Imprimante PIXMA pentru biroul de acasă

Indiferent de exigenţele afacerii dvs., imprimantele PIXMA de birou oferă o soluţie completă, practică pentru o funcţionare mai eficientă. Acestea generează documente de înaltă calitate cu o viteză şi o productivitate mai mare la costuri mai mici. Cu gama largă de opţiuni de conectivitate şi de instrumente software beneficiaţi la maxim de funcţiile imprimantei, putându-le partaja perfect în întreaga firmă.

PIXMA for Home Office

Productivitate ridicată

Eficienţă maximă la costuri minime

Imprimantele noastre PIXMA de birou dispun de funcţii inteligente, concepute să ofere productivitate maximă. Cu modelele multifuncţionale elegante şi compacte puteţi copia, scana şi trimite automat prin fax documente de dimensiuni mari, utilizând alimentatorul ADF complet integrat. Cu tehnologia unică de imprimare de la Canon beneficiaţi de asemenea de imprimarea documentelor A4 la viteze mari şi la înaltă calitate.

ADF
PIXMA Wi-Fi

Conectivitate wireless

Partajare şi imprimare facilă de pe dispozitive mobile

Având o gamă de modele Wi-Fi şi Ethernet disponibile, puteţi partaja cu uşurinţă funcţiile de imprimare, scanare şi fax oriunde în birou. Imprimaţi de pe mai multe PC-uri, precum şi de pe smartphone-uri şi tablete, utilizând aplicaţia gratuită Canon sau tehnologia Apple AirPrint.

Unele modele sunt compatibile cu Google Cloud Print pentru ca dvs. să imprimaţi Google Docs, mesaje de pe Gmail, fotografii şi PDF-uri, practic de oriunde.

Software pentru exigenţele de birou

Preluaţi controlul cu ajutorul unui software de ultimă oră

Software-ul My Image Garden de la Canon combină o gamă de instrumente care vă ajută să atingeţi obiectivele afacerii cu ajutorul unei singure interfeţe uşor de utilizat.

Puteţi scana documente direct către serviciile cloud, precum Dropbox şi Evernote, pentru partajarea facilă a documentelor.

Modul de scanare automată recunoaşte tipul de document şi îl salvează în formatul corect: PDF sau imagine. Adăugaţi protecţia prin parolă pentru o securitate sporită a documentelor.

PIXMA Office Software
XL Cartridge

Economisiţi bani pe cerneală şi hârtie

Cartuşele rentabile XL şi XXL furnizează un număr semnificativ mai mare de imprimate decât echivalentele standard, economisindu-vă timpul şi banii - ideal la volume mari de imprimat. Imprimarea faţă-verso automată reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Imprimare portabilă

Portable-PIXMA.jpg

Profitaţi de imprimarea format A4 de calitate din mers, cu imprimantele portabile PIXMA. Alegeţi o imprimantă SELPHY pentru fotografiile de 10x15 cm (4x6”) imprimate din mers.

Imprimare A3

PIXMA-A3.jpg

Imprimaţi în format A3 cu imprimantele PIXMA pentru fotografii şi documente A3 sau fotografii de calitate uimitoare cu imprimantele speciale PIXMA foto profesionale.

Asistenţă

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale pentru acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. PIXMA cu jet de cerneală.

    Căutaţi cerneală?

    Găsiţi rezervorul sau cartuşul de cerneală potrivit pentru multifuncţionala sau imprimanta PIXMA pentru biroul de acasă cu ajutorul identificatorului nostru de consumabile.

    Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi o imprimantă?

    Găsiţi cea mai bună imprimantă pentru acasă sau pentru birou cu ajutorul selectorului de imprimante. Comparaţi multifuncţionale de birou şi imprimantele foto laser şi cu jet de cerneală.