Canon PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

Cu senzorul său mare şi obiectivul rapid cu zoom f/2, PowerShot G1 X Mark II este o cameră foto puternică ce oferă performanţe şi flexibilitate de calitate DSLR dintr-un corp de cameră compactă.

PowerShot G1 X Mark II

Beneficii

 • Senzor Canon CMOS mare de 18,7 x 14,0 mm de tip 1,5 cu posibilitate de fotografiere multi-aspect
 • Realizaţi fotografii de 12,8 megapixeli (3:2)* şi clipuri video Full HD de calitate DSLR
 • Fiţi creativ cu adâncimea de câmp, utilizând un obiectiv f/2-3,9 rapid de 24 mm cu zoom 5x şi o diafragmă cu 9 lamele
 • Procesare rapidă a imaginilor şi operare rapidă cu DIGIC 6
 • Realizaţi fotografii superbe chiar şi în condiţii de lumină redusă, cu sistemul HS şi o sensibilitate ISO de 12.800 maxim
 • Sistemul inteligent de stabilizare a imaginii elimină tremurul camerei
 • Sistem AiAF precis în 31 de puncte. Focalizare manuală exactă cu funcţia de evidenţiere manuală a focalizării
 • Două inele de control personalizabile şi ecran tactil intuitiv, pentru manevrare în stil propriu
 • Wi-Fi şi sincronizarea imaginilor, pentru copiere de rezervă şi partajare uşoară a imaginilor. Conectaţi-vă la un smartphone sau la o tabletă pentru a fotografia de la distanţă
 • Vizor electronic opţional, pentru manevrare în stil tradiţional
 • Fişierele RAW pe 14 biţi şi software-ul DPP se integrează impecabil în orice flux de lucru

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PowerShot G1 X Mark II

Calitate de nivel DSLR a imaginilor, de la o cameră foto compactă


Senzorul mare de tip 1,5 al camerei foto PowerShot G1 X Mark II are o suprafaţă similară senzorului APS-C, de 18,7 x 14,0 mm. Este un senzor cu o rezoluţie de 12,8 megapixeli (3:2) care utilizează tehnologie Canon CMOS pentru a furniza imagini de calitate DSLR. Utilizaţi senzorul multi-aspect pentru a realiza fotografii de 12,8 MP cu raportul de aspect 3:2 sau de 13,1 MP cu raportul de aspect 4:3, cu aceeaşi distanţă focală efectivă.*

Performanţe superbe în condiţii de iluminare redusă


Senzorul de tip 1,5 şi procesorul DIGIC 6 al camerei foto PowerShot G1 X Mark II asigură performanţe superbe până la ISO 12.800. Sistemul HS, combinat cu un obiectiv f/2-3,9 luminos, valorifică la maxim lumina ambientală disponibilă, pentru claritate şi culori superbe indiferent de condiţii. Sistemul inteligent de stabilizare a imaginii selectează modul optim de stabilizare optică a imaginii, dintre cele 8 opţiuni, pentru a reduce tremurul camerei şi neclaritatea.

Obiectiv de precizie cu zoom 5x


PowerShot G1 X Mark II este echipată cu un obiectiv ultra-superangular de 24 mm cu zoom optic 5x. Utilizează tehnologia de precizie şi experienţa avansată a Canon în domeniul obiectivelor, pentru imagini clare, de înaltă rezoluţie. Senzorul mare de tip 1,5 combinat cu diafragma luminoasă f/2-3,9 cu 9 lamele asigură evidenţierea excelentă a subiectului, cu o estompare de fundal uniformă.

Surprinzând momentul


Procesorul DIGIC 6 asigură manevrarea rapidă şi eficientă, astfel încât veţi fi întotdeauna gata să surprindeţi momentul decisiv. Sistemul AiAF în 31 de puncte, de mare densitate, se fixează rapid şi precis pe subiecte, în timp ce reglarea manuală fină a focalizării se poate efectua utilizând unul dintre cele două inele de control ale camerei foto, poziţionate în jurul corpului obiectivului. Evidenţierea manuală a focalizării adaugă un plus de acurateţe evidenţiind zonele focalizate.

Fotografiere wireless de la distanţă şi sincronizarea imaginilor


Iniţiaţi o conexiune Wi-Fi între camera foto PowerShot G1 X Mark II şi un dispozitiv inteligent compatibil utilizând butonul special al acesteia pentru conectarea dispozitivului mobil sau funcţia NFC. După conectare, aplicaţia Canon CameraWindow vă permite să controlaţi camera PowerShot G1 X Mark II wireless de la o distanţă de până la 5 m. Butonul de conectare a dispozitivului mobil poate fi atribuit şi funcţiei de sincronizare a imaginilor, permiţându-vă să realizaţi copii de rezervă ale imaginilor şi filmelor pe un computer de la domiciliu înregistrat, pe Flickr™ sau pe Google Drive™ utilizând image.canon.**

Proiectată special pentru dvs.


Personalizaţi camera foto PowerShot G1 X Mark II după stilul propriu de fotografiere. Funcţiile utilizate frecvent pot fi adăugate într-un meniu personalizat, fiind mai uşor de găsit atunci cât aveţi nevoie de ele. Cele două inele de control care înconjoară corpul obiectivului camerei pot fi şi ele personalizate şi programate să modifice diverse setări.

Acoperiţi toate unghiurile


Ecranul LCD tactil de înaltă calitate, cu rezoluţie de 1.040.000 de puncte, utilizează reproducerea sRGB a culorilor, pentru o acurateţe a culorilor, claritate şi contrast excepţionale. Ecranul de tip rabatabil şi reglajele intuitive fac ca PowerShot G1 X Mark II să fie rapid şi simplu de utilizat, chiar şi atunci când fotografiaţi din unghiuri neobişnuite. Echipaţi camera foto cu un vizor electronic opţional, sensibil, pentru manevrare în stil tradiţional.

Noi posibilităţi creative


Experimentaţi cu modurile de fotografiere avansate şi descoperiţi noi posibilităţi de creaţie. Modurile HDR pentru fotografiere cu camera în mână şi cel de defocalizare a fundalului pot realiza mai multe fotografii în succesiune rapidă, îmbinându-le apoi împreună, pentru rezultate cu aspect profesional. Modurile Star oferă o cale uşoară către spectaculozitatea astrofotografiei.

Flux de lucru continuu


Fişierele RAW pe 14 biţi şi software-ul Canon DPP maximizează calitatea în timpul post producţiei şi se integrează impecabil în fluxurile de lucru de editare sau imprimare existente.

Manevrare ergonomică


Ediţia PowerShot G1 X Mark II cu mâner îmbunătăţit (disponibilă în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) are un mâner ergonomic mare, pentru manevrabilitate excelentă.

* La setările implicite, senzorul multi-aspect capturează imagini de 12,8 MP cu raportul de aspect 3:2. Cu aceeaşi distanţă focală efectivă se pot captura imagini de 13,1 MP cu raportul de aspect 4:3.

** Compatibilitatea Wi-Fi diferă în funcţie de dispozitiv şi de regiune. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Funcţiile de partajare directă pe Internet, sincronizare a imaginilor şi trimitere prin server necesită un cont image.canon. Este posibil ca în anumite ţări sau regiuni image.canon să nu fie acceptat. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.canon-europe.com/cig
Facebook şi sigla F sunt mărci comerciale înregistrate ale Facebook Inc.
Google DriveTM este marcă comercială înregistrată a Google Inc.
Twitter este marcă comercială înregistrată a Twitter Inc.
Marca FLICKR este marcă comercială înregistrată a Yahoo! Inc.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PowerShot G1 X Mark II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

1.5 type CMOS

Senzor mare, aproape de dimensiunea DSLR APS-C

f2.0-3.9

Diafragmă largă pe întregul interval de zoom

12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio

CMOS de 12,8 megapixeli, cu raport de aspect 3:2

Dual Control Rings

Două inele de obiectiv adaptabile

Powerful DIGIC processing

Procesare DIGIC puternică

Great low-light shots

Fotografii extraordinare în condiţii de iluminare redusă

5x optical zoom, ultra wide-angle

Zoom optic 5x ultra-grandangular

Steady shots in every situation

Imagini şi filme stabile în orice situaţie

Share and backup images wirelessly

Partajaţi şi realizaţi wireless copii de siguranţă ale imaginilor

NFC simplifies smartphone sharing

NFC simplifică partajarea prin smartphone

Remote Shooting WiFi

Controlaţi camera foto cu un smartphone

Tilt to shoot up high or down low

Înclinaţi pentru a fotografia în sus sau în jos

14-bit RAW

Gradaţii fine cu RAW pe 14 biţi

Aperture and shutter speed control

Controlul diafragmei şi a timpului de expunere

High maximum ISO sensitivity

Sensibilitate ISO maximă

1080p movies

Filme 1080p

Create SLR style background blur

Creaţi estompare de fundal în stil SLR

Capture starry skies with ease

Capturaţi cu uşurinţă cerul înstelat

Handheld_HDR

Capturaţi imagini HDR fără trepied

Neutral Density Filter

Filtru ND

 • PowerShot G1 X Mark II

 • Acumulator NB-12L

 • Încărcător CB-2LGE

 • Curea de gât NS-DC11

 • Cablu c.a.

 • Kit cu manualul de utilizare

Rezultate la calitate DSLR graţie senzorului mare, de înaltă sensibilitate

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, PowerShot G1 X Mark II se mândreşte cu un senzor multi-aspect de tip 1.5. Cu o arie de eficienţă de aproximativ de 2 ori mai mare decât senzorii de tip 1.0 şi de 5,7 ori mai mare decât senzorii de tip 1/1.7 - utilizaţi în mod obişnuit la camerele compacte avansate. Senzorul de tip 1.5 oferă de asemenea fotografilor un control mai mare asupra adâncimii câmpului şi imagini cu zgomot excepţional de redus, chiar şi atunci când fotografiaţi cu ISO ridicat în condiţii de iluminare extrem de redusă.

sensor-range.jpg