Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log pentru EOS 5D Mark IV

Filme superbe create pentru gradarea uşoară a culorilor. Cu interval dinamic suplimentar şi niveluri reduse de zgomot.

Ce este Canon Log?

O curbă logaritmică de tonuri realizează înregistrări cu interval dinamic foarte larg şi latitudine de expunere generoasă, pentru gradare uşoară a culorilor.

Extindeţi intervalul dinamic pentru flexibilitate maximă

Păstraţi detaliile în zonele cu umbre întunecate şi în zonele luminoase. Canon Log oferă un interval dinamic cu 12 stopuri la ISO 400, pentru rezultate naturale în situaţiile cu contrast ridicat.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Înregistrările prind viaţă în post-producţie

Filmările Canon Log sunt înregistrate într-un mod care facilitează gradarea culorilor. Zgomotul este redus, în special în zonele întunecate şi când saturaţia este mărită. Culorile arată natural, cu tonuri precise ale pielii.

Footage that comes alive in post-production

Continuitate între aparatele foto

Înregistrarea cu Canon Log este similară filmărilor cu aparatele Cinema EOS, precum EOS C300 Mark II, de aceea EOS 5D Mark IV este o soluţie de rezervă excelentă. Asocierea cu filmările de tip log de pe aparate non-Canon este, de asemenea, mai uşoară.

Continuity between cameras
Make the grade

Evoluaţi

Utilizaţi Canon Log la filmarea cu mai multe aparate, pentru înregistrări care se îmbină perfect.

Vizionaţi clipul video

Canon Log şi 4K: parteneriatul perfect

EOS 5D Mark IV permite utilizarea Canon Log cu alte funcţii creative pentru filmare, precum Dual Pixel CMOS AF, a vitezelor înalte ale cadrelor, de până la 120p şi a rezoluţiei uimitoare 4K.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

Asistenţă la vizualizare

Filmaţi cu Canon Log şi utilizaţi asistenţa la vizualizare pentru a previzualiza modul în care înregistrarea va arăta după post-procesarea pe ecranul LCD al aparatului foto.

View Assist

Note privind fotografierea cu Canon Log pe EOS 5D Mark IV

Când Canon Log este setată, următoarele funcţii nu vor fi active la filmare: Stil imagine, Optimizator auto-luminozitate, Prioritatea tonurilor luminoase, Filme cu redare accelerată şi Filme HDR. 


La filmarea cu Canon Log, focalizarea cu AF pe un subiect aflat într-o zonă cu lumină slabă sau contrast redus poate fi mai dificilă decât la filmarea normală. 

Când Canon Log este setată, pot apărea linii de zgomot orizontale în filme, în funcţie de subiect sau condiţiile de filmare. Se recomandă câteva filmări de test şi verificarea lor, înainte de a începe filmarea reală. Reţineţi că zgomotul poate deveni mai sesizabil în special când aplicaţi un contrast puternic la gradarea culorilor filmului înregistrat. 

Când Canon Log este setată, este posibil ca gradarea culorilor cerului sau a pereţilor albi să nu fie reprodusă corect. Pot apărea culori inconstante, expunere neuniformă sau zgomot. 


Filmele pot fi înregistrate cu un computer pe care este instalat utilitarul EOS. Totuşi, utilitarul EOS nu poate fi utilizat pentru a seta Canon Log. Utilizaţi aparatul foto pentru a seta Canon Log.

Sunteţi gata să avansaţi la Canon Log?

Canon Log poate fi adăugată la EOS 5D Mark IV la centrul de service Canon local ca upgrade contra cost.

Aflaţi cum

Conţinut asociat