Calitate şi viteză cu PIXMA

Gama noastră PIXMA a fost concepută pentru a oferi cea mai înaltă calitate de imprimare. Combinaţia tehnologiilor unice de imprimare cu cartuşele de cerneală şi hârtia Canon garantează rezultate excepţionale, la calitate de laborator.

quality-banner-310x180_v2.png

Tehnologia FINE

Bucuraţi-vă de fotografii cu detalii superbe

FINE este tehnologia unică cu cap de imprimare de la Canon care stă la baza fiecărei imprimante PIXMA şi permite imprimarea rapidă a fotografiilor cu detalii superbe. Dispunerea extrem de precisă a cernelurilor se realizează prin utilizarea unui număr mare de duze de cerneală microscopice poziţionate dens prin intermediul unui proces fotolitografic.

Sistem de cerneală hibrid

Text clar şi culori vibrante pentru fotografii

Pentru reproducerea superioară a culorilor în grafică şi texte clare în documente, numeroase imprimante PIXMA utilizează cerneluri pe bază de coloranţi şi cerneluri negre pe bază de pigmenţi. Cernelurile pe bază de coloranţi se utilizează pentru a imprima fotografii de calitate deosebită în culori vii, iar cernelurile negre pe bază de pigment produc imprimate cu litere mărunte clare şi precise şi cu linii perfecte.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Cerneluri fotografice

Fotografii de calitate şi cu durată lungă de viaţă la dvs. acasă

Păstraţi-vă amintirile o viaţă întreagă. Combinaţia dintre cernelurile Canon şi hârtiile fotografice Canon originale îmbunătăţesc capacitatea excepţională de imprimare a tehnologiei cu cap de imprimare FINE cu ajutorul căreia obţineţi fotografii mai vibrante şi mai frumoase care se decolorează mai greu.

Cernelurile ChromaLife100+ oferă îmbunătăţiri în reproducerea culorilor şi a nuanţelor intense de negru pentru fotografii mai vii. Imprimatele pot rezista mai mult de 200 de ani într-un album foto, aproximativ 40 de ani când sunt prezentate sub sticlă (rezistenţă la lumină) şi 10 ani fără sticlă (rezistenţă la gaz).