Eficienţă PIXMA

Tehnologia inovatoare PIXMA face utilizarea imprimantei dvs. mai uşoară şi mai eficientă decât oricând. Cea mai recentă gamă încorporează funcţii economice precum pornirea automată şi imprimarea pe două feţe, care vă ajută să economisiţi hârtie şi energie. PIXMA vă oferă un confort maxim cu un minim de consum.

[IMAGE] Logo pornire automată

Funcţie de pornire automată

Imprimare facilă şi economie de energie

Pentru o imprimare comodă prin Wi-Fi, funcţia de pornire automată porneşte automat imprimanta atunci când începeţi să imprimaţi. Datorită funcţiei Auto Power Off (Oprire automată), imprimantele conectate prin USB se pot opri singure automat dacă sunt lăsate inactive pentru o perioadă de timp setată.

[IMAGE] Logo mod silenţios

Mod silenţios

Reduceţi zgomotul de imprimare

Modul silenţios micşorează automat viteza de imprimare pentru a reduce semnificativ zgomotul de funcţionare, pentru imprimare silenţioasă în casă. Puteţi seta această opţiune de pe calculatorul dvs. sau direct de pe ecranul imprimantei şi o puteţi personaliza pentru a rămâne activă toată ziua sau numai să o porniţi în anumite momente.

[IMAGE] Imprimare automată pe 2 feţe

Imprimare pe 2 feţe

Economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso

[IMAGE] Imprimare pe 2 feţe

Majoritatea imprimantelor PIXMA şi multifuncţionalelor dispun de funcţie de imprimare automată pe 2 feţe, care permite imprimarea automată pe două feţe pentru documente cu aspect profesional. Totodată, vă reduce consumul de hârtie şi ajută la protejarea mediului.

Imprimare pe 2 feţe la dvs. acasă

Imprimare pe 2 feţe într-un birou mic


Imprimare 2 în 1

Economisiţi hârtie şi cerneală

Pentru imprimarea unei copii schiţă a unui document puteţi utiliza imprimarea 2 în 1. În acest mod două pagini ale unui document vor fi imprimate pe o singură foaie de hârtie, economisind cerneală şi hârtie. Opţiunea de a imprima mai multe pagini pe o singură foaie de hârtie este disponibilă pentru toate imprimantele PIXMA.

Economisiţi bani cu cernelurile XL

Faceţi economii cu cerneala Canon originală alegând cartuşele opţionale XL de mare randament care vă permit să imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Economisiţi cu Pachetele duble şi Pachetele multiple - aceste pachete convenabile oferă valoare ridicată.

Randamentele de cerneală

Indiferent dacă achiziţionaţi un cartuş de cerneală de schimb sau o imprimantă nou-nouţă, numărul de pagini pe care le puteţi imprima cu un singur cartuş – cunoscut şi sub numele de „randament al cernelei” – este un aspect important.

[IMAGE] Logo Easy-WebPrint-Ex

Easy-WebPrint EX

Preluaţi controlul asupra imprimării de pe Web

Easy-WebPrint EX este un plug-in pentru Microsoft Internet Explorer care simplifică selectarea secţiunilor cheie ale unei pagini Web înainte de a le „aduna” într-un singur document pentru imprimare.

[IMAGE] Logo reciclare

Reciclarea cartuşelor

Programul de reciclare Canon

Canon are în funcţiune programe de reciclare a imprimantelor cu jet de cerneală în ţările selectate. Până la 100% dintre cartuşele vechi sunt reciclate, fie în cartuşe noi, fie în alte produse şi prin urmare nicio componentă a cartuşului nu ajunge la groapa de gunoi.

Verificaţi specificaţiile fiecărui produs în parte pentru a confirma disponibilitatea fiecărei funcţii şi compatibilitatea software-ului.