Hero image

Camere compacte de nivel profesional

Perfecţiune în calitatea imaginilor cu control de nivel DSLR, care va satisface chiar şi cei mai exigenţi fotografi

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Cea mai recentă serie G distilează cele mai bune caracteristici ale PowerShot şi EOS

Citiţi mai mult

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

Cu o moștenire legendară, modelul G1 X Mark III emblematic dispune de o combinație unică de viteză, calitate și rezistență DSLR cu manipulare PowerShot uşoară.

Descoperiţi mai multe

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Aparate foto compacte din seria PowerShot G

Aparatele foto compacte din PowerShot G series dispun toate de cel puţin un senzor tip 1.0 şi de procesare superioară DIGIC pentru a oferi rezultate de calitate premium la îndemâna dvs.

PowerShot G1 X Mark II

Modelul PowerShot G1 X Mark II dispune de un senzor mare, de tip 1.5 şi de un obiectiv cu zoom precis, luminos de f/2, pentru capturarea imaginilor de cea mai bună calitate, cu performanţă şi versatilitate similare cu cele oferite de aparatele foto DSLR.

Aflaţi mai multe despre PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X combină calitatea imaginii unui senzor mare de tip 1.0 cu flexibilitatea la încadrare a unui obiectiv cu zoom de 25x pentru prim-planuri uimitoare şi înregistrarea de filme cinematografice.

Aflaţi mai multe despre PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Calitate excepţională cu experienţa acumulată în domeniul obiectivelor Canon şi a sistemelor HS

Sistem optic rapid şi luminos, combinat cu senzori de înaltă sensibilitate şi procesoare DIGIC puternice, pentru a vă ajuta să deveniţi expert în fotografierea în lumină slabă.

DIGIC 7 - Cel mai puternic procesor dezvoltat de Canon până în prezent

DIGIC 7 asigură o calitate a imaginii de nivel profesional, permiţând focalizarea automată ultra-rapidă şi oferind funcţia de corecţie şi procesare a imaginilor pe un aparat foto similar modelelor EOS. Oferă şi detecţia îmbunătăţită a subiectului pentru urmărire sigură, precum şi o stabilizare îmbunătăţită cu Dual Sensing IS.

canon digic 7

Captaţi o cantitate mai mare de lumină cu senzori cu sensibilitate ridicată

Gama PowerShot de la Canon utilizează senzori mai mari, asigurând performanţe excepţionale în lumină slabă. Modelul G1 X Mark III utilizează chiar un senzor APS-C similar celor de care dispune EOS 80D, realizând imagini care rivalizează cu cele ale unui DSLR mult mai mare.

customisable camera controls

Libertatea de a controla şi a crea

Beneficiaţi de libertate creativă completă, de la compoziţie la editare. Aparatele noastre foto compacte cu senzori de mari dimensiuni, oferă comenzi personalizabile, care vă oferă acces imediat la funcţii utile, plus caracteristici avansate precum compatibilitatea cu fişiere RAW şi filtru optic ND integrat.

advanced movie features

Caracteristici de filmare avansate

Creați imagini cinematice în Full HD și obțineți rezultate stabile chiar și când utilizați IS pentru filme pe 5 axe. Modelul G1 X Mark III cu Dual Pixel CMOS AF asigură focalizare lină şi precisă şi urmărirea clară a subiectului care se deplasează în cadru.

advanced movie features

Partajare uşoară şi capturare de la distanţă

Utilizaţi funcţia Bluetooth®* activă permanent pentru a activa aparatul foto de pe smartphone şi urmăriţi-vă călătoria utilizând GPS-ul prin mobil. Fotografiați de la distanță cu ajutorul controlului complet manual de pe smartphone prin Wi-Fi, în plus puteţi imprima şi face backup direct în cloud.

shooting with wi fi

Accesoriile cu care puteți ajunge mai departe

O gamă de accesorii speciale este disponibilă pentru a vă promova creativitatea, iar compatibilitatea cu alte accesorii precum bliţurile Canon Speedlite vă conferă mai multă putere artistică.

Accessories to take you further

Mai multe accesorii pentru aparatul foto

Profitaţi la maximum de aparatul foto compact Canon cu tot ceea ce aveţi nevoie, de la parasolare şi adaptoare pentru filtre la huse moi şi multe altele.

g3 x photography

V-ar putea plăcea şi...

* Conexiunea activă permanent dintre dispozitivul inteligent şi aparatul foto, prin Bluetooth®, necesită configurarea iniţială cu aplicaţia Canon Camera Connect. Stabilitatea conexiunii prin Bluetooth® depinde de modelul dispozitivului inteligent şi de factorii de mediu. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau denumiri comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Dispozitivele inteligente compatibile necesită Bluetooth® versiunea 4 (sau ulterioară) şi iOS 8.4 (sau ulterior) ori Android 5.0 (sau ulterior) cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Canon Camera Connect instalată (disponibilă în Apple App Store sau în Magazinul Google Play).

Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate aparatele foto.