Cartuşe de cerneală pentru imprimante PIXMA

Unele lucruri funcţionează mai bine împreună. De aceea este bine să utilizaţi cerneluri şi hârtie fotografică originale de la Canon, fabricate special pentru imprimantele PIXMA, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate posibile. Pentru o calitate de imprimare frumoasă şi durabilă, alegeţi cu încredere cernelurile Canon.

De ce să utilizaţi consumabile originale Canon?

Cernelurile originale Canon optimizează la maxim imprimanta dvs. Canon, astfel încât vă puteţi baza întotdeauna pe rezultate excepţionale. Cernelurile Canon menţin imprimanta Canon la randament de vârf.

Culori mai aprinse şi mai fidele


Formula originală a cernelurilor Canon vă permite să obţineţi culori incredibil de luminoase şi fidele, care fac fotografiile cu adevărat memorabile. Nuanţele pielii au un aspect foarte natural, în timp ce culorile aprinse sunt vii şi în acelaşi timp realiste. Cerneala neagră de bază de pigment utilizată pentru imprimarea de documente produce imprimate cu litere mici clare şi precise şi cu linii perfecte.

Fotografii durabile


Cernelurile şi hârtia fotografică originale Canon sunt făcute una pentru cealaltă. Ca rezultat, puteţi crea materiale imprimate superbe de calitate, rezistente la decolorare mult timp după imprimare. Imprimarea cu ajutorul imprimantelor noastre foto utilizând cerneluri originale ChromLife100, ChromaLife100+ sau LUCIA pe hârtie fotografică Canon, vă protejează fotografiile o viaţă întreagă.

Protejaţi-vă imprimanta


Tehnologia unică de la Canon cu cap de imprimare FINE, utilizată pentru fiecare imprimantă PIXMA, oferă o calitate uimitoare a imaginii şi imprimarea documentelor la viteză ridicată. Având orificii ale duzelor de cerneală de 0,009 mm, este importantă utilizarea cernelurilor special concepute pentru a fi folosite cu capetele de imprimare precisă FINE. Cernelurile originale menţin calitatea materialelor imprimate şi prelungesc durata de viaţă a imprimantei dvs.

Cum recunoaşteţi cernelurile originale?

Cartuşele de cerneală originală Canon sunt disponibile în două tipuri de ambalaje: hârtie sau plastic. Mai jos veţi găsi informaţii despre cum le puteţi identifica.

Ambalajele de hârtie ale cartuşelor

Copie [MASTER] Imagine_cerneluri XL

Pentru a vă ajuta să recunoaşteţi o cerneală originală Canon, o hologramă Canon unică va apărea pe ambalajul de carton al tuturor cartuşelor originale. Hologramele au caracteristici unice care le modifică aspectul în funcţie de unghiul de vizualizare. Cuvintele „Canon” şi „Original” apar la vizualizarea din anumite unghiuri, iar modelele grafice se modifică din liniile drepte într-un design unduitor.

Ambalajele de plastic ale cartuşelor

Copie [MASTER] Imagine_cerneluri XL

Acest tip de ambalaj (plastic termoformat) oferă magazinelor de comerţ cu amănuntul o protecţie optimă a produselor şi o prezentare eficientă la raft. Forma unică şi exclusivă a ambalajului Canon, combinată cu finisajul de calitate (imprimare şi etanşare) asigură recunoaşterea cu uşurinţă a produselor originale. Ambalajul cartuşelor noastre este realizat din minim 70% materiale reciclate.

Găsiţi informaţii despre tipurile de sisteme de cerneală şi despre tehnologiile din spatele cernelurilor PIXMA. Aflaţi cum se calculează numărul de pagini pe care le puteţi imprima pentru fiecare culoare şi ce economii puteţi realiza utilizând cernelurile XL.

Cartuşe FINE

[MASTER] Imagine_Cartuş FINE

Sistemul de cartuşe FINE oferă confort maxim, cu doar două cartuşe care trebuie înlocuite. Cartuşul color conţine cerneală cyan, magenta şi galbenă pentru imprimare color, iar cartuşul negru conţine cerneală neagră pe bază de pigment pentru imprimare de text. Acest sistem se utilizează în general la imprimantele de intrare de gamă.

Cartuşe separate de cerneală

[MASTER] Imagine_Cartuşe separate

Sistemul cu cartuşe de cerneală separate optimizează eficienţa cernelii, fiecare culoare de cerneală având propriul său rezervor înlocuibil - astfel se poate înlocui doar câte o singură culoare, pe măsură ce se consumă. Cu 5 sau mai multe culori de cerneală, sistemele cu cerneluri separate asigură o imprimare de înaltă calitate şi se utilizează pe imprimante de mijloc de gamă şi vârf de gamă.

Economisiţi bani cu cernelurile XL

Faceţi economii cu cerneala Canon originală alegând cartuşele opţionale XL de mare randament care vă permit să imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Economisiţi cu Pachetele duble şi Pachetele multiple - aceste pachete convenabile oferă valoare ridicată.

Randamentele de cerneală

Indiferent dacă achiziţionaţi un cartuş de cerneală de schimb sau o imprimantă nou-nouţă, numărul de pagini pe care le puteţi imprima cu un singur cartuş – cunoscut şi sub numele de „randament al cernelei” – este un aspect important.

Identificator de consumabile

Găsiţi cartuşul sau rezervorul de cerneală corespunzător şi hârtia adecvată pentru imprimanta dvs. PIXMA cu ajutorul identificatorului de consumabile. Creaţi fotografii durabile de înaltă calitate sau documente cu aspect profesional utilizând consumabile Canon originale.