Imprimante foto PRO


Imprimante foto profesionale A3 cu jet de cerneală

Preluaţi controlul creativ total asupra fotografiilor dvs., cu gama imprimantelor foto PIXMA profesionale. Aceste imprimante foto A3 cu jet de cerneală, echipate cu sisteme de 8, 10 sau 12 cerneluri, furnizează constant rezultate de calitate la înălţimea imaginilor dvs.

Imprimantă foto profesională A2 cu jet de cerneală

Bucuraţi-vă de capacitatea de a imprima imagini remarcabile, în format de până la A2, fără a face rabat de la calitate. Beneficiaţi de vitezele noastre ridicate de imprimare şi de colaborarea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hârtie lucioasă, mată, de artă și pânză, veţi beneficia de aspectul și de senzaţia dorite.

Crearea profilurilor

Creaţi profiluri ICC cu software-ul Colour Management

Creaţi cu uşurinţă profiluri ICC personalizate şi optimizate pentru imprimanta şi hârtia dvs. şi pentru mediul dvs. de lucru unic, utilizând spectrometrul şi software-ul Color Management Tool Pro de la Canon. Software-ul include un asistent uşor de urmărit, care imprimă diagrame de măsurare ce pot fi scanate cu ajutorul unei game de dispozitive de calibrare X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki) şi care vă ajută să beneficiaţi de nivelul înalt de calitate şi acurateţe a culorilor pe care îl doriţi.


Aşezarea cernelii pe hârtie

Calitatea uluitoare a imaginilor create cu ajutorul gamei noastre de imprimante foto profesionale este combinaţia perfectă dintre pasiunea dvs. şi tehnologia oferită de noi. Canon a investit ani la rând în sisteme tehnologice cu cap de imprimare FINE şi în rafinarea cernelurilor pentru a vă oferi rezultatele pe care le puteţi aprecia astăzi. Cu o varietate de sisteme cu 10 şi 12 cerneluri profesionale pe bază de pigment şi sistemul special cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi, cei care le utilizează în scopuri creative sau de afaceri au parte de cea mai bună imprimantă foto A3 sau A2 cu care pot obţine materiale imprimate de o calitate remarcabilă în cea mai eficientă şi economică modalitate posibilă.

Imprimate alb-negru

Cu cerneluri monocrome dedicate şi setarea driverului „Imprimare fotografii alb-negru”, împreună cu funcţii precum Chroma Optimizer pentru a asigura un luciu uniform şi o densitate îmbunătăţită a negrului, gama profesională de imprimante Canon oferă un nou nivel de calitate în imprimarea monocromă profesională.


Asistenţă pentru imprimanta dvs. foto profesională PIXMA

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale pentru a avea acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. foto profesională PIXMA.

Căutarea imprimantelor profesionale cu jet de cerneală anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile pentru modelele anterioare de imprimante foto PIXMA profesionale în secţiunea de produse arhivate.