PREGĂTIŢI-VĂ PENTRU MOMENTELE CARE CONTEAZĂ

Unele momente merită un aparat foto Canon
Viaţa este plină de momente speciale, mici şi mari. Indiferent care sunt momentele dumneavoastră speciale, şi indiferent unde se petrec, asiguraţi-vă că le surprindeţi în toată gloria lor, astfel încât să puteţi retrăi amintirile oricând doriţi şi să le puteţi împărtăşi cu prietenii şi familia mult timp de acum încolo.

Nu pierdeţi şansa...

SURPRINDEŢI MOMENTELE CARE CONTEAZĂ CEL MAI MULT PENTRU DUMNEAVOASTRĂ


Nu aveţi mereu a doua şansă de a surprinde momentele speciale din viaţă. Probabil v-aţi aflat în situaţii în care un aparat foto ar surprinde mai bine momentul decât camera foto a telefonului, cum ar fi în condiţii de luminozitate scăzută, când este nevoie de abilitatea de a focaliza rapid pe obiecte care se mişcă rapid şi de mărirea cu uşurinţă a obiectelor aflate la distanţă.

Pentru momentele care contează

Camera foto a telefonului este utilă pentru utilizarea de zi cu zi. Dar cum rămâne cu momentele speciale din viaţă, când calitatea chiar contează? Indiferent dacă este vorba de o vacanţă, o petrecere, o excursie în weekend, o nuntă, întemeierea unei familii sau crearea de conţinut online, unele momente merită un aparat foto Canon.
Canon Camera

Este timpul pentru o vacanţă

Aţi aşteptat de atâta timp acest moment: este în sfârşit timpul să vă faceţi bagajele şi să mergeţi într-un loc însorit!

 • CE PETRECERE!

  Copiii cresc repede, fiecare moment important trebuie preţuit; este timpul să umflaţi baloanele şi să aprindeţi lumânările...

 • CE GĂTIŢI?

  Se depune mult efort pentru crearea preparatului perfect – mai ales când trebuie să vă impresionaţi urmăritorii!

 • VEDEŢI LUMEA!

  Indiferent dacă aveţi totul planificat sau sunteţi spontan în viaţa de zi cu zi, momentele grozave ale vieţii vă aşteaptă...

 • E MINUNAT ÎN AER LIBER!

  Fie că este vorba de peisaje care vă taie respiraţia, un traseu în natură sau un weekend cu cortul, faceţi-vă rucsacul şi plecaţi...

 • BUN VENIT PE LUME!

  Nouă luni pot trece foarte rapid; sunt atât de multe lucruri de pregătit pentru sosirea bebeluşului şi atât de puţin timp!

 • ZIUA CEA MARE!

  Doi oameni importanţi din viaţa dumneavoastră au decis să se căsătorească: nu puteţi rata ziua lor specială! Nu uitaţi cel mai important element!

Găsiţi aparatul foto Canon perfect

Cu toţii suntem unici, iar la fel sunt şi momentele speciale care contează cel mai mult pentru noi. De aceea, vă oferim trei tipuri diferite de aparate foto într-o varietate de forme şi dimensiuni: DSLR, mirrorless şi compacte, toate cu cea mai recentă tehnologie, astfel încât să o puteţi alege pe cea care vi se potriveşte cel mai bine.

Unele momente merită un aparat foto Canon

Vă place să fotografiaţi şi să filmaţi? Vă place să surprindeţi momentele importante din viaţa dumneavoastră? Smartphone-ul vă dezamăgeşte uneori? Atunci poate că este timpul să vă luaţi un aparat foto Canon.
Canon Camera

Uşor de utilizat

Obţineţi imediat rezultate excepţionale. Veţi fi uimit de rezultatele pe care le puteţi obţine cât aţi clipi. Încadraţi şi fotografiaţi – perfect!

Uşor de învăţat

Cu Canon, este intuitiv şi distractiv să profitaţi la maximum de aparatul foto; exploraţi-vă creativitatea cât de mult doriţi, în ritmul pe care îl alegeţi.

Canon Camera
Canon Camera

Imprimaţi-vă amintirile

Surprindeţi imagini uimitoare de înaltă rezoluţie, extrem de clare şi cu culori vii. Perfecte pentru albumele foto.

Filmări 4K de ultimă generaţie

Cu 4K vă puteţi bucura de libertatea de creaţie pentru a folosi funcţiile de zoom, panoramare şi decupare la maximum 200 % în înregistrarea dumneavoastră, păstrând rezoluţia Full HD a videoclipurilor.

Canon Camera
Canon Camera

Conectivitate cu smartphone-uri

Este simplu să conectaţi un aparat foto Canon la smartphone. Toate au Bluetooth şi Wi-Fi integrate.

Un obiectiv pentru orice ocazie

Ştiaţi că aparatele foto DSLR şi mirrorless au obiective interschimbabile? Există câte unul pentru fiecare ocazie!

Canon Camera
Canon Camera

Nu vă dezamăgesc niciodată

Cu aparatele foto Canon, aveţi posibilitatea de a folosi baterii şi carduri de memorie de schimb, astfel încât nu veţi pierde niciodată momentele care contează cel mai mult.

Potrivire perfectă

Aparatele noastre foto au un design ergonomic pentru a se potrivi perfect în mâna dumneavoastră; acest lucru le face uşor de ţinut în mână şi greu de scăpat pe jos!

Canon Camera

Înregistraţi-vă momentele speciale, distribuiţi-le instantaneu...

Aparatele foto Canon au tehnologie inteligentă integrată care le permite să se conecteze rapid şi cu uşurinţă la smartphone. Este simplu să împărtăşiţi pe loc cu familia şi prietenii momentele speciale surprinse în fotografii şi videoclipuri. Un aparat foto Canon oferă soluţia perfectă şi pentru a face streaming live de conţinut de înaltă calitate pe reţelele sociale!

#MOMENTSTHATMATTER

Canon Camera

Conectare la Android

Din Magazinul Google Play, căutaţi şi instalaţi aplicaţia „Canon Camera Connect” şi conectaţi-vă uşor smartphone-ul sau tableta Android la un aparat foto Canon.

Conectare la Apple

Pentru smartphone-urile sau tabletele Apple, căutaţi şi instalaţi aplicaţia „Canon Camera Connect” de pe Apple App Store pentru a vă conecta uşor dispozitivul la un aparat foto Canon.

Canon Camera

Canon Camera

Cum să fotografiaţi ca un profesionist

Nimic nu se compară cu calitatea şi libertatea creativă oferite de un aparat foto. Cu un aparat foto Canon, puteţi obţine rezultate remarcabile imediat.

O privire în culise
REALIZAREA...

Urmăriţi videoclipul nostru exclusiv cu scene „din culise” pentru a vedea cum a fost creată campania „Unele momente merită un aparat foto Canon”. Filmarea a durat o săptămână şi s-a realizat într-un studio din Londra în iunie 2022. Au fost implicaţi 10 membri ai echipei de producţie, 12 modele şi nenumărate ceşti de cafea!

Care este momentul DUMNEAVOASTRĂ special?

Lumea este mare, cu nenumărate aventuri de trăit, iar fiecare dintre noi are propria călătorie unică. Indiferent cine sunteţi, unde locuiţi sau ce vă place să faceţi, momentele dumneavoastră speciale sunt unice.

Asiguraţi-vă că sunteţi primul care află

Introduceţi-vă adresa de e-mail şi rămâneţi la curent cu cele mai recente ştiri şi oferte speciale. De asemenea, ne puteţi urmări pe reţelele sociale.
 1. * Pentru detalii şi specificaţii complete, vizitaţi pagina web a produsului relevant.