Canon imagePROGRAF PRO-1000

Aduceţi-vă imaginile la viaţă cu uimitoarea imprimantă de birou A2

Imprimaţi la calitate uimitoare cu imprimanta de birou imagePROGRAF PRO-1000 A2 care oferă niveluri înalte de coloare şi detaliu. Sistemul avansat cu 12 cerneluri aduce la viaţă imaginile în mod realist.

Magia cernelii pe hârtie

Urmăriţi filmele de mai jos pentru a descoperi capacităţile uimitoare ale modelului imagePROGRAF PRO-1000, iar renumitul fotograf şi explorator Canon, Clive Booth, ne explică modul în care fotografia prinde viaţă prin realizarea de imprimate superbe de mare impact. Mai simplu, după cum explică Clive Booth, „există magie în cerneala de pe hârtie.”

Reproducerea calităţii uimitoare a imaginilor

Rezultate de imprimare extraordinare

Obţineţi rezultate excepţionale cu imagini de un nivel superior. Păstrând calitatea şi integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate vă vor impresiona clienţii şi vă vor oferi încrederea de a prezenta şi de a vinde produsele muncii dvs.

PRO-1000
PRO-1000

Imprimate uimitoare până la A2

Bucuraţi-vă de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fără margini, în format de până la A2, fără a face rabat de la calitate. Beneficiaţi de vitezele ridicate de imprimare şi de acurateţea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hârtie lucioasă, mată, de artă și pânză, veţi beneficia în mod sigur de aspectul și de senzaţia dorite.

Mai multe detalii şi culoare decât până acum

Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigură niveluri înalte de calitate a culorii, cu o gamă cromatică mai extinsă şi mai multe detalii decât înainte. O gamă variată şi dinamică de culori şi detalii în zonele întunecate va contribui la preluarea tuturor subtilităţilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” şi până la A2.

Reflexia îmbunătăţită a luminii şi efect metalizat redus

Tehnologia pentru cerneală Chroma Optimizer contribuie la obţinerea unei străluciri uniforme la imprimarea pe hârtie lucioasă. Prin aplicarea peste imaginea imprimată, Chroma Optimizer reglează reflexia suprafeţei, pentru a oferi o reproducere naturală a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creează imagini cu o densitate profundă de negru şi previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.

PRO-1000
PRO-1000

Imprimate alb-negru superbe

Puteţi realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorită sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri şi gri fotografic.

Rezultate la viteză înaltă cu utilizare excepţional de uşoară

PRO-1000

Design profesional şi funcţional

Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 moşteneşte linia roşie de la gama EOS, un simbol al calităţii excepţionale. Datorită designului profesional şi funcţional, acest model de birou va fi o inspiraţie pentru fotografii profesionişti şi amatori deopotrivă. Acesta are o carcasă rigidă pentru a asigura injecţia precisă de cerneală şi o tavă suplimentară pentru alimentarea manuală, care vă permite să lucraţi cu tipuri de hârtie mai grea.

Eficienţă mărită la utilizarea pentru volum mare

Rezervoarele de cerneală de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea înlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartuş de întreţinere uşor de înlocuit măreşte eficienţa pentru utilizatorii de materiale imprimate în volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt uşor de încărcat prin partea din faţă a imprimantei şi se află în spatele unui capac care se închide în jos.

PRO-1000

Economisiţi cerneală şi timp

Duzele exclusive pentru negru mat şi negru fotografic previn irosirea cernelii şi a timpului atunci când se comută în funcţie de tipul de suport folosit.

PRO-1000

PRO-1000

Flux de lucru continuu, de la intrare şi până la ieşire

Fluxul de lucru pentru imprimare cu exploratorul Canon, Clive Booth

PRO-1000

Setări flexibile şi gestionarea culorilor

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigură o configuraţie nouă a ecranului, care facilitează reglarea setărilor imprimantei, ale hârtiei, de configuraţie şi culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai bună calitate. Puteţi crea setări preferate care vă convin şi la care puteţi reveni iarăşi şi iarăşi. Gestionarea culorilor este mai simplă ca oricând, cu o casetă simplă care permite selectarea profilului ICC, cu intenţia de redare şi o caracteristică absolut nouă pentru a permite remedierea soft.

Plug-in Print Studio Pro actualizat

Plug-inul Print Studio Pro este legătura perfectă de flux de lucru între imagini şi produsul imprimat finit. Noua funcţie a plug-inului de „Reproducere a contrastului” asigură imagini cu nivel înalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acurateţe şi claritate.

Grad sporit de utilitate în cadrul fluxului de lucru

Îmbunătăţiţi-vă productivitatea şi eficienţa cu ajutorul conectivităţii wireless şi la cloud. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimaţi prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directă prin Wi-Fi.

PRO-1000

PRO-1000

Fluxul de lucru „Fidelitate de cristal” Canon

imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS să îşi imprime cu încredere imaginile, utilizând software-ul integrat de fotografie şi imprimare: Digital Photo Professional şi plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-ieşire Canon permite utilizatorilor să îşi editeze şi să îşi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, păstrând în același timp detaliile şi claritatea originale din momentul realizării imaginii.

PRO-1000

Recomandările lui Clive Booth, explorator Canon, pentru imprimare

Galerie

Specificaţii

f1_8-2_8

Chroma Optimizer

Pictogramă CMOS de tip 1.0

Ecran color uşor de utilizat

DIGIC 7

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Full HD 60p

Cerneală pe bază de pigmenţi cu longevitate mare

Prints up to A2

Imprimă în formate de până la A2

Micro ink droplets for precise print

Picături de cerneală microscopice pentru imprimare precisă

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Conectivitate Wi-Fi şi Ethernet

Print plug-in for photo applications

Plug-in pentru aplicaţii foto

Ce se află în cutie?

Premii

Recomandat pentru dvs.