EOS 5D Mark IV

Diferenţa este creată de detalii

Surprindeţi detaliile.
Surprindeţi totul

Un senzor CMOS de 30,4 megapixeli oferă imagini pline de detalii şi cu zgomot redus, chiar şi în zone cu lumină strălucitoare şi umbre întunecate. O rezoluţie mai fină înseamnă că nimic nu este pierdut, oferindu-vă libertatea de a decupa pentru a obţine imaginea perfectă şi de a reţine calitatea.

Reanalizaţi şi rafinaţi

Fiecare dintre cei 30 de milioane de pixeli ai EOS 5D Mark IV este format din două fotodiode, care pot fi folosite împreună sau individual. Această tehnologie permite crearea fişierelor Dual Pixel RAW (DPRAW), care conţin o pereche de imagini capturate din două perspective foarte puţin diferite. Când sunt procesate cu software-ul Digital Photo Professional, fişierele DPRAW permit fotografilor să efectueze reglaje de imagine pentru a menţine claritatea pe zona dorită.

Aflaţi mai multe

Captură excepţională în condiţii
de luminozitate scăzută

Performanţa în condiţii de luminozitate scăzută este îmbunătăţită la fiecare setare ISO, cu zgomot digital mult mai redus şi o sensibilitate maximă ISO 32.000 (ce poate fi extinsă până la ISO 102.400). Aveţi încredere în calitatea superbă a imaginilor chiar şi când fotografiaţi în condiţii de iluminare redusă.

Următorul nivel
în procesarea imaginii

Corecţia integrată a aberaţiilor obiectivului îmbunătăţeşte performanţa obiectivului compensând factori precum difracţia, deformarea şi aberaţiile cromatice pentru a produce o imagine vizibil superioară.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Sistem de optimizare a obiectivului

Un Sistem de optimizare a obiectivului adaugă încă un nivel de corecţie, abordând şi mai multe fenomene optice, inclusiv efectul filtrului optic low-pass al aparatului. Rezultatul: performanţă optimizată şi calitate incredibilă a imaginii.

Claritate, contrast şi culoare

Modelul 5D Mark IV include o selecţie de setări de nivel automat de alb (AWB) care abordează lumina artificială în mod diferit. „Prioritatea de ambianţă” are scopul de a menţine o parte dintre tonurile cromatice calde create de sursele de lumină artificială şi de a păstra astfel cât mai mult atmosfera unei scene, în timp ce prioritatea de alb elimină cea mai mare parte a căldurii create de iluminarea cu tungsten, încercând să creeze imagini în culori neutre acolo unde este posibil.

Fiecare detaliu
capturat cu atenţie

Stilul de imagine „detalii fine” a fost inclus în modelul 5D Mark IV pentru a spori la maximum nivelul de detalii înregistrat de senzorul de 30,4 megapixeli al aparatului foto. Această setare acordă prioritate gradaţiei tonurilor şi accentuează detaliile fine. 

Stilul de imagine cu detalii fine dispune de trei parametri reglabili pentru claritatea imaginii, similari cu cei întâlniţi în cadrul filtrului Unsharp Mask (Mască reducere claritate) din Adobe Photoshop şi software-ul DPP de la Canon.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Exploraţi alte beneficii