şi gaz.