SOFTWARE

Print Studio Pro

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon oferă legătura perfectă între imagine şi produsul imprimat finit în cadrul fluxului de lucru. Cu software-ul unic special conceput pentru imprimantele profesionale Canon, puteţi obţine cu uşurinţă fotografii imprimate de calitate profesională.

Descărcaţi cea mai recentă versiune

print-studio-pro_1080x384

Instalarea

Plug-inul Print Studio Pro este adăugat automat la aplicaţiile foto compatibile în timpul instalării software-ului. De asemenea, puteţi descărca cea mai recentă versiune a acestui plug-in pentru modelele actuale de imprimante PIXMA PRO, dar şi pentru imprimantele imagePROGRAF PRO.

DESCĂRCAŢI (1,2 Mb)

Pornirea software-ului Print Studio Pro

Pentru a porni software-ul Print Studio Pro, deschideţi imaginea (sau mai multe imagini) pe care doriţi să o/le imprimaţi în Adobe Photoshop®, Photoshop Elements® sau Lightroom®. Când utilizaţi Digital Photo Professional de la Canon, nu trebuie decât să selectaţi imaginile din directorul acestora.

Gama de imprimante profesionale

Print Studio Pro oferă diferite funcţii de imprimare într-un singur ecran uşor de gestionat. Aici puteţi selecta tipul şi formatul hârtiei, puteţi seta valorile pentru gestionarea culorilor şi puteţi corecta tonurile de culoare înainte de imprimare. Previzualizarea în timp real afişează tonurile de culoare şi marginile selectate, asigurând rezultate finale la nivelul aşteptărilor dvs. ridicate.

Print-Studio-Pro

Print Studio Pro

(1) Previzualizare în timp real a imaginii selectate 
(2) Instrumente pentru decuparea şi rotirea imaginilor 
(3) Miniaturi ale tuturor imaginilor deschise/selectate 
(4) Zonă pentru salvarea şi selectarea setărilor preferate 
(5) Zonă cu setări de imprimare (tip de hârtie, aspect, gestionare culori) 
(6) Butonul Print (Imprimare) cu funcţie de setare a numărului de exemplare

Setări cheie pentru imprimare

În zona cu setările pentru imprimare ale software-ului Print Studio Pro puteţi selecta principalele trei setări pentru imprimarea de fotografii: tipul şi formatul hârtiei, aspectul imaginii pe hârtie şi gestionarea culorilor (adică profilurile ICC).

 Paper-settings

Setările pentru hârtie

În secţiunea Media Type (Tip de suport), selectaţi tipul de hârtie foto Canon sau alt tip de hârtie (respectiv Other Glossy Paper (Alte tipuri de hârtie lucioasă), Other Fine Art Paper (Altă hârtie pentru producţie artistică) sau Canvas (Pânză)).

Selectaţi formatul corect de hârtie şi tava de hârtie relevantă (Rear Tray (Tavă posterioară) sau Manual Feed (Alimentare manuală)). În mod normal, tipurile de hârtie lucioasă, satinată şi mată sunt încărcate în tava posterioară automată, iar tipurile de hârtie mai groasă şi mai grea trebuie introduse în alimentatorul manual.

 Image-layout-settings

Setările pentru aspectul imaginilor

Puteţi alege din margini presetate, inclusiv imprimarea fără margini sau cu margini, precum şi plasarea a 2 sau 4 imagini pe o coală de hârtie. La imprimarea cu margini puteţi ajusta dimensiunea imaginii trăgând de colţurile acesteia în fereastra de previzualizare sau alegând dimensiunile exacte ale imaginii sau ale marginilor, în milimetri, din meniul pentru aspect.

Puteţi centra uşor imaginea pe hârtie cu ajutorul meniului pentru aliniere sau puteţi adăuga un aspect personalizat în listă (făcând clic pe butonul cu simbolul plus).

Colour-management

Gestionarea culorilor

Imprimantele Canon Professional Photo vă permit să imprimaţi fotografii care să semene cât mai mult posibil cu imaginile afişate pe monitor.

Pentru rezultate optime, setaţi modul color la ICC Profile (Profil ICC), setaţi profilul imprimantei la „auto” pentru hârtii Canon sau selectaţi profilul ICC corespunzător pentru alte tipuri de hârtie. Opţiunea Rendering intent (Intenţie de redare) trebuie setată la „perceptual” (perceptiv).

Setări suplimentare

Print Studio Pro dispune de funcţii suplimentare concepute pentru a obţine rezultate care să vă reflecte ideile creative. Puteţi adăuga text la fotografii, puteţi alege modul fotografic alb-negru, salva setările preferate şi multe altele.

Mono-printing-and-clear-coating

Imprimarea monocromă şi aplicarea stratului transparent

Selectaţi modul „Print Black and White Photo” (Imprimare fotografii alb-negru) pentru a transforma imaginea color într-una monocromă sau pentru a realiza fotografii alb-negru cu aspect mai natural pornind de la imagini monocrome.

Opţiunea „Clear coat the entire page” (Strat transparent pe întreaga pagină) aplică tehnologia Chroma Optimiser (dacă este disponibilă) pe întregul material imprimat, ceea ce îmbunătăţeşte luciul. În mod implicit cerneala transparentă este aplicată numai pe zonele acoperite cu cerneluri colorate.

Adding-text-to-photos

Adăugarea de text la fotografii

În secţiunea cu setările pentru text (integrată în secţiunea pentru aspect) puteţi adăuga un antet, note de subsol, numere de pagină şi informaţii privind drepturile de autor, toate personalizate, sau informaţii despre realizarea fotografiei (dacă sunt disponibile în datele despre imagine).

Fontul, dimensiunea şi culoarea textului pot fi personalizate. Pentru majoritatea setărilor de text este necesar aspectul cu margine.

Image-Corrections

Corecţii ale imaginilor

La imprimarea unei imagini alb-negru, puteţi specifica cu uşurinţă un ton cu un singur clic, pentru a oferi fotografiilor monocrome tonuri mai calde sau mai reci. Imaginile color pot fi ajustate în fiecare direcţie de culoare.

Funcţia de imprimare de modele vă permite să imprimaţi pe o singură coală miniaturi ale fotografiilor ajustate în direcţia culorii sau a luminozităţii şi contrastului selectate.

Crystal fidelity – linia roşie

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon oferă legătura perfectă între imagine şi produsul imprimat finit în cadrul fluxului de lucru. Acest software unic este conceput special pentru imprimantele profesionale Canon şi vă permite să obţineţi cu uşurinţă fotografii imprimate de calitate profesională.

Canon’s-genuine-image-sharpening-technology

Tehnologia Canon veritabilă de îmbunătăţire a clarităţii imaginii

Deşi aparatul dvs. foto şi imprimanta pot dispune de multe funcţii de înaltă performanţă, atenuarea luminii şi semnalelor transmise în timpul procesării nu poate fi evitată sub nicio formă. Totuşi, cauza principală a acestui lucru o reprezintă diferenţa dintre imaginea ideală şi o imagine care nu are detalii clare, iar dacă acest lucru este corectat în baza datelor de precizie ale fiecăreia, se va putea obţine o imagine ideală naturală. Acest lucru este posibil mulţumită superiorităţii Canon în termeni de control, de la intrare la ieşire, şi utilizării exclusive de produse Canon. Claritatea iniţială a imaginilor poate fi restabilită cu ajutorul corecţiilor bazate pe date de precizie pentru caracteristici optice şi de imprimare atât ideale, cât şi mai puţin ideale.

Digital-Lens-Optimiser

Optimizor de obiectiv digital

Optimizorul de obiectiv digital este o caracteristică disponibilă în Digital Photo Professional, o aplicaţie software EOS originală proiectată pentru procesarea imaginilor RAW, sau ca funcţie instalată pe anumite aparate foto. Elimină caracteristicile optice mai puţin de dorit din datele imaginilor RAW atunci când se folosesc aparate foto şi obiective compatibile. Acesta face parte din tehnologia Canon de îmbunătăţire a clarităţii imaginii, care a devenit disponibilă din moment ce Canon dezvoltă în mod independent totul, de la obiective la senzori şi procesoare de imagine. Pe lângă corectarea aberaţiilor obiectivului, şi lumina modificată este corectată la starea sa originală utilizând un fenomen de difracţie, filtre trece-jos etc. pentru a recrea în mod fidel şi aspectuos imaginile originale, cu claritate maximă.

Contrast-reproduction

Reproducerea contrastului

Reproducerea contrastului este o funcţie disponibilă în plug-inul Print Studio Pro, inclus în PRO-1000. Această funcţie corectează pierderile de claritate din timpul imprimării analizând în prealabil diferenţele imprimantei şi hârtiei. Astfel se obţine o reproducere fidelă a clarităţii iniţiale a imaginii, cu imprimate pline de viaţă. Diferenţierea între caracteristicile de imprimare ideale şi mai puţin ideale asigură imprimarea unor fotografii de înaltă rezoluţie care păstrează nivelul de claritate al imaginilor originale.

Professional Print & Layout

Utilizând noul software de imprimare Professional Print & Layout, se pot imprima imagini de înaltă calitate editate cu Digital Photo Professional, menţinând în acelaşi timp calităţi importante precum tonalitatea, claritatea şi reproducerea precisă a culorilor.

* Plugin numai pentru imprimantele seria imagePROGRAF PRO.

AFLAŢI MAI MULTE

imagePROGRAF_PRO-1000-red-line-BEAUTY

Imprimante compatibile

Profitaţi de beneficiile controlului de mare precizie cu gama Canon de imprimante compatibile cu Print Studio Pro.

imagePROGRAF

PIXMA PRO

S-ar putea să vă intereseze şi...