SOFTWARE

Software Professional Print and Layout

Utilizaţi imprimanta seria imagePROGRAF PRO împreună cu Professional Print & Layout pentru a obţine performanţă, culori, detalii şi tonalităţi de excepţie. Cu opţiuni de imprimare avansate, puteţi imprima rapid respectând specificaţii exacte şi vă puteţi expune lucrările la cel mai înalt nivel.

Descărcaţi cea mai recentă versiune

Image

Instalarea

Disponibil atât pentru Windows, cât şi pentru Mac (iOS), Professional Print & Layout este adăugat automat la aplicaţiile foto compatibile în timpul instalării software-ului. Puteţi instala în acelaşi timp şi Print Studio Pro, astfel încât să puteţi alege software-ul în funcţie de necesităţi.

DESCĂRCARE

Imprimante compatibile

Profitaţi la maximum de Professional Print & Layout cu următoarele imprimante profesionale.

Lansarea Professional Print and Layout

Pentru a începe, deschideţi imaginea (sau mai multe imagini) în Adobe Photoshop, Photoshop Elements sau Lightroom Classic. Dacă utilizaţi Digital Photo Professional de la Canon, nu trebuie decât să selectaţi imaginile din directorul acestora. Acesta poate fi deschis şi ca software independent.

Aspectul ecranului principal

Imprimaţi rapid, la nivelul ideal de calitate cu fluxul de lucru rapid, uşor de folosit şi precis oferit de Professional Print & Layout. Interfaţa avansată cu utilizatorul oferă funcţii îmbunătăţite pentru setări de imprimare simple şi eficiente, permiţându-vă să vă concentraţi pe ce aveţi de făcut, în timp ce procedura simplă de imprimare pas cu pas asigură utilizare uşoară.

Image

1. O singură fereastră pentru setările de imprimare

Accesaţi setări de bază, precum selectarea imprimantelor, tipul de suport, aspectul pentru mai multe imagini, formatul şi calitatea hârtiei, şi vizualizaţi detaliile extinzând fiecare filă.

Image

2. Aspect ajustat cu precizie

Selectaţi imprimarea fără margini sau decupaţi marginile utilizând valori numerice sau cursoare.

Image

3. Gestionarea culorilor

Selectaţi profilurile ICC şi intenţia de redare pentru a obţine o imagine imprimată care să reflecte în mod optim ceea ce se afişează pe ecran.

Image

4. Imprimare

Pregătiţi-vă să vă imprimaţi fotografiile selectând numărul de exemplare.

Image

5. Selecţie rapidă

Salvaţi setările folosite frecvent pentru imprimare rapidă sau introduceţi selecţiile dvs. personalizate.

Imprimaţi fotografii la un nivel nou

Menţineţi tonalitatea, claritatea şi reproducerea precisă a culorilor cu acest software fiabil şi dinamic. Cu funcţia DPRAW încorporată pentru imprimarea cu adevărat la înaltă definiţie şi cu funcţia de imprimare HDR pentru reproducerea la nivel înalt a zonelor luminoase*, este instrumentul perfect cu care puteţi conferi fotografiilor o nouă dimensiune.

*Specifică numai pentru aparatele foto Canon EOS.

Image

Imprimare HDR

Arătaţi lumea aşa cum o vedeţi cu proprii ochi cu imaginile RAW. Funcţia de imprimare HDR a software-ului Canon Professional Print & Layout utilizează intervalul amplu şi dinamic al imaginilor RAW, redând cu mai mare precizie informaţiile, pentru fotografii mai fidele realităţii. Procesarea extinsă a imaginilor din software funcţionează bine cu Adobe RGB, obţinându-se astfel imagini superioare celor realizate cu alte software-uri de procesare a imaginilor.

Image

DPRAW

Adăugaţi adâncime şi textură fotografiilor dvs. cu imprimarea DPRAW. Utilizând informaţiile de focalizare din fotografiile RAW salvate în formatul DPRAW*, Professional Print & Layout poate restabili claritatea pentru imagini mai vii, cu expresivitate extraordinară. Pixelilor cu focalizarea corectă li se aplică o definiţie mai înaltă, în timp ce pixelilor fără focalizare adecvată nu li se adaugă evidenţiere suplimentară. Astfel se asigură tonalitatea uniformă, fără zgomotul tipic filtrelor de claritate.

*Canon EOS 5DMKIV şi Canon EOS R

Image

Profil ICC

Profitaţi la maximum de capacităţile seriei imagePROGRAF PRO utilizând profilul ICC. Mulţumită designului îmbunătăţit al imprimantei şi funcţiei de compensare a punctelor negre uşor de utilizat, reproducerea culorilor poate fi îmbunătăţită şi mai mult. Nu trebuie decât să selectaţi Compensarea punctelor negre pentru a ajusta tonul imaginii, astfel încât punctul cel mai întunecat din profilul ICC al imaginii să corespundă celui din profilul ICC al imprimantei.

Print Studio Pro

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon oferă legătura perfectă între imagine şi produsul imprimat finit în cadrul fluxului de lucru. Proiectat special pentru imprimantele profesionale Canon, acest software unic vă ajută să conferiţi cu uşurinţă imprimatelor un finisaj profesional.

Aflaţi mai multe

Image

S-ar putea să vă intereseze şi...