Cat and koala printed on PIXMA TS5350 printer

Imprimare şi artizanat

Confecţionaţi, creaţi şi prezentaţi cu @paperboyo

Deloc surprinzător, Rich McCor, cunoscut mai mult sub numele de Instagram Paperboyo, iubeşte hârtia.

Şi aproape o jumătate de milion de oameni îl urmăresc pentru a vedea ce face cu ea.

Sarcina pe care am primit-o a fost simplă – fii creativ, distrează-te şi fă ce doreşti.

„Am fost foarte entuziasmat atunci când Canon mi-a cerut să devin creativ folosind imprimanta PIXMA seria TS5350 şi gama lor de hârtie PIXMA. Întregul exerciţiu mi-a deschis o lume cu totul nouă. Îmi place foarte mult să fac ceea ce fac cu modelele, dar mai sunt încă multe lucruri pe care vreau să le explorez. Provocarea celor de la Canon mi-a permis să mă abat în mod distractiv de la ceea ce fac de ceva timp.

„Ceea ce mi-a plăcut la această însărcinare a fost că mi-a permis să fiu creativ cu hârtia, păstrându-mi totuşi stilul şi simţul umorului, dar permiţându-mi totodată să mă desfăşor şi să explorez posibilităţi diferite pe care în mod normal nu le-aş fi încercat.”

Picture of hashtag #liveandcreate printed on PIXMA TS5350 printer.

Ceea ce l-a impresionat prima dată pe @paperboyo a fost calitatea fotografiilor produse de imprimanta PIXMA seria TS5350.

„Am uitat cât de puternică poate fi o imagine produsă de o imprimantă bună, iar când am imprimat câteva fotografii de test pe hârtie foto lucioasă, am fost cu adevărat impresionat de calitate. De asemenea, când te gândeşti la fotografii imprimate, îţi vine în minte hârtia lucioasă. Nu mă aşteptam ca hârtia mată faţă-verso să aibă aceeaşi calitate, dar o are. Foarte retro şi foarte interesant!”

El a fost surprins şi de câte idei spontane au generat diferitele tipuri de hârtie.

„Unele dintre conceptele mele au funcţionat, unele nu au funcţionat, dar a fost distractiv să mă gândesc la lucruri noi de făcut. Câteva idei mi-au venit dintr-un dosar de pe desktop numit „Idei de încercat într-o zi”! A fost reconfortant să-mi îmbin ideile vechi cu cele noi.

„De exemplu, o poveste video pe care am postat-o pe pagina mea de Instagram ar fi putut dura 5 minute dacă mi-aş fi pus toate ideile în ea. Până la urmă, am folosit elemente precum creioane şi litere care ieşeau afară din hârtie, ceea ce a fost mult mai eficient decât am crezut iniţial că va fi. În principal pentru că imprimatele au avut atât de multe detalii încât imaginile 2D capătă o calitate 3D realistă pe care nu o mai văzusem până atunci.”

„Ideea a venit din dragostea mea pentru trucuri magice, iluzii optice şi fotografii cu perspectivă falsă. Esenţa artei mele Paperboyo îşi are sursa în această dragoste pentru magie şi iluzie. Hârtia foto mi-a oferit oportunitatea de a reveni la un vechi hobby pe care nu l-am mai practicat de ani de zile.

O idee pe care @paperboyo a avut-o de ceva timp a fost să îşi imprime modelele sale Paperboyo caracteristice pe tricouri, astfel încât acestea să interacţioneze cu buzunarul.

 GIF of cat printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

„Am purtat mai demult conversaţii cu diverse firme care realizează imprimeuri pe tricouri. Cu toţii au spus că lucrul cu buzunare e prea complicat şi costisitor şi nu au vrut să încerce aşa ceva. Aşa că nu mi-am putut pune ideea în practică.”

Hârtia cu transfer termic pe materiale textile i-a oferit posibilitatea să experimenteze cu o idee neexplorată. Aceasta a fost adusă acum la viaţă.

GIF of Koala printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

„Rezultatul a fost mult mai bun decât aş fi crezut, modelele sunt foarte rezistente şi profesionale şi au fost foarte uşor de produs, ceea ce m-a surprins având în vedere ce îmi spuseseră imprimeriile.”

@paperboyo a fost încântat de răspunsul pe care l-a primit.

„Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu imprimanta PIXMA seria TS5350 şi cu suporturile Canon originale. Distracţia imprimării artizanale este evidentă din conţinut şi din comentariile fantastice pe care le-am primit.

„Voi continua cu siguranţă să experimentez pe viitor cu origami, animaţia stop-motion şi, mai presus de toate, cu tricourile.”

Aşa că găsiţi inspiraţie pentru a confecţiona, crea şi a vă prezenta ideile exact ca @paperboyo şi împărtăşiţi-le cu noi folosind #LiveAndCreate.

Articole conexe
Printer fun for everyone

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimare distractivă pentru toată lumea

Şase moduri în care imprimanta PIXMA poate da un nou suflu locuinţei, activităţilor de familie şi dispozitivelor dumneavoastră.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimări jucăuşe cu Paperboyo

Jucaţi-vă, imprimaţi şi postaţi: starul Instagram Paperboyo experimentează cu imprimanta Canon SELPHY Square QX10.

Create a papercraft safari

IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi un safari artizanal din hârtie

Imprimaţi-vă propriile materiale pentru o activitate de familie cu tematică animală cu Canon Creative Park şi inspiraţi-vă din natură.

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate poveştile