Canon wi-fi compact cameras

Aparate foto Wi-Fi compacte >

Rămâneţi conectat în mişcare cu aparate foto compacte Wi-Fi. Încărcaţi, imprimaţi şi salvaţi imaginile pe dispozitive inteligente cu o singură atingere.

Connect camera with smarphone

Conectaţi-vă cu smartphone-uri şi tablete

Conectaţi-vă aparatul foto Wi-Fi la smartphone-uri şi tablete folosind aplicaţia Canon Camera Connect. Încărcaţi imagini pe loc sau salvaţi-le pe dispozitive mobile folosind un buton Wi-Fi care oferă acces rapid la funcţiile Wi-Fi ale aparatului foto.

Vizionaţi clipul video

Aflaţi mai multe despre aplicaţia Canon Camera Connect

Rămâneţi conectat cu Bluetooth®

Bucuraţi-vă de activare simplă a unei conexiuni Wi-Fi complete folosind tehnologia Bluetooth® cu consum energetic redus, care menţine o legătură constantă între aparatul foto Wi-Fi echipat cu Bluetooth şi dispozitivele inteligente compatibile**.

Camera connection with Bluetooth

Controlaţi cu uşurinţă şi vizualizaţi imagini de la distanţă

Ajustaţi expunerea, zoomul optic şi bliţul şi obţineţi afişări de imagini live de pe smartphone. Surprindeţi imagini cu natură sălbatică sau selfie-uri frumoase folosind funcţia de fotografiere wireless la distanţă prin aplicaţia Canon Camera Connect.

Wireless remoote shooting

Conectaţi-vă cu lumea

Transferaţi cele mai recente aventuri în Staţia de conectare CS100 cu o singură atingere a aparatului foto NFC. Bucuraţi-vă de imagini şi de filme Full HD pe televizor şi trimiteţi-le online prietenilor.

Aflaţi mai multe despre Staţia de conectare CS100

Connect station CS100

Conectaţi-vă şi imprimaţi

De asemenea, puteţi să imprimaţi imagini din Staţia de conectare sau să transferaţi imagini prin wireless de la aparatul foto la imprimante compatibile.

Print images

Localizaţi geografic imaginile prin GPS mobil

Folosiţi dispozitive inteligente dotate cu GPS şi localizaţi geografic imaginile surprinse cu aparatul foto, pentru a ţine o evidenţă a locaţiilor memorabile. Aplicaţia Camera Connect vă salvează poziţia şi vă sincronizează aparatul foto pentru a încorpora date privind locaţia în fiecare fişier imagine.

Geotag images

*Funcţiile de partajare directă pe internet, de sincronizare a imaginilor şi de trimitere prin server necesită un cont image.canon. Este posibil ca în anumite ţări sau regiuni image.canon să nu fie acceptat.

Conectivitatea Wi-Fi şi caracteristicile variază în funcţie de model şi regiune. iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări. YouTube, Android şi Google Drive sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

Facebook şi sigla F sunt mărci înregistrate ale Facebook Inc. Twitter este marcă înregistrată a Twitter Inc.
Marca FLICKR este marcă comercială înregistrată a Yahoo! Inc.

Semnul şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face în condiţiile unei licenţe. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.

**Este necesar ca dispozitivul inteligent să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, este necesar ca dispozitivele inteligente să utilizeze un sistem de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)