Reduceţi costurile cu cerneala

top-banner.jpgCernelurile Canon originale vă oferă cea mai bună calitate, rezultate şi fiabilitate de durată. Cu ajutorul cartuşelor XL de mare randament, puteţi economisi bani cu cernelurile Canon originale, fără a compromite calitatea. În plus, puteţi economisi cu Pachetele duble şi Pachetele multiple - aceste pachete practice sunt disponibile la un preţ mai mic decât costul de achiziţionare separată a consumabilelor.

Economisiţi 50% pe pagină cu cernelurile XL

Economisiţi 30% pe pagină cu cernelurile XL

Imprimaţi până la 1000 de pagini cu cerneala XXL

XL-banner_XL.JPG

Cartuşe XL

Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri

Cernelurile PIXMA XL şi XXL oferă un număr semnificativ mai mare de imprimate decât echivalentele lor standard, asigurând perioade mai mari între schimburi – ideale în cazul volumelor mari de imprimat. Cernelurile Canon XL originale vă ajută să economisiţi la costul pe pagină, ceea ce înseamnă că puteţi imprima mai mult, cheltuind mai puţin, fără a compromite calitatea.

XL-banner_Multi.jpg

Pachete multiple

Confort şi economie

Pachetele multiple conţin două sau mai multe tipuri diferite de cartuşe, pentru aceeaşi imprimantă. Aceste pachete combină cerneluri care sunt adesea utilizate împreună, pentru a vă oferi confort şi economie.

XL-banner_Twin.jpg

Pachete duble

Pentru volume mari de imprimare

Pachetele duble sau triple conţin două sau trei cartuşe de acelaşi tip. Aceste pachete vă oferă posibilitatea să faceţi economii incredibile şi sunt perfecte pentru utilizatorii frecvenţi şi mediile cu volume mari de tipărire.

Economiile pe pagină au la bază preţurile Canon RSP şi randamentele de imprimare (standardul ISO/IEC 24711) ale cernelurilor XL, comparativ cu echivalentele lor de capacitate standard.