large sensor cameras

Aparate foto compacte cu senzor de mari dimensiuni

Perfecţiune în calitatea imaginilor cu control de nivel DSLR, care va satisface chiar şi cei mai exigenţi fotografi

powershot g series

Aparate foto compacte din seria PowerShot G

Aparatele foto compacte din PowerShot G series dispun toate de cel puţin un senzor tip 1.0 şi de procesare superioară DIGIC pentru a oferi rezultate de calitate premium la îndemâna dvs.

Vizionaţi clipul video

PowerShot G1 X Mark II

Modelul PowerShot G1 X Mark II dispune de un senzor mare, de tip 1.5 şi de un obiectiv cu zoom precis, luminos de f/2, pentru capturarea imaginilor de cea mai bună calitate, cu performanţă şi versatilitate similare cu cele oferite de aparatele foto DSLR.

Aflaţi mai multe despre PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X combină calitatea imaginii unui senzor mare de tip 1.0 cu flexibilitatea la încadrare a unui obiectiv cu zoom de 25x pentru prim-planuri uimitoare şi înregistrarea de filme cinematografice.

Aflaţi mai multe despre PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Calitate excepţională cu experienţa acumulată în domeniul obiectivelor Canon şi a sistemelor HS

Sistem optic rapid şi luminos, combinat cu senzori de înaltă sensibilitate şi procesoare DIGIC puternice, pentru a vă ajuta să deveniţi expert în fotografierea în lumină slabă.

DIGIC 7 - Cel mai puternic procesor dezvoltat de Canon până în prezent

DIGIC 7 asigură o calitate a imaginii de nivel profesional, permiţând focalizarea automată ultra-rapidă şi oferind funcţia de corecţie şi procesare a imaginilor pe un aparat foto similar modelelor EOS. Oferă şi detecţia îmbunătăţită a subiectului pentru urmărire sigură, precum şi o stabilizare îmbunătăţită cu Dual Sensing IS.

canon digic 7

Captaţi o cantitate mai mare de lumină cu senzori de mari dimensiuni şi cu sensibilitate ridicată

Pentru rezultate premium, aparatele foto din seria PowerShot G de la Canon au un senzor de tip 1.0 cu o suprafaţă sensibilă la lumină de peste 4 ori mai mare decât cele compacte convenţionale. PowerShot G1 X Mark II este dotat cu senzor tip 1.5 pentru calitate similară cu un DSLR.

customisable camera controls

Libertatea de a controla şi a crea

Beneficiaţi de libertate creativă completă, de la compoziţie la editare. Aparatele noastre foto compacte cu senzori de mari dimensiuni, oferă comenzi personalizabile, care vă oferă acces imediat la funcţii utile, plus caracteristici avansate precum compatibilitatea cu fişiere RAW şi filtru optic ND integrat.

advanced movie features

Caracteristici de filmare avansate

Creaţi filmări frumoase, cu aspect cinematic. Cele mai recente versiuni de aparate foto compacte profesionale oferă un control total al expunerii şi o focalizare perfectă cu funcţiile Focalizare automată la atingere şi Evidenţiere focalizare manuală. Menţineţi filmele clare şi stabile în timp ce înregistraţi din mişcare cu sistemul IS dinamic.

advanced movie features

Partajare uşoară şi fotografiere prin wireless de la distanţă prin Wi-Fi

Partajaţi-vă cu uşurinţă creaţiile folosind Wi-Fi cu NFC pentru a conecta dispozitivele inteligente compatibile cu o singură atingere sau încărcaţi-le direct de pe aparatul foto pe reţelele sociale. Folosiţi-vă smartphone-ul pentru control la distanţă prin aplicaţia Camera Connect.

shooting with wi fi

Sporiţi creativitatea cu accesorii de calitate

Folosiţi bliţuri Speedlite pentru iluminare mai creativă şi experimentaţi cu filtre folosind un 

Adaptor pentru filtrul obiectivului sau ataşaţi un vizor electronic luminos. Fotografiaţi sub apă până la 40 m adâncime, folosind o husă impermeabilă sau protejaţi-vă aparatul foto cu un toc premium din piele.

Accesorii

Mai multe accesorii pentru aparatul foto

Profitaţi la maximum de aparatul foto compact Canon cu tot ceea ce aveţi nevoie, de la parasolare şi adaptoare pentru filtre la huse moi şi multe altele.

g3 x photography

V-ar putea plăcea şi...