EOS DSLR for Enthusiasts

DSLR EOS pentru entuziaşti

Duceţi fotografia la nivelul următor şi daţi frâu liber creativităţii cu gama de aparate foto DSLR pentru entuziaşti.

Alegeţi aparatul foto DSLR potrivit pentru dvs.

Oferim o gamă de aparate foto DSLR avansate, de la aparate versatile de înaltă performanţă la opţiuni specializate pentru portrete sau sport.

Canon EOS 90D

EOS 90D

Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.

Exploraţi acum

Image of an Owl
Realizat cu EOS 90D
  • f/2.8
  • 1/1250
  • 6400

Performanţe avansate, concepute pentru dvs.

Dobândiţi abilităţi noi şi învăţaţi moduri avansate de fotografiere pentru a deveni un profesionist şi a aborda subiecte noi.

Control complet

Butoane speciale pentru funcţii precum focalizarea automată, modurile de măsurare, ISO şi de declanşare vă oferă acces instantaneu la setări.

Preluaţi controlul în momentul fotografierii cu un ecran LCD transparent, care suprapune informaţiile privind fotografierea.

Complete control

Vizor şi ecran LCD

Încadraţi şi fotografiaţi instinctiv. Utilizaţi un vizor optic luminos, pe care sunt suprapuse informaţii despre fotografiere, pentru a vedea lumea exact aşa cum este. În plus, puteţi utiliza vizualizarea în timp real pe un LCD de înaltă rezoluţie, cu comenzi tactile şi opţiuni cu unghi variabil.

Viewfinders and LCD screens

Filme EOS

Cameramanii amatori pot surprinde filme Full HD cu adâncime şi claritate uluitoare. Beneficiaţi de un sistem AF superb cu Dual Pixel CMOS AF şi preluaţi controlul creativ asupra ratelor de cadre, profunzimii câmpului, timpului de expunere şi nivelurilor audio.

EOS Movies

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă ajuta şi a vă inspira

Schimbaţi-vă obiectivul şi perspectiva cu sistemul EOS şi inspiraţi-vă din tutorialele EOS.

Descoperiţi sistemul EOS R

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe oportunităţi creative şi modalităţi şi mai intuitive de a surprinde fiecare moment.

DESCOPERIŢI MAI MULTE

Discover Canon EOS R

Aparate foto Canon 4K

Descoperiţi puterea şi versatilitatea gamei de Canon 4K.

Aflaţi mai multe

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

*Nu toate modelele de mai sus au senzori full frame 

**Focalizarea automată Dual Pixel CMOS nu este disponibilă pentru toate modelele
Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate modelele