Hero 4k Lifestyle Music Promo

Avansaţi către imagini cinematografice 4K

Claritate desăvârşită

Înregistraţi filme folosind puterea senzorului incredibil al camerei EOS 5D Mark IV pentru a adăuga detalii şi rafinament suplimentar fiecărei scene. Cu opţiuni de înregistrare la înaltă rezoluţie 4K1, precum şi cu Full HD pentru viteze ale cadrelor care includ redarea încetinită la 60p, universul filmărilor DSLR a devenit mai performant.

Capture the moment

Surprindeţi clipa

Vizionaţi clipul video

Surprindeţi fotografia
perfectă din orice cadru

O funcţie preluată de la EOS-1D X Mark II: utilizatorii de EOS 5D Mark IV pot înregistra filme 4K şi pot salva orice cadru ca pe o fotografie detaliată de 8,8 megapixeli direct pe un card de memorie ca fişier JPEG.

4K Screengrab Music Promo

Viteză ridicată a cadrelor

Vitezele mai ridicate ale cadrelor oferă oportunităţi noi şi incitante de a vă captiva audienţa. Capacitatea video HD incredibilă la 120 cps capturează chiar şi cel mai rapid subiect cu detalii uluitoare.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Filmare la viteză ridicată a cadrelor

Vizionaţi clipul video

Focalizaţi ca un profesionist

EOS 5D Mark IV este prevăzută cu Dual Pixel CMOS AF, una dintre cele mai importante actualizări faţă de modelul EOS 5D Mark III. Pentru că beneficiaţi de tranziţii de focalizare line şi precise la orice rezoluţie de la 4K la Full HD, doar atingeţi ecranul LCD în punctele în care doriţi să mutaţi focalizarea şi de la care doriţi să mutaţi focalizarea şi lăsaţi camera să se ocupe de restul.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Adăugaţi Canon Log la EOS 5D Mark IV pentru un interval dinamic lat, latitudine de expunere generoasă şi libertate imensă în post-producţie.

Aflaţi mai multe

EOS 5D Mark IV

Păstraţi fiecare detaliu în filmele HDR

Alternând între cadrele normale şi cele subexpuse, modul pentru filme HDR poate comprima cele mai luminoase părţi ale unei scene şi poate reţine mai multe detalii importante – oferind astfel filme cu un interval dinamic larg.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR face totul posibil

Vizionaţi clipul video

Reduceţi ritmul, înregistraţi extraordinarul

Funcţiile de temporizare a filmării de pe EOS 5D Mark IV permit înregistrarea evenimentelor cu efect de redare accelerată şi cu o claritate extraordinară. Surprindeţi până la 3600 de fotografii pentru un film Full HD cu o durată de redare de aprox. 2 minute, pentru un film dinamic care arată altfel.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Filmaţi cu redare accelerată

Vizionaţi clipul video

Microfon
şi căşti,
Ieşire HDMI

Mufele pentru microfon şi căşti vă permit să înregistraţi coloana sonoră perfectă pentru filmele dvs. şi să monitorizaţi sunetul pentru a depista nivelul perfect. O conexiune HDMI vă oferă sunet complet şi ieşire Full HD necomprimată dispozitive externe de înregistrare şi pe monitoare video.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Stereo direcţional
Microfon DM-E1

Conectaţi microfonul extern DM-E1 la EOS 5D Mark IV şi înregistraţi coloana sonoră perfectă pentru filmele dvs. şi monitorizaţi sunetul pentru a depista nivelul perfect. O conexiune HDMI vă oferă sunet complet şi ieşire Full HD necomprimată dispozitive externe de înregistrare şi pe monitoare video.

Aflaţi mai multe

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Note de subsol

Exploraţi alte beneficii