Canon PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Această imprimantă de birou A3+ de înaltă performanţă oferă conectivitate Wi-Fi şi Ethernet, precum şi posibilitatea de a imprima de pe dispozitive mobile. 5 cartuşe de cerneală separate oferă în mod eficient documente de afaceri şi fotografii de calitate superioară.

PIXMA iX6850

Beneficii

  • Imprimantă A3+ profesională de înaltă performanţă, ultracompactă
  • Partajare uşoară datorită conectivităţii wireless şi Ethernet
  • Rezultate de calitate superbă şi risipă zero, datorită sistemului cu 5 cartuşe de cerneală separate, care pot fi înlocuite individual
  • Imprimare superrapidă a documentelor: viteze ISO ESAT de imprimare în format A4 de 14,5 ipm monocrom sau 10,4 ipm color
  • Imprimaţi mai mult, cu costuri mai mici, utilizând cerneluri XL şi XXL opţionale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA iX6850

Imprimantă compactă A3+ pentru birou


Elegantă şi ultracompactă, această imprimantă A3+ de înaltă performanţă, cu 5 cartuşe de cerneală separate, oferă documente şi fotografii imprimate la calitate excepţională. Aceasta reprezintă soluţia de birou ideală pentru a imprima foi de calcul de mari dimensiuni realizate în Excel, afişe comerciale şi fotografii.

Conectivitate inteligentă


Beneficiind atât de conectivitate Wi-Fi, cât şi de conectivitate Ethernet, această imprimantă poate fi partajată cu uşurinţă între mai multe PC-uri în cadrul unei reţele de birou. Descărcaţi aplicaţia Canon PRINT pentru a imprima de pe dispozitive inteligente. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint şi .

Calitate superioară


Sistemul cu 5 cartuşe de cerneală separate include un rezervor de cerneală neagră pe bază de pigment, pentru text clar, uşor lizibil şi cerneluri pe bază de coloranţi, pentru imagini superbe, la calitate de laborator foto – în plus, pentru eficienţa sporită a imprimării, nu trebuie să înlocuiţi decât cerneala care se consumă.

Imprimare rapidă


Imprimări superbe, fără timp de aşteptare îndelungat. Datorită tehnologiei Canon FINE, această imprimantă dispune de viteze rapide de imprimare a documentelor în format A4, de 14,5 ipm monocrom şi 10,4 ipm color şi poate imprima, la calitate de laborator foto, o fotografie de 10x15 cm fără margini în aprox. 36 de secunde.

Economisiţi bani cu cernelurile XL


Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Cartuşele de cerneală XL opţionale oferă semnificativ mai multe pagini, cu economii de până la 30% la o singură pagină, comparativ cu cartuşele de dimensiuni standard. Cerneala opţională XXL neagră pe bază de pigment vă permite să imprimaţi până la 1000 de pagini alb-negru.

Conţinut exclusiv


Bucuraţi-vă de acces la o gamă largă de tipuri de conţinut creativ, de calitate profesională, cu CREATIVE PARK PREMIUM. Creaţi şi imprimaţi cu uşurinţă postere şi documente de afaceri utilizând şabloanele oferite de serviciul exclusiv Solution Templates.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA iX6850, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Superb photolab-quality print head

Cap de imprimare de calitate profesională

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Prints up to A3+ (329x483mm)

Imprimă până la formatul A3+ (329 x 483 mm)

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Canon PRINT app

Aplicaţia Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Downloadable business templates

Şabloane comerciale care se pot descărca

  • Imprimantă A3+ – PIXMA iX6850
  • Configurare rezervoare de cerneală (PBK, BK, C, M, Y)
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Manuale şi alte documente
AirPrint-Printers

Imprimare wireless

Folosind Wi-Fi puteţi imprima de pe smartphone-uri şi tablete.

Imprimante Premium

Tehnologiile unice de imprimare şi de cerneală din imprimantele PIXMA oferă imprimate excepţionale, de înaltă calitate.

quality-banner-310x180_v2.png

Aflaţi şi exploraţi

Online manual and download

Manual online și instalare

Răsfoiți manualul pentru această imprimantă fără a descărca sau instala niciun fișier pe calculatorul, smartphone sau tableta dumneavoastră. Vedeți cum să instalați imprimanta pe dispozitivul și sistemul dumneavoastră de operare și descărcați software-ul necesar.