get-inspired-spring-hero-tinted-max-sjsjak-7hkh-3jj3j

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Aduceţi bucuria primăverii în casa dvs. cu Creative Park

Creaţiile din hârtie nu sunt numai terapeutice, ci şi inspiră un joc imaginativ şi reprezintă un mod minunat de a stimula, distra şi educa minţile tinere (şi mai puţin tinere). Sunt deopotrivă distractive şi creative, iar cu serviciul online Creative Park de la Canon, puteţi descărca gratuit o varietate de materiale pentru activităţi incitante cu creaţii din hârtie, de care întreaga familie se poate bucura. Aveţi nevoie doar de o imprimantă Canon, de hârtie şi de nişte instrumente de bază pentru creaţii din hârtie, pe care le-am enumerat mai jos. 


Ce mai aşteptaţi? Să începem cu aceste idei inspirate de primăvară.

Veţi avea nevoie de: 

  • O imprimantă – aflaţi ce imprimantă Canon este potrivită pentru dvs.
  • Hârtie
  • Foarfecă/cutter
  • Baton de lipici şi adeziv pentru lemn
  • Riglă sau echer
  • Creion
  • Obiect cu vârful ascuţit
  • Scobitoare
  • Pensetă

1. Înveseliţi-vă locuinţa cu flori

Create delicate hand-crafted flowers for a fun, interactive way to get the whole family involved in brightening up your home.
Creaţi flori delicate, realizate manual, pentru un mod distractiv şi interactiv de a implica întreaga familie în înveselirea locuinţei.

Florile pot transforma şi cele mai mohorâte zile. O floare proaspăt culeasă va aduce culoare în casa dvs. timp de câteva zile, dar una proaspăt imprimată va rezista mult mai mult! Un proiect de creaţii din hârtie simplu şi luminos cu flori gerbera se găseşte în secţiunea „Plante” din Creative Park, alături de multe alte soiuri de flori, precum poinsettia, trandafiri şi chiar şi cactuşi şi bonsai.

Sfat pentru creaţie: utilizaţi hârtia foto mată de la Canon pentru a conferi acestor petale o textură realistă.

2. Creaţi o grădină zoologică din hârtie

A papercraft bunny rabbit.
Cu o gamă de animale din care puteţi alege – de la animale de companie la păsări sălbatice – puteţi să fiţi creativi şi să realizaţi un obiect memorabil.

Cu peste 180 de animale din care puteţi alege, poate fi greu de ştiut de unde să începeţi, dar ce făptură este mai bună pentru a simboliza sosirea primăverii decât un iepuraş drăguţ şi curios? Luat din „Seria pentru începători” a colecţiei, este o alegere minunată pentru cei mici, care nu au mai făcut creaţii din hârtie, deoarece îi va ajuta să se acomodeze cu elementele de bază ale plierii şi decupării.

Sfat pentru creaţie: lipiţi urechile în orice unghi doriţi – îndreptate în faţă pentru un animal drăgălaş sau înclinate înapoi pentru un iepuraş mai alert.

3. Jucaţi-vă cu briza primăverii

A colourful papercraft merry-go-round.
Dacă vă doriţi o provocare mai dificilă, încercaţi să construiţi un obiect cu piese mobile, cum ar fi un carusel, o roată de distracţii sau chiar un roller coaster.

Aduceţi acasă toată distracţia din târg cu acest carusel mobil de jucărie, căminul unui set de şase animale viu colorate, printre care un elefant, un panda şi un leu. Deschideţi ferestrele şi uşile, lăsaţi aerul cald al primăverii să vă reîmprospăteze locuinţa şi urmăriţi cum această jucărie fabricată manual prinde viaţă. La fel ca zecile de alte creaţii educaţionale din hârtie acţionate de vânt enumerate în secţiunea „Joacă” din Creative Park, acest obiect vă va ajuta să sărbătoriţi schimbarea anotimpurilor.

Sfat pentru creaţie: asiguraţi-vă că aveţi un carusel care iese în evidenţă prin culori din orice unghi utilizând hârtia mată faţă-verso de la Canon.

4. Aduceţi în casă atmosfera de afară

A wall decorated with blue butterflies.
Decoraţiile de perete, cum ar fi aceşti fluturi în zbor, vă pot înveseli casa şi sunt mai uşor de realizat decât aţi putea crede.

În timp ce lumea de afară se trezeşte înapoi la viaţă, aduceţi unele din acele culori vii în locuinţa dvs. cu autocolantele 3D pentru pereţi. Bucuria de a privi fluturii roind în jurul florilor de primăvară poate fi reprodusă pe pereţi cu aceste imprimate cu fluturaşi care vor dansa în adierea vântului sau de fiecare dată când treceţi pe lângă ei.

Sfat pentru creaţie: începeţi cu câţiva fluturi mai mici aproape de podea şi creşteţi treptat până la mai mulţi fluturi mai mari pe măsură ce vă deplasaţi în sus pe perete, pentru a crea iluzia unui caleidoscop în zbor.

5. Înrămaţi-vă fotografiile favorite

A pale pink papercraft photo frame.
Aduceţi amintirile la viaţă cu o selecţie vastă de designuri. Alegeţi rama ideală pentru fiecare moment împărtăşit.

Expunerea fotografiilor pe pereţi este o modalitate minunată de a vă reaminti dvs. şi celor dragi de momentele fericite şi, de asemenea, vă oferă inspiraţie pentru lucrurile pe care le aşteptaţi cu drag, cum ar fi zilele de naştere şi sărbătorile. Creative Park oferă numeroase modele din hârtie pentru rame foto, inclusiv această vinietă drăguţă de culoare roz, inspirată de Japonia, perfectă pentru primăvară şi vară sau pentru un cadou de Ziua Mamei.

Sfat pentru creaţie: dacă preferaţi să nu folosiţi deloc o ramă, puteţi să vă imprimaţi fotografiile direct pe hârtie foto magnetică de la Canon, iar apoi le puteţi lipi pe uşa frigiderului, unde toată lumea poate să le admire.

Pe lângă hârtia magnetică, puteţi încerca să imprimaţi pe hârtie autocolantă refolosibilă pentru a decora albume sau dormitoare cu fotografiile preferate sau pe coli cu transfer termic într-o gamă de designuri pentru a crea haine personalizate. Pentru alte moduri de a utiliza Creative Park pentru a vă înveseli locuinţa primăvara aceasta, descărcaţi aplicaţia Creative Park pentru iOS şi Android.

Articol scris de Natalie Denton

Articole conexe
Craft butterflies

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimaţi şi confecţionaţi creaţii artistice cu fluturi de expus pe perete

Creatoarea de obiecte artizanale din hârtie Aimee Graham explică cum putem crea decoraţiuni personalizate cu ajutorul imprimării.

Create a papercraft safari

IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi un safari artizanal din hârtie

Imprimaţi-vă propriile materiale pentru o activitate de familie cu tematică animală cu Canon Creative Park şi inspiraţi-vă din natură.

Paper cutting craft

IMPRIMARE CREATIVĂ

Realizaţi obiecte de artă creative din hârtie

Descoperiţi ghidul expertului pentru crearea de imagini decorative prin decuparea hârtiei.

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile