Nu faceţi compromisuri în ceea ce priveşte calitatea!

ÎMBUNĂTĂŢIŢI-VĂ ZOOMUL

Obiectivul cu zoom al unui aparat foto Canon vă permite să experimentaţi şi să fiţi creativ fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea, indiferent dacă fotografiaţi în oraş sau în natură, la ţară.

Un obiectiv cu zoom nu numai că vă permite să focalizaţi subiectele aflate la distanţă, cum ar fi un animal sau luna plină, ci vă oferă şi rezultate mai bune în toate tipurile de situaţii, de la portrete şi fotografii cu clădiri la mâncarea din farfurie. Totul depinde de obiectivul pe care îl folosiţi.

Cu cât numărul de pe obiectiv este mai mic, cu atât perspectiva este mai largă, ceea ce vă permite să surprindeţi o porţiune mai mare din scenă – ce-ar fi să experimentaţi cu un obiectiv de tip „ochi de peşte”, perfect pentru fotografierea în interior? Sau utilizaţi un obiectiv grandangular pentru a duce emoţia unui concert la următorul nivel.

Realizaţi fotografii şi videoclipuri cu viaţa cotidiană care oferă o senzaţie de autenticitate sau portrete uimitoare ale prietenilor şi familiei cu o opţiune din gama medie. Sau alegeţi numere mai mari pentru a mări obiectele aflate la distanţă – de la câţiva metri până la câteva sute de metri!

Toate aparatele foto Canon folosesc un obiectiv cu zoom optic, care deschide calea către o nouă lume a libertăţii creative. Aparatele noastre foto DSLR şi mirrorless oferă şi posibilitatea de a utiliza o varietate de obiective, perfecte pentru cei care îşi doresc creativitate sporită.

Iar asta este tot ce trebuie să ştiţi! Desigur, metoda distractivă de a învăţa este să începeţi pur şi simplu să fotografiaţi. Este, de asemenea, cea mai bună abordare pentru a înţelege rapid cum vă poate ajuta capacitatea de zoom a obiectivului să obţineţi rezultate uimitoare în orice situaţie.

MULT SUCCES!