EOS DSLR for Enthusiasts

DSLR EOS pentru entuziaşti

Duceţi fotografia la nivelul următor şi daţi frâu liber creativităţii cu gama de aparate foto DSLR pentru entuziaşti.

Alegeţi aparatul foto DSLR potrivit pentru dvs.

Oferim o gamă de aparate foto DSLR avansate, de la aparate versatile de înaltă performanţă la opţiuni specializate pentru portrete sau sport.

EOS 80D

EOS 80D

Un aparat foto DSLR vârf de gamă, versatil, care excelează în toate aspectele, de la fotografierea activităţilor sportive la portrete şi fotografiere în lumină slabă.

Exploraţi acum

EOS DSLR for Enthusiasts
Luat cu EOS 80D
  • f/3.5
  • 1/500
  • 100

Performanţe avansate, concepute pentru dvs.

Dobândiţi abilităţi noi şi învăţaţi moduri avansate de fotografiere pentru a deveni un profesionist şi a aborda subiecte noi.

Control complet

Butoane speciale pentru funcţii precum focalizarea automată, modurile de măsurare, ISO şi de declanşare vă oferă acces instantaneu la setări.

Preluaţi controlul în momentul fotografierii cu un ecran LCD transparent, care suprapune informaţiile privind fotografierea.

Complete control

Vizor şi ecran LCD

Încadraţi şi fotografiaţi instinctiv. Utilizaţi un vizor optic luminos, pe care sunt suprapuse informaţii despre fotografiere, pentru a vedea lumea exact aşa cum este. În plus, puteţi utiliza vizualizarea în timp real pe un LCD de înaltă rezoluţie, cu comenzi tactile şi opţiuni cu unghi variabil.

Viewfinders and LCD screens

Filme EOS

Cameramanii amatori pot surprinde filme Full HD cu adâncime şi claritate uluitoare. Beneficiaţi de un sistem AF superb cu Dual Pixel CMOS AF şi preluaţi controlul creativ asupra ratelor de cadre, profunzimii câmpului, timpului de expunere şi nivelurilor audio.

EOS Movies

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă ajuta şi a vă inspira

Schimbaţi-vă obiectivul şi perspectiva cu sistemul EOS şi inspiraţi-vă din tutorialele EOS.

*Nu toate modelele de mai sus au senzori full frame 

**Focalizarea automată Dual Pixel CMOS nu este disponibilă pentru toate modelele
Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate modelele