Canon imagePROGRAF PRO-1000

Dinamică, calitate şi culori noi pentru materiale imprimate de excepţie

Cumpăraţi acum

imagePROGRAF PRO-1000

Aduceţi-vă imaginile la viaţă cu uimitoarea imprimantă foto A2 de birou

Imprimaţi cu încredere şi cu detalii uimitoare cu imagePROGRAF PRO-1000. Daţi viaţă imaginilor realizate cu sistemul avansat cu 12 cerneluri pentru o gamă mai largă de culori şi un flux de lucru de imprimare neîntrerupt, de la intrare la ieşire.

Consultaţi specificaţiile complete

imagePROGRAF PRO-1000

Gama de imprimante profesionale

Reproduceţi fidel imaginile cu sistemul cu 12 cerneluri LUCIA PRO. Materialul său microîncapsulat oferă niveluri mai ridicate de culoare, cu o gamă mai vastă de culori şi mai multe detalii – perfect pentru imagini care trebuie să impresioneze. O gamă variată şi dinamică de culori şi detalii în zonele mai întunecate va contribui, de asemenea, la redarea tuturor subtilităţilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” până la A2 şi acum formatul banner (1,2 m)*.

*Cu actualizare firmware (v3.010)

Reproducerea calităţii uimitoare a imaginilor

Duceţi imaginile la nivelul următor şi obţineţi rezultate excepţionale cu imagePROGRAF PRO-1000. Cu o acurateţe superbă a culorilor, viteze mari de imprimare şi compatibilitate cu o gamă largă de suporturi, inclusiv hârtie lucioasă, mată, pentru creaţii artistice, pânză şi cu barită*, vă puteţi impresiona clienţii cu imprimate superbe, care menţin calitatea şi integritatea fotografiilor.

* Modul de hârtie cu barită a fost adăugat cu actualizarea de firmware (v3.010)

imagePROGRAF PRO-1000

Rezultate de imprimare extraordinare

Imprimaţi imagini remarcabile, fără margini, în formate mai mari, fără a compromite calitatea. Cu noua actualizare de firmware*, imprimaţi pe hârtie în format panoramic (21 cm x 59,4 cm) pentru imagini fără margini, cu impact, sau creaţi propriul tip de hârtie personalizat, cu dimensiuni de până la 1.200 mm – perfect pentru bannere.

*Este necesar firmware-ul v3.010, disponibil începând cu 1 octombrie 2019

imagePROGRAF PRO-1000

Detalii şi culori superbe

Reproduceţi fidel imaginile cu gama extinsă de culori şi detaliile precise oferite de sistemul LUCIA PRO cu 12 cerneluri. Eliminaţi efectul metalizat cu tehnologia pentru cerneală Chroma Optimiser şi obţineţi luciu uniform şi culori naturale cu densitatea îmbunătăţită a negrului. Utilizaţi cu hârtia cu barită* pentru un finisaj şi mai bun al culorilor, cu rezultate excepţionale în zonele mai întunecate.

* Pentru modul de hârtie cu barită trebuie descărcat firmware (v3.010)

imagePROGRAF PRO-1000

Mai rapid şi mai uşor

Lucraţi inteligent cu un design profesionist şi funcţional. Carcasa rigidă asigură injecţia precisă a cernelii, iar tava de alimentare manuală suplimentară vă permită să utilizaţi tipuri de hârtie mai grea. Întreruperile imprimării pot fi reduse la minimum cu rezervoarele de cerneală de mare capacitate, de 80 ml, şi cartuşul de întreţinere uşor de înlocuit.

imagePROGRAF PRO-1000

Economisiţi cerneală şi timp

Reduceţi risipa de cerneală şi economisiţi timp preţios la schimbarea suporturilor mulţumită duzelor speciale pentru negru mat şi negru fotografic. Nu este necesară schimbarea cernelii, ceea ce înseamnă că veţi reduce la minimum întreruperile. De asemenea, cu Instrumentul de configurare a suporturilor, puteţi importa noi suporturi în doar câţiva paşi simpli, ceea ce vă oferă o perioadă de inactivitate şi mai mică.

imagePROGRAF PRO-1000

Rezultate precise cu imagePROGRAF PRO-1000

Aflaţi cum să profitaţi la maximum de imagePROGRAF PRO-1000 cu ghidul nostru util, care vă prezintă caracteristicile esenţiale.

VEDEŢI ARTICOLUL

imagePROGRAF PRO-1000

Galerie de imagini

Analizaţi îndeaproape capacităţile excepţionale ale imprimantei imagePROGRAF PRO-1000.

Specificaţii

Chroma Optimiser

Chroma Optimiser

High longevity pigment ink

Pigmenţi cu durată mare de viaţă

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Conectivitate Wi-Fi şi Ethernet

User-friendly colour display

Ecran color uşor de utilizat

High longevity pigment ink

Picături de cerneală de 4 pl

Print plug-in for photo applications

Plug-in de imprimare pentru aplicaţii foto

Only change the ink that runs out

Schimbaţi doar cartuşul de cerneală care se epuizează

Prints up to 1,200mm*

Imprimă până la 1.200 mm*

Baryta paper mode*

Mod de hârtie cu barită*

Panorama paper size*

Format de hârtie panoramic*

*Cu actualizare firmware (v3.010)

Vedeţi specificaţiile complete

Specification icon

Software Canon

Oferiţi fotografiilor un finisaj profesionist cu software conceput să vă ofere o gestionare mai bună a culorilor, cu o acurateţe mai mare, tonalitate mai bună şi claritate ajustată cu precizie.

Calitate de expoziţie

Descoperiţi hârtie de artă fină de la terţi, acceptată direct de profilurile imprimantei pentru a asigura acurateţea şi fidelitatea rezultatelor.

Descoperiţi mai multe

Hârtie foto Canon

Este uşor să obţineţi hârtia potrivită pentru ambiţiile dvs. artistice, putând alege între finisajul lucios, satinat sau mat.

Vedeţi-le pe toate

Selector de imprimante

Răspundeţi la aceste cinci întrebări şi vă vom recomanda o listă scurtă de imprimante profesionale potrivite pentru dvs.

Aflaţi mai multe

Produse conexe

Aflaţi mai multe despre imprimanta profesională de birou imagePROGRAF.

S-ar putea să vă intereseze şi...