Eficienţă PIXMA

Tehnologia inovatoare PIXMA face utilizarea imprimantei dvs. mai uşoară şi mai eficientă decât oricând. Cea mai recentă gamă încorporează funcţii economice precum pornirea automată şi imprimarea pe 2 feţe, care vă ajută să economisiţi hârtie şi energie. PIXMA vă oferă un confort maxim cu un minim de consum.

Funcţie de pornire automată

Imprimare facilă şi economie de energie

Pentru o imprimare comodă prin Wi-Fi, funcţia de pornire automată porneşte automat imprimanta atunci când începeţi să imprimaţi. Datorită funcţiei Auto Power Off (Oprire automată), imprimantele conectate prin USB se pot opri singure automat dacă sunt lăsate inactive pentru o perioadă de timp setată.

Mod silenţios

Reduceţi zgomotul de imprimare

Modul silenţios micşorează automat viteza de imprimare pentru a reduce semnificativ zgomotul de funcţionare, pentru imprimare silenţioasă în casă. Puteţi seta această opţiune de pe calculatorul dvs. sau direct de pe ecranul imprimantei şi o puteţi personaliza pentru a rămâne activă toată ziua sau numai să o porniţi în anumite momente.

Imprimare pe 2 feţe

Economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso

Majoritatea imprimantelor PIXMA şi multifuncţionalelor dispun de funcţie de imprimare automată pe 2 feţe, care permite imprimarea automată pe două feţe pentru documente cu aspect profesional. Totodată, vă reduce consumul de hârtie şi ajută la protejarea mediului.