Camera foto de voiaj optimă pentru dvs.

Indiferent spre ce destinaţie vă îndreptaţi în călătoriile dvs. - de la tururi scurte de oraşe până la expediţii safari – Canon are camera foto de voiaj optimă pentru dvs. Compacte şi uşoare, camerele noastre foto de voiaj sunt echipate cu caracteristici care vă oferă puterea de a surprinde şi partaja toate amintirile dvs. de vacanţă şi de călătorie în imagini de o calitate superbă. Acestea includ obiective cu zoom puternic, care să vă apropie de cele mai impresionante peisaje, GPS, pentru a şti întotdeauna în ce loc a fost realizată fiecare fotografie şi Wi-Fi, pentru ca odată întors acasă să puteţi partaja imaginile din aventurile dvs.

În safari

Dacă sunteţi în safari, aveţi nevoie de o cameră foto de voiaj cu zoom puternic, pentru a surprinde în siguranţă şi cu detalii uluitoare imagini ale animalelor aflate la distanţă. Camerele noastre bridge cu zoom ultraputernic sunt echipate cu zoom optic şi sistem IS inteligent, pentru a menţine imaginile clare şi filmele stabile, fiind ideale pentru orice fel de captură - de la peisaje ultrapanoramice la fotografii ale animalelor sălbatice realizate cu teleobiectivul la apropiere maximă.

Tururi de oraşe

Puteţi surprinde adevărata esenţă a unui oraş - arhitectura, viaţa străzilor, barurile şi cafenelele - utilizând camerele noastre compacte de înaltă performanţă. Aceste camere de buzunar dovedesc performanţe de calitate profesională şi vă oferă fotografii superbe în orice lumină, datorită unor caracteristici precum sistemul HS, obiectivelor cu deschidere largă şi controlului creativ total. În plus, cu funcţia Wi-Fi vă puteţi partaja cu uşurinţă fotografiile în timp ce vă aflaţi în deplasare.

Vacanţe de familie

Indiferent de destinaţie, într-o vacanţă cu familia aveţi nevoie de o cameră foto de voiaj simplă, pe care toată lumea să o poată utiliza cu uşurinţă şi suficient de adaptabilă pentru a surprinde fiecare experienţă - de la fotografii de acţiune cu copiii şi poze de grup la peisaje uimitoare şi apusuri de soare fantastice. Camerele noastre foto compacte uşor de transportat, cu superzoom, vă permit să vă apropiaţi şi mai mult de toate peisajele şi includ caracteristici precum sistemul IS inteligent şi modul automat inteligent, astfel încât întreaga familie să poată surprinde fără niciun efort fiecare amintire preţioasă, cu detalii superbe.

Explorând lumea

Când exploraţi locuri şi culturi noi într-o excursie de anvergură în jurul lumii, aveţi nevoie de o cameră foto de voiaj compactă şi uşoară, suficient de flexibilă pentru a surprinde fiecare moment de neuitat în imagini de calitate uluitoare. Cu elemente optice puternice într-o carcasă mică şi uşoară, localizare GPS şi Wi-Fi pentru partajare uşoară cu prietenii şi cu familia, la întoarcerea acasă, camerele noastre foto compacte cu superzoom sunt o alegere ideală pentru călătoriile pe distanţe mari.

Călătorii de socializare şi ocazii speciale

Surprindeţi fără efort imagini superbe când sunteţi departe, în călătorii de socializare sau la aniversări cu prietenii sau cu familia, utilizând o cameră foto IXUS compactă şi elegantă. Uşor de transportat în călătorii şi simplu de utilizat, acestea oferă rezultate superbe în orice situaţie. Utilizaţii una dintre camerele noastre foto echipate cu Wi-Fi şi veţi putea partaja cu uşurinţă toate acele ocazii speciale prin intermediul telefonului dvs. smartphone.

Vacanţe pline de aventuri şi activităţi

Camera noastră foto solidă este rezistentă la apă, îngheţ şi şocuri şi include GPS, pentru a şti întotdeauna unde a fost realizată fiecare fotografie - deci este perfectă pentru a surprinde aventurile în aer liber, precum snorkelling, scuba diving, schi sau escaladă. De asemenea, camera este protejată împotriva nisipului şi a stropirii – deci este ideală pentru plajă sau la piscină. Ca alternativă, vă puteţi impermeabiliza camera foto Canon adăugând o carcasă impermeabilă compatibilă.

Tehnologii pentru călătorii

Elemente optice şi sistem IS

Elemente optice şi sistem IS inteligent Canon

Vă puteţi baza pe rezultate clare, de mare exactitate - indiferent dacă fotografiaţi la zoom maxim sau din mână, în condiții de luminozitate scăzută - datorită elementelor optice şi sistemului IS inteligent de înaltă calitate de la Canon, care combat automat tremurul camerei.

Sistem HS

Sistem HS

Sistemul HS oferă rezultate superbe în fiecare situaţie şi excelează în condiţii de iluminare redusă, făcând să fie simplă fotografierea cu camera în mână a atmosferei plajelor la apus, a cinelor luate la lumina lumânărilor sau a străzilor în lumina de seară.

GPS

GPS

Camerele foto compacte Canon, special echipate cu GPS sau care au GPS prin telefonul mobil, etichetează fiecare fişier foto sau film cu informaţii privind locaţia, astfel încât să puteţi şti unde au fost realizate.

WiFi

Wi-Fi

Camerele foto cu Wi-Fi vă permit să vă conectaţi uşor la smartphone şi la tabletă, pentru a partaja rapid şi simplu imaginile din timpul vacanţei utilizând reţeaua Wi-Fi a hotelului în care vă aflaţi.

Filme HD

Filme HD

Capturaţi filme clare superbe la calitate HD sau Full HD sau alegeţi o cameră foto cu filmare în format video 60p, pentru cel mai avansat nivel de calitate.

Mod Inteligent automat

Mod Inteligent automat

Cel mai avansat mod de fotografiere automată, modul Inteligent automat utilizează mai multe tehnologii inteligente pentru fotografiere fără griji, cu rezultate uluitoare.

Accesorii de voiaj

Baterie de rezervă

O baterie suplimentară vă oferă energie pentru a continua să fotografiaţi.

Carcase impermeabile

O carcasă impermeabilă permite fotografierea sub apă până la adâncimi de 40 m, oferă acces uşor la toate comenzile şi vă protejează camera de nisip, zăpadă şi copii.

Genţi de voiaj

Geanta de voiaj are o multitudine de buzunare, cu spaţiu pentru camera foto, accesorii şi documentele de călătorie şi cu o curea adaptabilă cu prindere în mai multe puncte. Pentru fiecare cameră foto sunt disponibile, de asemenea, huse moi, compatibile.