DSLR EOS pentru entuziaşti

Duceţi fotografia la nivelul următor şi daţi frâu liber creativităţii cu gama de aparate foto DSLR pentru entuziaşti.
Canon Camera

Vă putem ajuta să găsiţi aparatul foto Canon perfect

Instrumentul nostru de căutare a aparatelor foto şi video vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Alegeţi aparatul foto DSLR potrivit pentru dvs.

Oferim o gamă de aparate foto DSLR avansate, de la aparate versatile de înaltă performanţă la opţiuni specializate pentru portrete sau sport.

EOS 90D

Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.

EOS 90D
 • Aparate foto DSLR

  EOS 90D

  Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.
 • Aparate foto DSLR

  EOS 6D Mark II

  Indiferent dacă doriţi să fotografiaţi proiecte mai ambiţioase sau să deveniţi fotograf profesionist, EOS 6D Mark II vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a vă îndeplini visurile.
 • Aparate foto DSLR

  EOS 850D

  Faceţi următorul pas în controlul creativ, capturând fotografii detaliate şi filme 4K uimitoare cu un aparat foto DSLR uşor şi conectat, care inspiră şi recompensează.

Performanţe avansate, concepute pentru dvs.

Dobândiţi abilităţi noi şi învăţaţi moduri avansate de fotografiere pentru a deveni un profesionist şi a aborda subiecte noi.

 • ISO ridicat

  Surprindeţi imagini grozave în lumină ambientală, chiar şi în condiţii slabe, folosind o gamă ISO mare şi extinsă.

 • Fotografiere continuă rapidă

  Capturaţi momentul definitoriu, fotografiind rafale de imagini la rezoluţie maximă cu viteze ridicate ale cadrelor.

 • Focalizare automată

  Preluaţi controlul asupra ariei exacte de focalizare, folosind până la 65 de puncte de focalizare automată.

 • Senzor full-frame*

  Un aparat foto EOS cu un senzor full-frame oferă calitate excepţională a imaginii, precum şi control precis asupra adâncimii câmpului.

Canon Camera

Control complet

Butoane speciale pentru funcţii precum focalizarea automată, modurile de măsurare, ISO şi de declanşare vă oferă acces instantaneu la setări.

Preluaţi controlul în momentul fotografierii cu un ecran LCD transparent, care suprapune informaţiile privind fotografierea.

Vizor şi ecran LCD

Încadraţi şi fotografiaţi instinctiv. Utilizaţi un vizor optic luminos, pe care sunt suprapuse informaţii despre fotografiere, pentru a vedea lumea exact aşa cum este. În plus, puteţi utiliza vizualizarea în timp real pe un LCD de înaltă rezoluţie, cu comenzi tactile şi opţiuni cu unghi variabil.

Canon Camera
Canon Camera

Filme EOS

Cameramanii amatori pot surprinde filme Full HD cu adâncime şi claritate uluitoare. Beneficiaţi de un sistem AF superb cu Dual Pixel CMOS AF şi preluaţi controlul creativ asupra ratelor de cadre, profunzimii câmpului, timpului de expunere şi nivelurilor audio.

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă ajuta şi a vă inspira

Schimbaţi-vă obiectivul şi perspectiva cu sistemul EOS şi inspiraţi-vă din tutorialele EOS.

Descoperiţi sistemul EOS R

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe oportunităţi creative şi modalităţi şi mai intuitive de a surprinde fiecare moment.

Aparate foto Canon 4K

Descoperiţi puterea şi versatilitatea gamei de Canon 4K.

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.
 1. *Nu toate modelele de mai sus au senzori full frame
 2. **Focalizarea automată Dual Pixel CMOS AF nu este disponibilă pe toate modelele Nu toate funcţiile sunt disponibile pe toate aparatele foto